pondělí 6. prosince 2010

Dlouhožky andělské :o)


8 komentářů:

  1. Vladěnko....u Vás by člověk utratil hnedle celou výplatůůůůůůůůůůůů :- )))))))) Dlouhonožky jedny krásnýýýýý, nejkrásnějšííííííí...miluju Všechny Vaše andělky do jedné. Jsou čisté, jednoduché a mají neodolatelné kouzlo...pořád se mi chce psát a chválit Vaši práci....ZASLOUŽÍTE SI TO MOC MOC MOC :-)))))) Ale teď už huš huš huš...přestaňte na chvíli šít, hoďte nožky nahoru a užívejte adventu a krásného předvánočního očekávání.....a opět musím napsat ZASLOUŽÍTE SI TO MOC MOC MOC ...pusýýýýýý Venda

    OdpovědětVymazat
  2. Jééééééééééé Vendulkooooooooo, jak ráda bych si dala nožky nahoru :o))))))))) ... a jak mooooooooooooc a tůůůůůůůůze moc ráda :o)))))
    Advent u nás zatím nehrozí ...
    Do konce týdne dodělám všechny objednávky a pak se teprve vrhám na pečení atd.
    Právě jsem dodělala Božského Riacharda ... zítra vložím :o)))))))))))
    Přeji krásný večer a moc DĚKUJI za povzbudivá slova, vždycky mě tak pohladí od Vás :o)
    Posíláme pozdravení a na dálku obejmutí :o)

    Vlaďka

    OdpovědětVymazat
  3. Obdivujem Vašu kreatívnosť. Jedna postavička krajšia ako druhá. Škriatkovia sú úžasní. Hneď by som si aspoň jedného kúpila, ale neviem podmienky a cenu. Prajem krásne a pohodové Vianoce.

    OdpovědětVymazat
  4. Obdivujem Vašu kreatívnosť. Jedna postavička krajšia ako druhá. Škriatkovia sú úžasní. Hneď by som si aspoň jedného kúpila, ale neviem podmienky a cenu. Prajem krásne a pohodové Vianoce.

    OdpovědětVymazat
  5. Ach bože ty jsou kouzelné)))))))budu se už konečně muset k nějaké taky dokopat. Jen nevím kde sehnat látky na tělíčka?

    OdpovědětVymazat
  6. Che raffinatezza e cura del dettaglio....complimenti!! Un caro saluto, *Maristella*.

    OdpovědětVymazat
  7. Dobrý večííír ženo má milá, rozmilááá :o) ... Kurńa to je děvčica dle mého gusta ... já ty puntíky a styl tebou nazvaný "utrápené mandy" prostě miluunkujůůůů .. (A miluju a maluju a miluju a maluju ...tralala .. juchůů - úryvek z pohádky Šíleně smutná princezna s božským Vaškem Neckářem a zlatou Helčou Vondráčkovou :o), to je pozn. autora ..hihihi).

    Vladíí to neva, že nemááš naklizeno, napečíííno ... hlavně,že jste zdrávi, máte se rádi ..o tom přece je advent ne? NO a neboť ty jsi holka snad na baterky či co, tak jsem si jistá, že nás s tou přípravou vánoc ještě předeženeš a budeš mít hotovo dřív než my ostatní. Páčto ty jsi prostě BOREC! (a teď mě napadla písnička Míši Davida, nevím proooč, ale asi proto, že mi zase pěkně hrabkááá :o) ... Colu, pijeme Colu
    není to náhoda že u jednoho stolu ...hlavu, stratil jsem hlavu ... jestli nic neřeknu tak rozplyne se v davu...jsem tý holce nejspíš k smíchu ... v tomhle tom tichu, úplnym tichu ...jsem tý holce nejspíš k smíchu ....v tomhle tom tichu úplnym tichu) :o) :o) :o)

    Jinak Vladěnkooo máš to zasejc všecko všecičko tak krásný .. jen kdyby ta peněženka byla nafukovcí :o). Brouku opatruj se

    PS: Nechceš s něčím pomoct?

    OdpovědětVymazat