čtvrtek 4. listopadu 2010

skřítek "Kísák" :o)



... k malým dětičkám, na přání s pusinkou :o)

23 komentářů:

  1. Me encantan tus muñecas, son todas preciosas!!!! me gustaría saber donde puedo conseguir el patrón de los conejitos que tu haces, es que me parecen tan bonitos!!! voy a usar un traductor para que me puedas entender...a ver si lo consigo, besos

    Miluji své panenky, všichni jsou krásné! Zajímalo by mě, kde bych mohl dostat vzor zajíčci vy, já jen vypadat tak krásně! Používám překladatel rozumět ... vidím, když to udělám, polibky


    Chelo

    OdpovědětVymazat
  2. Nóó,já se normálně při přečtení nápisu "lekla",jsem si řekla "ty jóó,Vláďa přitvrdila,a udělala Kissáka",rychle rychle jsem sjela níže,abych viděla,jak vypadá "metal skřítek" a on to není Kissák,nýbrž Kisák:-)) Mě by ani Kissák nevadil,vzhledem k tomu,že metal já prostě můžu:-)
    Tak se teda koukám na Kisáka,a hele-nechce se mu prckovi do kadibudky? Nějak podezřele kříží nohy a stahuje půlky...
    Vladi,omlouvat se vůbec za mailík nemusíte,vždyť jsme v kontaktu tady né? a já říkám "v klidu a pohodě",až bude andělína hotová,tak písnete dva tři řádky,ju?!Fakt to nijak neřeším,natožto se ještě zlobit a mračit...ee-to opravdu nééééé:-)) Žaneta:-)

    OdpovědětVymazat
  3. Žaníííííííííííí, to je skřítek Kiesewetter :o)))))) u mě prostě zkráceně "KÍSÁK" :o)chiiiiiiii ...
    Tedy já mám taky složité příjmení a to bez legrace :o) ... vííííííď Sabríííííííí??? :o)
    Tak si z toho tady tak trochu děláme legracííííííííííííííííííí :o) ... jak jinak, že děvčata? :o))))))
    HUMOR SÍ BÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝT :o)))))))

    OdpovědětVymazat
  4. Tak teď tady do slova a do písmene "ŘVU SMÍÍÍÍCHY" :-)))) Ale já fakt nejsu blondýna...Žaneta:-)

    OdpovědětVymazat
  5. ... tak schválně dáme kvízek :o)
    ... ať se pobavíte :o) chiiiiiiii ...
    ... jak by jste četly děvčátka mé příjmení "Jalloul" ... omlouvám blondýny, zrzky i brunety :o)
    ... jsem zvyklá na komolení :o))))))))
    ... zatím největší zkomoleninu mi řekla jednou paní na městském úřadě a to paní Jalovcová :o)))))))))))) ... no není milá? Ani netuším, zdy byla blondýna, hovořila jsem s ní jen po telefonu, ale pravda ... ještě teď když historku dá občas doma někdo k dobru ... ŘVEME SMÍÍÍÍÍÍÍÍÍCHYYYYYYYYYYYYYYYY :o)
    Jinak na Žaludovou jsem zvyklá, to je nuda ... tak že buďte originální děvčataaaaaaaa :o))))))))))
    ... jo a ještě jen tak mimochodem - moje švagrová, když se narodila, měla na prďce napsáno Jablonková :o))))))
    ... to je mazéééééééééééééééééééc :o)

    OdpovědětVymazat
  6. Ahoj Vladěnko,

    velké díky za krasavce. Je úžasný a holky se z něj doslova zblázní.

    Jinak jsem si málem cvrkla jak se tu směju. Jo moje příjmení mě připravuje hodně zábavy. To abych jsem do placu něco frkla.

    A Vladěnko, je na Tvé příjmení jsem se tě chtěla zeptat už dávno. Vždy zapomenu. Ti nevím jak to napsat - Džaloul?

    Naše rodinná zkratka je Kízovy.

    Pa pá S.

    OdpovědětVymazat
  7. Takže zrzky,blondýny a my brunety jsme z obliga,černovlásky to musí uhádnout,jinak dostanou na prdel...
    Nóó, tak já se budu řídit primitivními pudy,nechám stranou ten nejsilnější sexovní,a vezmu to přes to jídlo,takže já bych Vás volala paní Vlaďko Džaulová :-)A Maxík,Daník jsou malí Džaulíci...
    p.s.jakého teda původu je jméno-teda jestli se můžu zeptat...celkem dobrý jazykolom...Žaneta:-)
    p.s.2. nóó,a jinak úřednice mají dar zkomolit jakékoliv jméno,na to jsou přebornice...:-)

    OdpovědětVymazat
  8. ... no mě nejvíce v Čechách fakt baví to přechýlení ....... jak si to na úřadech klidně přidávají, i když na to nemají právo :o(
    ... já mám tedy příjmení bez přechýlení (nápověda pro blondýny "OVÁ")... chiii :o)
    ... ale musela jsem žádat o vyjímku, když jsem se vdávala (to si ještě doteď mamatuji, páč mě to při vzpomínce tůůůůůůůůůůze baví) ... na:

    ÚSTAV JAZYKA ČESKÉHO
    konkrétně ONOMASTICKÉ ODDĚLENÍ (to mě pobavilo nejvíce :o)))))) chiiiiii
    Dr. Knapovou (ta ženská je nesmrtelná, napsala i několik knih, jestli ještě žije, musí jí být už přes 100 let a to opravdu nekecáááááááááááám)!!!
    Když se nám měl narodit první syn ... museli jsme se na ní opětně obrátit a to tentokráte s prosbou o znalecký posudek na jméno našeho syna ... bez něj by totiž matrika nezapsala jeho jméno DANNY ... Tenkrát to byla jediná paní, která mohla udělit vyjímku!
    Bere Vám to hlava??? Co černovlásky???
    Jinak dneska to sand už není takový problém, když si člověk vezme za chotě cizince ... snad s tím úřady už počítají .........
    ... večer prozradím jak se naše přímení čte :o))))))))))))))))))))))
    ... zatím jste se netrefila žádná ...
    ... ještě malá nápověda: Francie :o)

    OdpovědětVymazat
  9. Já vím!! já vím!! já vím!! - oslovujeme voláme "Žalůůů"...nééé?? Taky né? Tak hrome,jak se to čte? Jean Pierre hilfe,help:-))
    Jinak paní Knapová zcela jistě určitě ještě sedí na Onanistickém oddělení,a dělá tam blbosti. Tak fakt jsem zvědavá,jestli náhodou z toho nevyleze-"psáno Jalloul, čtu se Nováková":-)) Zdarec Žaneta:-) p.s.blondýny,už toho přemýšlení nechte,když my brunety nic,tak vy tím tuplem...:-))

    OdpovědětVymazat
  10. A já to vím a nepovíííííím :o)))) jen je pěkně napínej :o))) do večera doba dlouhá :o))) jo to takhle Jupík, když jsem nechala občas otevřený mejl, na mě volal, "hele píše ti Jelou" :o))))) .... mírně v anglickém znění coby Yellow neboli paní Žlutá :o))) si to kapku spletl...takže dámy..nemusí to být jen nutně blodýna či žena, kdo neví a tápe....stačí i muž co má hlavu jako koleno!!! :o))) No jo, jenže já coby blondýna, když jsem mu prozradila správné znění...zasmál se a říká naprosto scestně...ahá Žaludová...takže teď , když Vladí píše ...volá.... " píše ti Žalud" , vtipálek :o)))) Vladí co s ním? :o)))) nedostane večeři!! :o)))... PS: Knapovou znám, její mega bichle u nás doma pár dní ležela než jsme vybrali velice originální jméno Filip :o)))).... každopádně skřítek je bombozní!!!!papa

    OdpovědětVymazat
  11. ... děkuji za snažení, ale zatím vedleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee děvčataaaaaaaaaaaaa ... jak ta jedleeeeeeeeeeeeeeeee ...
    ... ne neeeeeeeeeeee, pomalu a jistě přihořívá, abych vám vše nebrala iluze ... už jste blízko :o) ... ale správně to ještě nikdo nenapsal ...

    OdpovědětVymazat
  12. Wie niedlich der geworden ist!!! Und das Sofa mit dem Tilda - Kissen finde ich auch sehr sehr sehr schöööön!

    Mach weiter so...
    Liebe Grüße von
    anke

    OdpovědětVymazat
  13. Vladi, tak dobře jsem se už chvíli nepobavila, jako u Vás na blogu :-) !!! Moc ráda sem chodím :-)) Sem tam něco i písnu, ale Vašim věrným obdivovatelkám s básnickým střevem se nevyrovnám, já jsem spíše čitatel, než pisatel :-)) to přiznávám bez mučení :-))
    No a nejde se vyhnout úvaze nad Vaším jménem, už když jsme si psaly prvně - tomu už je drahně teda :-) , tak jsem si říkala, jak že se to ta paní Vlaďka jmenuje???, ale neměla jsem odvahu se ptát :-)) No tak jsem si jako tipla Žaloul, páč nemám s francouzštinou bohužel společného lautr nic, tak netuším, jen tipuji :-)) No a mmj, já si s vyvdaným jménem taky vcelku užívám legrace :-))
    Přeji hezký nejen dnešní den a moc se těším na rozuzlení zápletky!!! Vaše velká obdivovatelka Bára

    OdpovědětVymazat
  14. Ježkovy voči,ještě tu není správná odpověď?!? Takže do třetice: "dobrý večer,paní Žalůůůl..."...zase nic?? Zlaté integrály...
    Ehm ehm,pí Jupíková je blondýnka...no já to říkala už od začátku "kdepak,když na to nepřišly blondýnky,kam se hrabou brunety....":-)
    Tak dozvíme se to kdy,jako? Uzávěrka o půlnoci...Žanda:-)

    OdpovědětVymazat
  15. Brouku.


    Tak do teď jsem se smála a konečně mohu psát.

    Paní Kisivítr je napnutá. Chiiii

    Se budu muset zeptat, našeho francouzského svědka jak se čteš.
    Pa pá .)))))))
    Sabrina

    OdpovědětVymazat
  16. Tak náš frantík mě řekl, že se čteš "Žalul" prý ou je u, a l na konci se prý čte. Jinak ono poslední písmena nečtou.
    Jsem zvědavá, jak to teda je. Chiiiii
    S.

    OdpovědětVymazat
  17. BINGOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO :o)
    Žanda a Sabrík se trefily!!!
    Čte se to "žalůl" chiiiiiiiiiiiiii :o)
    To by chtělo nějakou odměnu, cooooooooooož ženy mojeeeeeeeeeeeeee?
    No Sabrí, Ty by si jí měla mít už na poště, páč jsem Kísáka posílala v úterý :o)
    No a Žanetko, Vám prostě tu Andělůůůůůůůůůůůůůůůůůůů musím udělat přednostně :o))))))))))))
    Jinak jsem teď v březnu holky, to je síla, co?

    Všem DĚKUJI za trpělivost, za návštěvy, krásné slova, za to pohlazení děkuji i za tu legraci co tady máme :o))))))))))
    A že se tedy mááááááááámeeeeeeeeeeeee :o)
    Moc si toho vážím a jsem ráda, že jste sem našly cetu, že jste si mě našly :o)))))))))

    KRÁSNÝ VEČER, KLIDNOU NOC, AŤ VÁS BLECHY ŠTÍPOU CELOU NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOC :o)

    Vaše Vladuš harcovnice, Jindra Vostrá údernice - někdy i úřednice :o)

    OdpovědětVymazat
  18. Jejkýýýýýýý...dámy...zdravím všechny dobré duše!!! To jsem se dnes tady nasmála a pobavila a to já tedýýýýý táááááák potřebujůůůůů. Nějak mě to učitelování zatím zmáhá a potřebuju doplnit optimismus a trošičku pozitivní energie:-)))) Asi se řadím mezi ty zvědavce, co neměli odvahu se na to překrásné Vladěnčino příjmení zeptat...takové originální jméno může mít jen originální člověk, což? Tak tedy..jakže se to čtééééééé....prosíííííím prozraďtéééééé!!!!!! Já teda francouzsky taky neumí a nevím, nevím, zda by mi stačil nějaký matematický vzorec či fyzikální zákon...hihihihihi :-))))) A ať nezapomenu skřítek je úžasný...no, ale ten náš...ten tedy taky a moje holčičky ho přímo milují, hlavně snad kvůli té vyslíkací šálečce (ta totiž sluší i nadělkám a zajícům...hihihi) a známosti s ježíškem :-))))) Krásný večer všem milým lidem, kteří se tady setkáváte, píšete milé řádky a zkrátka jste tadýýýýýý...mám Vás ráda všechny do jednééééééé:-))))) Pusy Venda

    OdpovědětVymazat
  19. Nóó - a můžeme v klidu usnout :-)))) A místo oveček si mumlat "žalůl lůůl lůlžůůl jůůlůůůžůů"...-to teda byla dneska Odysea. Už se těším na další nápisy, a jak z nich vzniknou možné příští Odyseovy cesty...dobrou noc a moč,a p.s."taky jsem ráda,že jsem si vás tady našla-všechny ty správné babizny (řečeno s úsměvem!!!)" - Žanda:-)
    p.s.Vladi,radší mě neupřednostňujte,nerada bych,aby mě některá čekatelka nakopla....:-)

    OdpovědětVymazat
  20. Jéééé Vendy, ahojky, až podle učitelování a fyziky a matiky jsem Tě identifikovala :-))No je vidět, že mě to učitelování taky trochu víc vysává a později mi secvaknou souvislosti :-)) Papapapa Bára

    OdpovědětVymazat
  21. Jéééžiš žeenyyy ... tu dnes byla taká velká veselá a hravá páárty, jo? ... a já jako chyběla, joo? :o( ..sákriš. Noo aspoň, že Vaše řádky tu zůstaly a já si mohla po dnešním nevydařeném dni a při špatné náládě ... ten závěr dne zpříjemnit ... ba co ... dokonce se i usmááát :o) ... a to je opravdu dnes výkon ... jste kouzelnice ... moje milé ... děkuji Vám.

    A teď pro jistotu odcházím do lóže, aby mi ten úsměv zase někdo nebo něco nezkazil.

    Dobrou noc všem a ráno vstaňte pravou nohou ... né jako já dnes levou :o)

    PS: co se týče příjmení .. tak u mne taky žádná sláva .. jsem Krejčí ... toto příjmení je jak v mužském, tak i ženském rodě stále Krejčí ... Takže často ze mne dělají ...hlavně v práci PANA Krejčího :o) ... ženy ale já přísáhám, že nejsem žadný přeoperovaný vymodelovaný chlaaap ... já su ženská se vším všudy ...a hlavně tedy myšlením a cítěním.
    JO a pokud se jednou provdám za svého nynějšího muže ..tak to teda taky moc netrhnu, páčto jeho příjmení taktéž komolí jak se dá .. Mitrič na Dimitri, Dimitrič, Demetrev, Metruč, Metuč apod. ... ale víte co? Tady je aspoň vidět, jak ten náš jazyk je krásný a hravý :o)

    OdpovědětVymazat
  22. Jééééééééžiši ženský, Vy jste si snad včera všechny sosly něčeho ostřejšího....:o()s Vámi se teda srandáááááá.....no já jsem si se svým rodným příjmením taky docela užila...jmenovala jsem se ještě za komančů....
    JUPPová, takže mi děcka ve škole hned ze startu daly šlechtický přídomek "Jupka z dupky" a učitelky mě vyvolávaly prostě česky Jupová a dost,v ruském jazyce... jupka-halenka, no traumááááááá na celý život :-(((,takže Vladěnko úplně chápu....je to nářez..ještě že dneska jsem Štalcerová :-))))) Všechny zdraví Eliška :o)

    OdpovědětVymazat