neděle 19. září 2010

Poděkování...

Děti jsou tak vnímavé ... Ten náš nejmenší brouček vytušil situaci a tak pořád chodil s tím jestli nechci s něčím pomoci, že mě má rád a že se klidně vyfotí a tůůůůůůze moc rád :o) ... No tak jsem ho bléskla a tady ho máte :o) ... trocha toho našeho soukromí ....................................

Jinak vám chci všem moc poděkovat za krásné komentáře na předešlý příspěvek, jsem ráda, že vám také (jako mě) není lhostejné co se okolo nás děje ... Pročítala jsem si komentáře několikrát ... a to s úctou ... děkuji za vaší otevřenost, vcítění se do situace, vlídná slova, útěchu, pohlazení, upřímnost  a vůbec, jsem ráda, že sem chodíte ... Tady u mě se směje i brečí, jak napsala Žanetka, jsou to emoce ... Já taková prostě jsem, s tím se člověk narodí, jiná už nebudu :o)

...když se mi chce smát - SMĚJI SE :o)
...když se mi chce brečet - BREČÍM :o(
...a vám všem za mnohé vděčím :o)

Děkuji :o)

Vlaďka harcovnice - Jindra Vostrá údernice, někdy i úřednice :o)

7 komentářů:

  1. Piękny blog stworzyłaś Vladko. Bardzo ciepły, klimatyczny. Smutno mi że los sprawił pokazał takie straszne oblicze i zgasił jedno młode światełko. Mam nadzieję że uporasz się z tym bezdennym smutkiem i odnajdziesz jeszcze w życiu wiele radosnych i ciepłych chwil. Pozdrawiam cieplutko.

    OdpovědětVymazat
  2. Vlaďko, napsalo si to moc pěkně...
    a ten tvůj klučina je božííííííííííí, andílek, kterýmu z očí kouká asi tak 100 rarachů .... úplně vidím to svoje zlatíčko :-)
    Krásný zbytek dne a lepší zítřky Věrka

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj

    Krasný blog, moc hezké zajice.

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj Vladěěnko, žeeenoo naše láskyplná, emotivní, citlivááá ... tohle snad nemůže být aspoň trochu normálnímu člověku jedno ... vždyť se to týká všech .. protože se to může stát mně, Tobě, Vám, ji, jemu, jim .. prostě komukoli a kdykoli ... nečekaně ... Tohle jsou opravdu okamžiky, chvíle, kdyby si měl člověk tzv. zamést stůl ... utřídit si myšlenky, co je pro něj v životě důležité .. přestat kafrat nad malichernostmi, blbosti, nepotřebnosti ... odložit třebas mytí auta na jindy a jít si místo toho zahrát se synem fotbal ...přestat se škorpit proto, že kolegyně z práce už má zase nový svetr ... no tak ať má ... ale třebas nemá doma tak skvělé děti a muže a nemůže s nimi trávit úžasné chvíle ... Chci tím prostě říct, že je moc dobře, jsi to sem dala a že se nestydíš, nebojíš dát najevo své city, rozpoležení ... protože ... a třebas i neúmyslně ... tím nahlodáš spousty dnešní dobou otupělých lidí k tomu, aby si uvědomili ty SPRÁVNÉ HODNOTY ŽITÍ A BYTÍ ... jak říkáváš.

    Někdy je prostě fajn mít ... i takhle aspoň virtuálně ... zpřízněné duše, milé, chápající osůbky ... o to více radostnější a skvělejší je mít v tom SVÉM REÁLNÉM ŽIVOTĚ!!!

    Takže se otevřeně a upřimně přiznávám, že tiše závidím všem tvým kamarádům, přátelům, rodině, že mají tu čest znát, tak skvělého láskyplného člověka jako jsi TY!

    Hezký den všem :)

    OdpovědětVymazat
  5. PS: Omlouvám se za překlepy a chyby ...nějak mi to dnes nemyslí :)

    PS2: Maxík je úžasný ...prostě celá maminka :)

    OdpovědětVymazat
  6. Milá Vladěnko, krásně napsané a Maxíkovi to moc sluší, je vidět, že se chtěl fotit.
    Já bohužel ve svém stavu neměla vůbec sílu ti cokoli napsat,
    jak moc jsem byla smutná :-(
    Měj se moc moc krásně a zdravíme všechny
    Pa
    Kač

    OdpovědětVymazat
  7. Milá Vlaďko,
    1)děkuji za Vaši odpověď v komentářích - jestli Vás dostala na kolena moje pochvala, tak zažíváte pocit, který mají holky, když dostanou Vaše "mimino" a my ostatní, co zatím žádné doma nemáme, ale doslova a do písmene se tady s nima kocháme a mazlíme
    2)heleme se heleme se, co to tady máme za pěkné zajdy, a uprostřed ten nejhezčí a největší!!! Ježkovy voči,ač nejsem žádná vědma, úplně vidím prostředního zajdu, jak za pár let motá holčinám hlavy a láme dívčí srdce :-) Co s tím budete dělat, Vlaďko? Šít zajíčky pro útěchu?:-)
    No, budete mít hodně práce....:-)
    3)co se týká těch emocí, trochu více k tomu dnes přispívá dnešní technická doba, ono když člověk slyší ve zprávách 90%negativ, tak má tendenci tak nějak "otupit". No,ale u nás doma to zatím nehrozí, protože jak říká můj manžel "tak mě dojímá i reklama na vitanu, když se jí ta polévka správně zahustí" - a já na oplátku oponuju tím, že "až bude hrát zase popelka,tak budu muset přikoupit pořádnout pikslu kapesníku pro něj" (no jo, když ten Menšík má na konci tolik lásky v očích...).Nemáme si zkrátka "co vyčítat":-) Musím se přiznat, že někdy mě ta moje přehršel citů "leze na nervy", no ale co nadělám, když se mě něco tak dotkne a zasáhne, a ono to srdce,mysl tělo neunese, a musí to ven, tak....se třeba na nějaké akci ozve zezadu vzlyk, a moje kamarádka může říct "ty vole, ty bys mohla dělat profesionální plačku" (za to zvíře se omlouvám, ale takhle mi to bývá řečeno). Takže Vás, Vlaďko, i vás ostatní zdravím - a, nestyďme se za to, horší by bylo, kdyby nás věci a události nechávaly chladnými, že? Takže jak napsala Vlaďka - hodně LÁSKY a ZDRAVÍ - Žaneta. p.s.tak, a já jdu poslat maila Vlaďce, ať mám taky nějakou tu andělskou nádheru doma a můžu bulet, jak je krásná :-))

    OdpovědětVymazat