pondělí 22. listopadu 2010

... bráškové


Daneček a Matyášek, na přání :o)

6 komentářů:

  1. Milá Vladi, už se na ně mooooc těšíme. Hezký den. Zuzka

    OdpovědětVymazat
  2. No to je kráááááásýýýýýýýý :-))))) Já to pořád říkám, že budem taky potřebovat do rodiny nějakýho chlapa andělskýho..hihihihihi. Tohle jsou teda chlapíci k zuulíbání ...:-))))
    Žanetko...tak co...už???? Myslím na Vás a dnes, když jsem viděla cestou z oběda poštovní auto, tak jsem kontrolovala nápis...hihihihi :-))))
    Já už pomalu ladím doma vánoce...co tedy čas dovolí. No......tak já se tedy přiznávám, když nedovolí, tak ponocuju, ale strašně moc botřebuju nabíjet baterky, tak prostě tvořit potřebuju :-)))))
    Krásný den a pusy všem Venda

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj všechny Vladi-fany :-)
    chci jen oznámit,že ode dneška s náma bydlí Pepína,která k nám dnes přiletěla-a je tak krásná,že Vendy-měla jste pravdu,proletěla jsem stropem a už lítám kolem Země jako Sputnik:-)) Mám obrrr radost, a ta se ještě znásobí,až Pepču uvidí další lidičky.
    Vladi,ještě jednou DĚKUJI :-)
    p.s.jóó,a Pepína přišla celá navoněná,to za prvé, a za druhé, bráškové nahoře jsou roztomilí,by mě zajímalo,jestli se budou "mydlit" :-)) Ahojky všem, Žanda :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Teď si tady čtu komentář od Vás,Vendíku,tak fakt děkuji "za péči" - jde vidět,jak to tady všichni dobře prožíváme :-)) Takže když jste si přečetla můj komentík viz.výše, tak je Vám už jasné,že natírací akce alá pošta-car se nekonala.....však mají štěstí...:-)) Jinak se nemůžeme na sebe všichni s Pepinou vynadívat:-)) tak zatím pá Žanda:-)

    OdpovědětVymazat
  5. Ahojky má milá, ti jsou zase krásní - kluci jedni modří :-)
    Papa K

    OdpovědětVymazat