středa 29. září 2010

OCENĚNÍ - děkuji :o)







...a Lucince za pozvání do hry


Chtěla bych vám všem poděkovat za ocenění, která mi udělujete. Moc mě to těší a hladí po duši, že se vám má práce líbí :o)
Myslím, že o sobě jsem toho napsala už tolik :o), že není třeba se opakovat. Ten kdo mě zná osobně (a že je vás hodně), moc dobře ví :o))))))))

Mám ráda lidi, co berou život tak jak je, někdy i s humorem :o), dokáží se občas povznést nad problémy všedních dní a mohu jim důvěřovat...
Pár takových lidiček znám, dokonce i tady odtud a osobně, jsou to duše a právě proto jsou mému srdci tak blízcí :o))))))))))))))
Po zkušenostech na jistém serveru :o), jsme svá virtuální přátelství přenesly s holkama do praxe a musím uznat, že není nad upřímné obejmutí, nad to zasmát se a  popovídat si "na živo", ne jen "virtuálně" :o))))))
A tak aspoň některým z nich tady, taky udělím všechna tato ocenění, které jsem dostala já, protože si je rozhodně zaslouží :o)

http://eva-mojestudnaendorfinu.blogspot.com/
http://tildasweethome.blogspot.com/
http://kachna76.blogspot.com/
http://hlubunda.blogspot.com/
http://lucie-myworld.blogspot.com/
http://kavaza.blogspot.com/
http://petti-sweethome.blogspot.com/
http://jitka-figgarden.blogspot.com/
http://jitajitule.blogspot.com/
http://domovjetamkdesipovesisklobouk.blogspot.com/

4 komentáře:

  1. Milá Vladi,
    ze srdíčka Ti děkuji za ocenění!
    Nesmírně si toho VÁŽÍM!
    přeji krásné podzimní dny a dětem pohlazení P.

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj Vladěnko - Blanko,

    naprosto jsi mě dostala a dojala. Ocenění od Tebe je jako by mne vyznamenal sám pan prezident. Velmi, velmi si toho vážím. Je to velká pocta.Já vlastně ani nenacházím ta správná slova, kterými bych Ti teď přiblížila moje rozpoložení. No prostě - mám z toho velkou radost.
    Děkuji ti za něj a také děkuji za to, že nám tu svým tvořením , psaním (svých pocitů)děláš radost a posíláš spoustu enerie a pohlazení.

    Pá a moc zdravím celou rodinku
    Sabrina

    OdpovědětVymazat
  3. I Tyyyy žeeeno jedna moja milááá ... co Ty mi to Vladíí zase děláš ... tož první jsem si z tého cvrnkla do textilů a včul tu sedím a bulím jak kráva. Já ... Já já ...dostala ocenění a k tému ještě od Harcovničky ...Tož to je to nejkrásnější v poslední době, co pro mne kdo udělal. Děkuji Ti má milá.

    Jak píše Sab výše nenacházím včul ty správné slova .. a vlastně někdy ani nejsou potřeba ... vše někdy nejde slovy vyjádřit ... Ty víš :o)

    Posílám aspoň takto, kurňa když to jinak nejde, velikááááááááánááááááánskéééé objetí a a tucet pusenek a druhý pro děti ... pa

    tvá věrná Jíťa Jitule často praštěná kebule :o)

    OdpovědětVymazat
  4. Ahojky Vladuško, gratuluji k ocenění a děkuji za nominaci. Skřítkobé jsou báječní a Kuky je v téhle barvě i mému srdíčku blízký, škoda že neumím háčkovat :-)) Přeju celé rodince krásný zbytek podzimu, snad ještě i trochu sluníčkového, Mirka a banda kluků z chaloupky na vršku

    OdpovědětVymazat