úterý 23. listopadu 2010

Skřítek pro Gábinu

... už to počasí unavilo i skřítka ...
... prší, prší a prší ...
... i tak přeji všem krásný den :o)

10 komentářů:

  1. Moc tě zdravím Vladěnko,

    teda já nejsem na blonďáky, ale ty Tvoji skřítkové jsou srdeční záležitost.

    Krásný den - u nás je taková tma, čekám, kdy začne sněžit.
    Pá S.

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj Sabrí, tady u nás je také nadělení, přišel holt konečně ten pravý podzim ...
    Jo a na blonďáky taky nejsem :o))))))))))


    Krásný den

    Vlaďka

    OdpovědětVymazat
  3. Nóó,mě nepříjde,že by byl skříťa unavený,spíše mi připadá,že někde doma nasával ze špajzu do sosáčku nějaký ten liguéére :-))Ta jeho skoro stabilizovaná poloha tomu napovídá a vybulil se do těch polštářků tak,že to nemá chybu a rozesmálo mě to.Jj,aspoň všichni vidíte,jací to jsou uličníčci,ono kdo si ho nastěhuje domů,musí počítat s tím,že:začnou se schovávat věci,začne vám někdo ukusovat z jídla,když si někam odskočíte,papuče už nikdy nebudou na svém místě,ráno vstanete se zašmodrchanými vlasy,budete mít na nose namazanou zubní pastu....to jde do nekonečna ten seznam!!!
    p.s.Vladíí,Pepí se vyspala do růžova a směje se na celé okolí...a včera večer ji M.hladil šfajstky...to mě položilo:-)))))) Žanda:-)

    OdpovědětVymazat
  4. Ženy hojte hojte ... co pééršíí .. u nás přímo a furt chčije a chčije ... ale teď jsem jedním okem zkukla on-line kamery a někde už mrzne a sněží ... tak třebas to dojde i k nám. Raději teda mráz a sníh než déšť. Ale potřebuju ještě umýt okna, ať už můžu konečně vánočně šmuchlit. A jak koukám na toho kluka skřítkovského ... tak už chci šmuchlit moooc. Ale takového krásného skřítka mít teda ve vánoční výzdobě mít nebudu :o(.
    Ženy jáá už se taaak těším ... děda slíbil, že letos budeme mít obr obr strom na dvoře. Štědrý večer budeme sedět u kamen s plápolajícím ohýnkem, vůně cukroví a k tomu Tři oříšky pro Popelku s komentáři naší malé cácorky .. ach ach snad to nic nezkazí a bude príma.

    Vladěnko krásnýýý den a těším se na další tvoření. Pa má milá

    OdpovědětVymazat
  5. Мне очень нравятся ваши работы!

    OdpovědětVymazat
  6. Žanetkóóóó...tak to máte tedy vážně pravdu, já pořád přemýšlím, kdo u nás doma dělá tu neplechu a on to skřítek...hihihi .....konečně to můžu na někoho svést :- ))))))
    Vladěnko je opět kouzelný....kochám se tu, kochám mezi vymýšlením testíků a úkolů na zítřek, ale dnes mám snad už hotovo a tak se tady pokoukám, pěkně se naladím, ať se mi hezky spí a probudím se do příjemného rána a snad i díky vám zvládnu zítřejší perný den :-)))))
    Pusinky moje milovaný....mějte se krásně...Venda

    OdpovědětVymazat
  7. Alle deine Figuren sind sooooo.....zauberhaft!!
    ICH FREU MICH SCHON AUF DEIN NÄCHTES WERK!!!!!

    Bis dahin liebe Grüße von
    anke

    OdpovědětVymazat
  8. дайте пожалуйста выкройку ЭЛЬФА...

    OdpovědětVymazat