úterý 7. prosince 2010

Vendulky Božský RICHARD :o)


Vendulky Božský Richard :o)
Snad se na mě Vendy (naše paní účítělnica :o) nebude zlobit za to propašované "R" na kabátku :o) ... podle mě její manžel je pan "Božský", co má svatozář a takových manželů, tatínků, kamarádů atd. bychom si měli všichni vážit :o)



9 komentářů:

  1. Vladěnko, je krásný, jako všechno, co ušiješ! A souhlasím, pány Božské bychom měly hýčkat :o)
    Krásný den, zdravím Helena

    OdpovědětVymazat
  2. Pro Vendůůůůůlky Rííííšu :-)) Takže předpokládám,že tentokráte je na oběžné dráze kolem Země Vendy učítělnica,ale jelikož je to úča přes matfyz,tak si určitě dobře spočítá,jakou rychlostí v hodině musí rotovat,aby to stihla obletět a vrátit se zpět nohama na zem,aby to panu Božskému předala!!:-) Vendy-to je radosti,že:-))?
    Vladi,zdravím-já tady poctivě koukám,akorát ty komentáře nebyly,ale jinak docházku mám poctivou,fááááákt-píchačka je děravá z příchodů!!! Jináč včera má sestra viděla poprvé Pepču,nechápu absolutně,proč chytla záchvat smíchu z jejích noh:-)),a dostala jsem úkol zjistit,čím to Pepína tak hezky voní....Takže jestli budeš mít chuť vyzradit tajemství svého parfému,tak písni-jsme na druhém konci republiky,tak nebudem konkurovat:-))p.s.jóó,a né aby sis udělala prdel,a napsala nějaký utrecht,po kterém bude má sestra smrdět půl století!!! Zdravím všechny Žaneta:-))

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj Vladěnko,

    Božský Ríša je krásný - opět se ti chlapák povedl.

    A Žanet - a já vím a nepovím. Čím Vladěnka voní tu krásu.
    Taky pak doma chodím a čuchám ...... a ještě se u toho kochám. Chiiii ..

    Milé dámy pa páááá
    S.

    OdpovědětVymazat
  4. Sabríku - a je Ti (dovoluji si tykat) tím pádem jasné,že absolutně porušuješ zákon ženské smečky,bo správná baba poví co ví!! :-)) Nóó,stejně kdyby si to napsala,tak to Vláďa scenzuruje a nepustí na stránky...:-))....holky,doufám,že chápete,že si dělám srandu-ale s tím parfémem to myslím vážně:MÁ SESTRA ŽIVOTNĚ DŮLEŽITĚ POTŘEBUJE VĚDĚT,ČÍM VONÍ PEPČA !!! Žanda:-)

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoja holkýýýýýýýýýýýý :o)

    ... no Žando už jsem si říkala, co je to za NEKÁZEŇ!!! Žádné vtipné komentáře :o)))))))
    ... tedy já mám tak co říkat ... vůbec nestíhám odepisovat ... jsem ráda, když sem ráno, případně někdy i večer zaskočím ... Trochu kvapík, přímo brouk Kvapník :o))))))))
    ... Sabrík moc dobře ví ... čím se voním :o)
    ... Žaní písni na email, já Ti to povím :o)

    PŘEJI KRÁSNÉ DNY :o)
    A DĚKUJI za vaše návštěvy :o)

    Vlaďka

    OdpovědětVymazat
  6. Hééj ženy co to .. toto ... já to chcu taky vědět :o). Co je šeptem, to je čertem :o) A víte, že eště včera po venku lítali, tož ženy ženy bacha na to :o)

    Jinak Vendulko Ríšu veřejně a bez ostychu závidím. Já až si jednou dám u Vladěnky toho svýho drahouše zvěčnit, tak nevím, nevím ... ten můj chlopek totiž ve skutečnosti měří 2,02 m a váží rovný metrák :o) Vladíí to bude spotřeba matrošu, což?

    Jinak zdravím a poslušně hlásím, že též docházku nezanedbávám ... len ty komentáře chýbajů, len ty komentáře :o)

    papa Jíťa

    OdpovědětVymazat
  7. Vladěnko....je to jasný, tohle je moje srdeční záležitost na celičký život :-)))))) Mám vedle sebe opravdu úžasného člověka a vím, že je to prostě navždycky....a ta jistota je opravdu veliké štěstí!
    Drahouš je nádherný...přesně tak, jak to (jeho) mám ráda :-)))))
    A to "R".....úžasnýýýýýýýýýýýýýýýý.......
    Jinak Žanetko...já na oběžné dráze koluju už od pondělního večera, kdy jsem se poprvé seznámila s Panem Božským a teď se budu těšit na balíček...jistě voňavý a přiznávám dobrovolně, že ta vůně je naprosto neodolatelná....taky jsem zvědavka, co by ráda věděla cože to je za vůni?????

    Jituško...závidím si sama sobě :-)))) A jsem móóóć ráda, že se Ti líbí, ale nedám ani jednoho :-))))))

    Krásný den Vám všem.....pusýýýýýýýýýýýýý Venda

    OdpovědětVymazat
  8. Just love your dolls!
    greetings from Holland,
    Ineke

    OdpovědětVymazat