pátek 9. července 2010

... nevydržím NIC nedělat :o)

... asi nejsem normální :o) ... Vydržela jsem to přesně 2 dny NEŠÍT :o)
A jak to jde pěkně od ruky, když člověk ví, že nemusí, jůůůůůůůůůůůůůůůů :o).  Mám momentálně nějakou zaječí náladu, tak že v ní budu i nadále pokračovat a jistě zbyde něco i JEN TAK pro vás, ihned k odeslání :o)
Miluju prázdniny :o)

4 komentáře:

  1. Vladíííí,mě bylo moc a moc divný,že by jste vydržela bez těch vašich holek zaječích a andělského pracování,hurá,ještě,že jsem nakoukla a nevěřila. Holky zaječí jsou jako vždy úžasné. Romana.

    OdpovědětVymazat
  2. Chiii :o) ... láskooooo ty moje láááskooo .... http://www.youtube.com/watch?v=m3KmYQ2NKXI .... jsi prostě nejlepšííí ...http://www.youtube.com/watch?v=OC7_3L2mopI ... s Tebou mě Vladíííí baví svět ..http://www.youtube.com/watch?v=oufVuYfcyPE&feature=related

    OdpovědětVymazat
  3. Vladíííí,ani nevíte jak jsem š´tastná,že jsem vás našla.Tolik mi chybí vaše fotečky-však vy víte kde........Krásné prázdniny.

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj, chodím nakukovat, obdivovat, chválím jednoduchostu Andělek, není třeba přezdobovat. Vytvořila jsem pár Andělek a dalších věciček od Tildy, bohužel nemůžu najít střich na tvoje úžasné zajíce. Všichni na netu mají uši dole, ti tvoji jsou úžasní. Dík Radka

    OdpovědětVymazat