čtvrtek 23. září 2010

Kámošky

... to je "mazec", u náš už se kamarádí Andělé se zajícama :o)
Krásný sluníčkový den :o)
U nás je tak krásně, nádherné "babí léto" i vám všem!

6 komentářů:

  1. Milá Vladi,
    opět nádherné kousky :-), Hezký 1. podzimní den. Zuzka

    OdpovědětVymazat
  2. Ahooooooj Vladěnko,

    máš zlaté ručičky, co fotka, to poklad, krásný, vymazlený, dokonalý!!!!!!!! Skřítci se moc povedli, také mám na ně spadeno, už od loňska, tak snad je letos stihnu.

    Vladěnko, krásný sluníčkový den!!!!!
    pa zlatíčko
    Šárka

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj Vladi,
    hned jak jsem se koukla na fotku, mě bylo jasné, že možná se zajda s andělínou kamarádí, a možná to je všechno jinak.Vím o tom své. Protože když se člověk zaměří na jejich nožky, jak je mají tak pěkně ležérně "zahnuté" dovnitř, tak jsem viděla okamžitě moje fajfky v klidové poloze na zádech, přesně takhle mi to nohy dělají, a všichni se mi za to smějí. Asi zkrácené vnitřní šlachy či co. Každopádně si myslím, že si ti dva šeptají "taky se ti někdo posmívá, že máš zahnuté fajfky?" nebo něco podobného. Anebo fakt zjistili ti dva, že si mají o čem povídat, zajda říká andělíně, na jaký způsob připravuje mrkvový salát, a ona mu na oplátku vyzradí, kdy přijede Martin na bílém koni...asi se fakt kamarádí a fajfky v tom nebudou...Opět excelentně - jako vždy :-) Žaneta

    OdpovědětVymazat
  4. Vladěnko zlatááááá...má veliká nabíječko bateriííííí :-))))) Jak přijdu z práce pouštím počítač a jukám na vše stránečky se pokochat a nasát trošku té srdečné atmosféry, která z nich vyzařuje! Já prostě miluju vše, co vytvoříte, včera ti nádherní skřítci a dnes zas andělsko-zaječí pohlazeníčko...kochám se, kochám a pozitivně naladěná jdu vymýšlet písemku z fyziky...hihihihihi :-))) Přeju krásný zbytek sluníčkového odpoledne a těším se, co nám zas krásného vytvoříte a vložíte.....papáááá Venda

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj Vladko :)
    Pieknie szyjesz, same cuda i wspanialosci, az sie serce usmiecha do takich fantastycznych rzeczy, pozdrawiam z Wiednia ( a jestem z polskiego Cieszyna-Teski Tesin :)

    OdpovědětVymazat
  6. Hééééj co to .. toto ... jsem tu vkládala takovou pěknou říkanku a ona se mi tu nevložila. Béééééé :( .. no toto.

    Tož nic noo .. tak aspon veliiikááánskéé objetí a puseeenu :o)

    Holky jsou opět úžasné, jak dvě růžičky z tvého keře na zahrádce ... andělína obzvlášť vymazlená ... aaaaa jak to krásně hřeje u srdíčka, jen se stačí pokoukat.

    No jdu se pomazlit s toou svojííí ... juchhůůůůůů .... tradadý tradadááá

    OdpovědětVymazat