úterý 11. května 2010

... mašličková


... zase trocha romantiky, jedna malá ala spinkajda, velikost 45 cm, JEN TAK stvořená (chtěla jsem vyzkoušet novou látku, kterou považuji za poklad, je krááááásnááááá)!
PŘEJI VŠEM KRÁSNÝ DEN :o)

5 komentářů:

  1. Vladěnko je kouzelná....Marťa

    OdpovědětVymazat
  2. Vladi, ta látečka je vážně nádherná, jemná a Evička je krásná .. akorát nechápu, jak to stíháš.. máš nějaký turbostroj??? :o)) hezký den. K.

    OdpovědětVymazat
  3. SPINKAJDA EVIČKA MAŠLIČKOVÁ JE NAPROSTO ÚŽASNÁ . VLADI ,POČKEJTE AŽ VÁM NAFOTÍM TU MOJI ANDĚLKU ,HAJÁNKA ,SPINKAJDU NEBO CO MI TO VYŠLO Z TOHO MÉHO ŠITÍČKA - CHiCHi.

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj Vladi,
    krásná, jako vždy :o)) Jen taky nechápu, jak to děláš. Já opět nestíháááám!
    Pěkný večer
    papa
    L.

    OdpovědětVymazat
  5. Ahojky holčičky, já taky někdy nestíhááááááááááám Lucíkůůůůůůůůůůů. 3 děti, to je opravdu někdy mazec, vííííííííííííííď???
    Katie, ještě před několika lety jsem měla pocit, že stíhám dělat několik věcí najednou, doma mi říkali Zoja údernice, tak teď na stáří jsem Jindra Vostrá údernice - HARCOVNICE ... Tož se harcuju tím životem už 40let, to by v tom byl čert, abych neměla nějaký systém a řád, bez toho já nemožu fungovaaaaaaaaaaaaaaaat... Ale když systém a řád funguje, všecko jdeeeeeeeeeeeeee jako po másle :o)))))))))
    Někdy je potřeba TORBOSTROJ promazat a já ho právě mažu tím tvořeníčkem, je to pro mne opravdu relax a zábava...
    A to prádlo mi někdo přijedete vyžehlííííííííííít??? Holkýýýýýýýýýýýýýýýý ... chiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :o))))))))))))))))))))))))))))))))))

    Mějte se krásně a děkuji za přízeň :o)
    Vlaďka

    OdpovědětVymazat