čtvrtek 18. listopadu 2010

... přírodní páreček :o)


Srdečně všechny zdravím :o)
Doufám, že jste včera patřičně oslavili "SVOBODU" ....
Já slavila (jak jinak) PRACÍ :o)
Venku mlha hustá tak, že by se dala krájet a možná ještě dál ... tedy čas jak stvořený k tvoření ... nebo zachumlání se do peřin :o))))))))
Já volím první variantu a vám všem přeji krásný den!!!

6 komentářů:

  1. Замечательная парочка, очень симпатичная !!!!

    OdpovědětVymazat
  2. Krásné páteční odpoledne......přírodní páreček je opět nádherný, jinak to ani nemůže být. A když na ně tak koukám, tak si říkám, že budu muset té mojí narozeninové Vendulce asi taky jednou pořídit nějakýho chlapa :- )))))Mám to doma samou andělku, tak už by to chtělo i nějakýho anděláka....hihihihi....ať mi holka jedna nezůstane na ocet :- ))))) Jsem samá přání a zaměstnávat bych Vás uměla, co??? Ale mě stačí i jen se tady kochat...opravdu :-)))))
    A dnes mě taky napdalo, zda už je Pepinka ve svém novém domově a jestli Žanetka už prolětěla tím stropem...skoro se bojím, jestli se nám od té obr radosti nedostala až na oběžnou dráhu kolem Země a nesleduje nás teď pěkně z výšky...hihihihi...to by teda měla přehled :-))))
    Přeju krásný víkendík...já se vysloveně těším, že se pustím do nějakého už vánočního tvořeníčka, protože za chvilenku tu máme advent a prodlužují se nám večery....to bude času na tvoření snad o kapku víc :-))))))
    Pusy všem....Venda

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj Vladi a zároveň Vendíku:-),
    Vlaďka už ví,tak ještě Vám,Pepča ještě nedoletěla,dneska jsem volala na poštu,copak jako co,a bylo mě řečeno,že neobchodní balíček jde 3 dny,nó tak uvidíme v pondělí,jinak beru barvu,štětku a všechny poštovní auta,na kterých je "dnes podáte,zítra dodáme" dopíšu "tůůůdle nůůůůdle":-) A nedělám si prdel!! Myslím,že mě Pepča tak schválně napíná,ona bude asi takový naschválníček jako občas já..Jinak ti dva zamilovanci přírodní nahoře jsou parádní,poslední fotka nemá chybu :-)) Zatím pá všem,jdu nandávat papu na talíř :-))Žanda.

    OdpovědětVymazat
  4. Anioły przeurocze takie słodziuchne ,aż chce się przytulić do siebie i spać z takim aniołkiem. Jestem szczęśliwa że mogłam odwiedzić twojego bloga i oglądać tak śliczne prace .Pozdrawiam cieplutko Ewelina .Polska

    OdpovědětVymazat