pátek 14. ledna 2011

Andělský chlapík z GREEN GATE látky :o)


13 komentářů:

  1. Ahoj ženo,

    chlapák je úžasný. A ta čepulka nemá chybu.

    Jinak všem přejeme brzké uzdravení. A vím přesně o čem píšeš.

    Pa pá
    S.

    OdpovědětVymazat
  2. Piękne.
    Życzę powrotu do zdrowia

    OdpovědětVymazat
  3. Dobrý deň, pozerám si Váš blog a som v nemom úžase ako sa niečo také krásne dá vyrobiť! Môžem si oči vyočiť... Máte tak šikovné ruky a fantáziu, že len s otvorenými ústami pozerám na obbrazovku laptopu a ochkám nad krásnymi fotkami. Neviem si pomôcť, ale toto sa nedá nazvať inak ako *DOKONALOSŤ* ♥ Je to prenádherné, celý tento blog je ako balzam na dušu v tomto hektickom svete. Sama by som takýcho zajčov, anjelikov a ďalších prijala domov, ale čítala som si Váš komentár ohľadom toho, že na SK svoje nádherné výrobky neposielate... A tak mi ostali len oči pre plač :'( No aj napriek tomu budem navštevovať tento krásny a premakaný blog, aby som sa aj ja dostala do sveta tvorivých nápadov a kretivity.

    Prajem krásny deň a veľa fantázie. :o)

    Naťa

    OdpovědětVymazat
  4. Ještě že mám děti veliký.Bylo to utrpení udržet je v klidu.Tak ať jste brzy vpohodě.

    OdpovědětVymazat
  5. Śpioch bardzo ladny, do twarzy mu w tej piżamce:)

    OdpovědětVymazat
  6. Bééé u nás takyyyyyy :o(((( Matěj, Julinka a já už takyyy. Všem nám teče z nosu, bábe rýbu jako ďaaas :o(((
    Já chcii taky GG látky. Kam vy na ně všechny švadlenky chodíte???
    Měj se krásně Vladěnko, přeji brzké uzdravení celé rodince.
    Pusu
    L.

    OdpovědětVymazat
  7. Ahoja holkýýýýýýýýýýýýý :o)
    ... moc vám děkuji za přáníčka, no padli jsme všichni! A asi nejsme sami jak tak na to koukám :o(
    "BÁBE" rýbu jako ďas mě fakt pobavilo, já totiž mám před sebou tu krásnou maminku Lucii a ty její krásné děti ... už je vidím jak jím všem teče s nosůůůůůůůůůůůůůůů :o))))))))
    ... Luciáši Ty jsi čísloooooooooooo :o)
    VŠECHNY MOC ZDRAVÍME a držte seeeeeeeeeeee, s viry zatočímeeeeeeeeeeeeeee!!!

    OdpovědětVymazat
  8. ... z nosůůůůůůůůůůů/korekce :o))))))))))

    ... chvátám, chvátám, nemám chvíli klid, já tam ... já tam ... dávno už měl být!!! Brouk Kvapnííííííík si to po sobě opět nepřečetlllllllllll ...

    OdpovědětVymazat
  9. Dobrou skoropůlnoc všem co ještě nespějí (i těm,co příndou zítra,pozítří...):-),

    já fááákt nevím, holky, prevence je nade vše,nepodceňujte švestičky od Hujera,které se proženou trubkama ze skla dle recepisu pana Lipského "jámálachika? Jálamachika papárla fafrfála žbluňk..." (nó,přesně si to nepamatuju,ale každý včetně Rudolfa víme vo co go),takže prostě vypálit tělové trubice to chce,virům nedát šanci...Děti mají smůlu,ale zase na druhou stranu si myslím,že si to nemocování svým způsobem užívají,protože můžou lenošit,ležet,mamča je s nima a nosí čajík a ovoce...v pevné formě...a vůbec je to takové na jednu stranu fajň...no samo,když nejsou vysoké horečky a tělíčko nestávkuje úplně:-)
    Přeju všem marodům rychlé uzdravení,a Vladííí,nóóó ten tvůj 55cm vysoký nový chlóópek prostě nemá chybu,pan Žulda má konkurenci:-)))
    A pro Nati z SK: a kdybyste viděla,jak jsou Vladi dílka kráásnáá ve skutečnosti!!! Každý den se doma kocháme :-)) Pá všem Žanda :-)

    OdpovědětVymazat
  10. Čauky děvčata,jak jsem si přečetla tak nás ty viry tady smetly všechny! Mě teda bylo minulý týden v pátek jsem si musela volat RZ,dítě v postýlce,starší ve škole,manžel v práci a já tu sama samička a ne a ne se nějak nadechnout až když mi nalili do žil, dech začal tak nějak fungovat,naštěstí vše dobře dopadlo a já dýchám a kochám se zde nad tou nádherou. Vladi,jak vy to děláte,že na co sáhnete je tak bezkonkorenčně nádherně čarovné. Já jsem asi před 7lety ušila dceři kočku,no,do dneška mě mrzí,že v tom výtvoru dcera kočku neviděla,ale tvrdila,že je to krásný Žíža,do dnes nevím co Žíža je. Jestli s dcerou kočku najdu pošlu vám pro pobavení foto na email,myslím,že když pak uvidíte jakou koli kočku,vyloudíte usměv na rtu. Díky,že vás mám,pa pa.

    OdpovědětVymazat
  11. zdravím Vás, také bych nejraději někdy použila lano a přivázala děti k posteli když stonají :)
    přeji brzké uzdravení a mnoho takových krásných výtvorů do Nového roku, jakou jsou na vašich stránkách. Mohu se zeptat odkud je, případně zda je možné nějak získat střih na úúžasnou myšku v šatech na fotce? děkuji akrásný den, Nora

    OdpovědětVymazat