úterý 28. prosince 2010

Filda Gosík ala Jupík :o)


17 komentářů:

  1. JŮŮŮ TEN JE NÁDHERNEJ!!!
    A TY STAR KALHOTKY JSOU SUPER...
    ...TO BUDE U JUPÍKŮ RADOSTI!

    OdpovědětVymazat
  2. Зайка замечательный !!Браво!!!

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj Vladěnko, tak ten teda je :-) božííííííííííí a úžasnej :-) To budou mít Filda s Martinkou obr radost :-)
    Měj se krásně a pořádně odpočívej
    Kač

    OdpovědětVymazat
  4. Krásný dobrý večer Petruš :o)

    ... jo jooooooooooo u Jupíků bylo radosti, na vlastní oči jsem viděla zajícovou předehru :o) pssssssssssst ... s mámou Jupíkovou to málem seklo, páč jí Ježíšek donesl i slečnu zajícovou :o)))))))
    ... jooooooooo ten Jupík, to je ale manža :o))))
    Přeji rásný zbytek roku vám všem :o)

    Vlaďka

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj Kačenkoooooooooo, ahoj klucííííííííííííííí :o)
    No zasejc se musíme sejít, i s Jupíkovou :o))))))))
    Včera jsme si to užily, ale bez Tebeeeeee :o(
    Přeji krásný večer do Týnce, všem i protibydlícím a rodičům :o)))))

    Vlaďka

    OdpovědětVymazat
  6. Nazdááááár, čtu to tady, přesně moje slova, :o)
    Harcovničko moje, včera jsme se málem uharcovaly spolu cooo? Doma byla pochvala a vše krásně sedííí...jupíííííííí...... jooo a zajda od tebééé , to je láska na první pohled přecíííí ♥ :o), má čestný místo, Fidouš se s ním mazlí , starej Jupík mu říká Karle :o))))))), a já jsem spokojená, jak nám sem ladí a jak je krásnej, no hele zapadl, je to člen rodiny :o) a kam se hrabou fotky, v reálu je hezčíííííí.... ještě jednou děkuju za vše!!!
    Takže, kdo ještě zajíce od Vladušky nemáte, okamžitě jí o něj napište, ať vám ho "porodí" až bude mít čas :o))) nemají totiž chybu!!!! zdravím všechny máma Jupíková, Gosíková :o)

    OdpovědětVymazat
  7. Zdravím Vladěnko.Můžeme mít tisíce přání, tužeb a snů, ale jen štěstí, zdraví, láska a přátelství dává smysl našim dnům.
    Láskyplný rok 2011 přeje Pavla s rodinou.

    OdpovědětVymazat
  8. Trop mignon !!! J'aime beaucoup !

    OdpovědětVymazat
  9. Jůůůůůůůů...ten je teda božíííííííííííí :-))))) Super zajda a hlavně ty gatě hvězdičkový ty nemají chybičku. Kochám se zas kochám.... Krásného Silvestra a do nového roku přeji vám všem tady hodně, ale opravdu hodně zdravíčka, štěstí a lásky, spoustu splněných snů a tužeb, jen samé prima přátele a stálý úsměv na tváři....pusy všem Venda

    OdpovědětVymazat
  10. Ahojky Vladíku-Žulíku:-)
    ze všeho nejdříve děkuji moc za krásné vánoční přání,které jsi nám poslala - je překrásné ! :-)Za další mi prosím dovol,abych využila Tvůj blogízek k tomu,abych nejen Tobě a Tvým blízkým,ale i dalším babulám,které se tady chodí dopovat krásou a radostí,popřála do Nového nastávajícího roku kromě zdraví,lásky a štěstí,také naději a víru,že příští rok bude lepší od toho minulého,že přání která se nestačila splnit najdou v dalších dnech naplnění,a taky mi dovol,abych všem zopakovala poselství N.Wintona,člověka,který je pro mě zosobněním lidství,a to že "NIC NENÍ NEMOŽNÉ,POKUD NA TO ČLOVĚK ZAMĚŘÍ SVOU MYSL A UDĚLÁ TO..."Děkuji za to,že tady můžu s váma být,že můžu psát komentáře,aniž by mi je "skříťa cenzor" stopnul:-)), prostě že tady můžu s váma všema pindat:-))Holky, v příštím roce se na vás všechny těším na schledanou - Žanda.....ááá samozřejmě Pepíííína....:-))
    Vladííí,děkuji moc za všechno,měj se hezky :-)

    OdpovědětVymazat
  11. Happy New Year 2011!
    May all your wishes come true!!
    Best wishes from Spain, Laura

    OdpovědětVymazat
  12. Ahojky všem,které tady nacházím. Chtěla bych Vám moc poděkovat za úžasné komentáře,které tady píšete,je to úžasný relax. Jsem štastná,že Vás tady mám a utíkám sem pro pohlazení duše a pro úsměv na rtech. Vladíííí,Vám z celého srdééééčka mooooc děkuji,že jste a že tady máte takové fajne baby,miluji Váš blog a samozřejmě vaši úúúúúžasnou práci,na které je vidět,že každý kousek,který vytvoříte má srdíčko a duši,je mi poctou,že už pár Andělek a Hajánků mám doma a to si pište,že jste u mě ještě neskončila. Mooooc děkuji za vše. Přeji Vám i všem babám tady do Nového roku 2011 zdraví a štěstí,to je to nejdůležitější a pak samozřejmě at se Vám všem splní všechna přání i ta nejtajnější. Díky Romča.

    OdpovědětVymazat
  13. Many many compliments for your creations!
    Happy 2011!
    Giulia

    OdpovědětVymazat
  14. Přeji šťastný nový rok 2011, mnoho zdraví, pohody a splněných přání.
    Radka

    OdpovědětVymazat