čtvrtek 6. května 2010

Příběh jednoho andílka ...

... tak konečně nastal čas, kdy mohu odtajnit, který že to byl syn mé jedné moc milé a stálé andílkové zákaznice si to objednal jako překvapení ANDÍLKA pro svojí milovanou a milující maminku, byl to JAKUB od Martinky :o) ... Je to naprosto neuvěřitelný chlap! Ženština co ho dostane pro život, ta se bude mít :o)))))))))) ... Je mu teprve 16 let, ale hluboce se před ním skláním. Mám 16tiletou dceru a tak věřte, že vím o čem píši .o) ...
Našel si mě na mimibazaru, 30.12.2009 s předstihem napsal a poprosil, že by si přál nechat ušít jeho milované mamice, která v květnu oslaví 40cáté narozeniny ANDĚLA STRÁŽNÉHO s osobním věnováním. Že si maminky nesmírně váží za všechno co pro něj dělá, má jí moc rád a vůbec, že jí na tom světě má :o)
Celá naše společná akce zůstala v utajení, dokonce měl namyšleno i kam poslat na jinou adresu, aby maminka neměla ani sebemenší podezření ... Fotky byly také inkognito uchovány jen v mém PC :o) ... Jo, byli jsme holt agenti :o))))))))))
Pro mne osobně to byla výzva a moc příjemná práce, protože Martina je má úplně první andílková zákaznice, je věrná a já si jí moc vážím, za VŠECHNO ... má doma několik andílků z mé dílny a dokonce i úplně první můj výtvor vyrobený na zakázku ...Chiiiiiiiiiiiii, jistě není bez chyb :o) ... protože každý se v tom životě posouváme stále o kus dál a dál ... Když se podívám na mé první andělské výtvory ... chce se mi smát :o)
Každopádně má hluboká poklona patří Jakubovi, jeho chrakteru a neméně pak jeho rodičům, že ho s láskou a tak dobře vychovali ... Krásně se mi s ním komunikovalo, klobouk dolů, opradu hluboce se skláním vzhledem k jeho věku, jeho kvalitám a přístupu k životu, vyroste z něj na 100% KVALITNÍ ČLOVĚK, chlap jak má být!!!!

MÁŠ DOMA POKLAD MARTI ...

Vítám tě mezi čerstvé 40cátnice, tož a od teď nám táhne na padééééééééééééééééééé ... :o)

9 komentářů:

  1. Teda Vlaďko, to je síla - nevím, co je lepší, jestli váš anděl nebo váš příběh...Jsem v práci, za chvilku mám schůzku a řekla jsem si, že se u vás pokochám...a teď, bulím tady jako želva...
    Člověk se každý den při výchově dětí zabývá tím, jestli to dělá dobře...to vždycky ukáže až čas. Paní Martině tedy ukázal! Každá taková máma, která vychává takového člověka má splněno, i kdyby už nic jiného neudělala.
    Děkuji i vám, že nám o takových lidech dáte vědět.
    Moc vás zdravím Helena
    PS: andílek je, jako všechny vaše práce, úžasný!

    OdpovědětVymazat
  2. Helenko, krásný dobrý den, napsala jste to víc než výstižně ... Ani já nenašla tak krásná slova, ale víc než jasné je to, že si myslíme obě to samé ...
    Takto by měl ten život plynout, předávat to krásné z nás svým dětem dál ... pak má život smysl a vůbec vše co tady vytvoříme ... Kdyby takových lidí jako je Martina a její rodina bylo na světě víc, bylo by nám všem krásně :o))))))
    Mějte se báječně Helenko a zase někdy zavítejte, budu moc ráda :o)
    Přeji krásné bytí a žití, hodně lásky v tom životě a především ZDRAVÍ!!!

    Vlaďka

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj Vladí,

    úplně mně mrazí po celém těle. To je naprosto úžasný mladý člověk. Musí mít maminku nesmírně rád. Klaním se mu a jak píšeš. Žena, která ho jednou bude mít - té snese Modré z nebe. Bude si jí nesmírně vážit.
    Krásný příběh. Snad se nám podaří z našich dětí vychovat také slušné lidi a alespoň trochu podobné Jakubovi.
    Přeji Jakubovi a jeho mamince, jen to nej.

    Krásný den

    OdpovědětVymazat
  4. VLADĚNKO ZDRAVÍM . TAK TO JE KRÁSNÉ POČTENÍČKO A KRÁSNÝ ANDÍLEK -JAKO VŽDY .JE TO NAPROSTO NEUVĚŘITELNÉ ,ŽE V DNEŠNÍ HEKTICKÉ DOBĚ, PLNÉ NÁSTRAH, DOKÁŽE RODINA DO DĚTÍ VLOŽIT KVALITNÍ VLASTNOSTI A TAK VYTVOŘIT TEN SPRÁVNÝ CHARAKTER . TO POVAŽUJI ZA OPRAVDOVÝ ÚSPĚCH .
    PEVNĚ VĚŘÍM ,ŽE SE MI TO TAKY TROŠKU POVEDE. HEZKÝ DEN .

    OdpovědětVymazat
  5. Krásný příběh,maminku musí mít opravdu moc rád a hodně si jí vážit.Andílek je moc krásný a udělá velikou radost mamince,která má tak skvělého syna.Přeji krásný den.Karin

    OdpovědětVymazat
  6. Vladěnko, moc děkuji za vaši zprávičku - je to od vás moc milé... Nakukuju k vám moc ráda a za vaše přáníčko moc děkuju - i já vám přeju pevné zdraví, aby vám pod rukama všechno kvetlo jako doposud, aby jste měla kolem sebe prima lidi a vůbec všechno dobré.
    Zdravím Helena

    OdpovědětVymazat
  7. Какой прелестный ангелочек! Очень трогательный!

    OdpovědětVymazat
  8. Teda Vladí, tak to smekám - to je taková krása :-) Je to nádhera, jak andílek, tak celý příběh Jakuba :-)
    Chi doufám, že mi z toho mýho malýho Jakoubka jednou taky takový vyroste :-)))))
    Krásný večer Vladěnko

    OdpovědětVymazat
  9. úžasný příběh...Kéž by i moje děti byly jednou tak skvělé... Ale o ni jsou i tak. Krásný večer.

    OdpovědětVymazat