pondělí 1. listopadu 2010

... další "Drahouš" :o)




... a zase jeden Drahouš na přání :o)
... velikost 50 cm, ti chlapi andělský jsou boží, prostě je miluju ze všech nejvíc :o)))))))))))
Přeji všem krásný začátek nového týdne :o)

5 komentářů:

  1. Ooo drahouš je frajíír a ti hošani z Norska ...nooo tož ti jsou!!! :o)
    Ženo má milá tobě taky krásný začátek týdne.

    OdpovědětVymazat
  2. .....der kleine Kerl ist sehr sehr süß!!!!

    Liebe Grüße
    anke

    OdpovědětVymazat
  3. Tož tak teď su zmatená. Mám dobrou kamarádku a mám ji ráda.Ta mi jednou při nějakém rozhovoru,co jsme babsky odborně vedly,řekla,že andělé jsou bezpohlavní bytosti.Tak si říkám "moje drahá kamarádka mi prostě kecá?!"Protože přeci,když je Vlaďka u zrodu tady těch-tedy andílků,tak si říkám,že asi ví,co mají pod sukní,bombarďákama atd.Přeci Vlaďka pozná,co je anděl-muž a co je andělína...Tak jak to je?Dá mi někdo konečně odpověď,jestli tam Drahouš má,co myslím,anebo to je jinak? A jak tedy? Takže dobrou noc,a já se pokusím usnout a nemyslet na tuto závažnou otázku...Žaneta:-) p.s.Drahouš je fešák...fešanda??! :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Žanetko, krásné dobré ránko, no na to Vám musím přeci odpovědět :o) ... to si nevezmu na triko, jako že kvůli Drahoušovi neusnete :o)))))))
    Po pravdě, nevím proč tomu tak je, ale já momentálně mám raději anděle MUŽE :o))))))) ... Tolik "neremcají", jsou vděčnější a neřeší "hovadiny" ... :o) ... joooo, být ženou není jednoduché :o))) chiiiiii
    A taky je pravda, že jsem před časem kamarádce (z legrace) vymodelovala jednomu andělskému chlapci (kterého destala ode mne darem) jistou záležitost - čemu by se dalo říkat ehm (to co myslíte) :o)))))))))) chiiiii ... Byla spokojená, málem si "píp" do textilůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůů když ho viděla :o)... je taká náruživá :o))))))

    DĚKUJI za vaše komentáře holky. Makám teď jako šroub, každý volný čas věnuji tvoření, tedy mi nezbývá moc času na psaní a návštěvy vašich blogů ...

    Ale bude líííííííííííííííííííp :o)
    Přeji všem krásné podzimní dny :o)

    Vlaďka

    OdpovědětVymazat