čtvrtek 13. května 2010

... pro Sabrika :o)

... na romantické country vlně, pro Sabrinku, mou milovanou a věrnou :o)

6 komentářů:

  1. Vladi, udivuje mě jakou rychlostí šiješ .. panenka je krásná, romantická, sladěná .. no paráda ..:o))
    K

    OdpovědětVymazat
  2. Katie, děkuji za chválu :o) ... moc mne těší, že se Ti má práce líbí :o))). Pokusím se odpovědět na Tvou otázku. Každá andělka mi trvá tak 2 dny ... mazlím s ní mraky hodin ... Jen mám už systém, protože jinak bych se z toho dočista zbláznila ... Tak že několik dní třeba šiji jen těla, několik najednou, podle objednávek a další dny ladím detaily, postupně jednu holku za druhou ... Právě proto to možná vypadá, že produkuji toliko, jako na běžícím páse ... tak to opravdu není ... Je to náročné, hlavně časově ... a já jsem bohužel děsný punťa ... tak že to mám o to horší :o)
    Pak přijdou dny, kdy si člověk musí odpočinout ... aspoň já to tak mám, třeba týden nic neudělám, když to tak cítím :o), na šitíčování prostě nesáhnu. Mám také své soukromí, rodinu, děti a musím občas totálně vypnout a načerpat novou energii :o))))...
    Přeji krásné dny vám všem holky :o)

    Vlaďka

    OdpovědětVymazat
  3. Má milá šikovná Vladí - Blanko.
    Je nádherná. Dnes se opravdu kochám. A řeknu Ti, že do tý ložnice bude teda pasovat. A polštář bude dělat tu správnou třešničku na dortu.

    Moc moc se těším a ženo nejšikovnější DĚKUJUUUUU.

    Krásný týden
    Sabrina

    OdpovědětVymazat
  4. Je opět nádherná!Jako vše co ušijete.Vždy to máte nádherně nafocené:o)Přejí pěkný den.Karin

    OdpovědětVymazat
  5. Vladěnko, tahle je pááááááníííí, úžasnáá!! Moc povedená romantička a tiše závidím! Šiji také, ale kde se hrabu na Vaši precizní a suprovou práci!! Je to nádhernééé!!!

    OdpovědětVymazat
  6. Meraviglioso blog, adoro gli angeli Tilda!!!!
    A presto, Anna.

    OdpovědětVymazat