čtvrtek 6. ledna 2011

Další mega zajíc a skřítek na přání :o)










Včera přišel ze školy a měl takovou radooooooooooooost ...
Maminko: ... "paní učitelka mě dneska 5x pochválila, koukni kolik mám jedniček v notýsku" ... "maminko já jsem tak pyšnej, že máš ze mě radost" ...
DĚTI JSOU TEN NEJVĚTŠÍ POKLAD :o)
A co ten náš nejmenší občas vykřeše za hlášky z toho svého malého dětského mozečku, to je neuvěřitelné ... děti jsou tak upřímné a spontánní :o)

9 komentářů:

  1. wow wow wow,sono bellissimi!!
    ^_^ Giusy

    OdpovědětVymazat
  2. Milá Vladěnko, ženy moje milé rozmilé,
    huš je Vaše (snad tedy smím to tak říct) Jíťa po těch svátečních pesimistických (aspoň pro mne byly letošní svátky velmi emoční, vypjaté) dnech tůůůůů.
    Tůůze jste mi chyběly ... občas jsem tu na Vás koukla, ale neměla jsem sílu, ani slova psát.

    Teda Vladíí ten tvůj brouček malinký, už ale vůbec není malinký. Od posledních foteček Vám nějak povyrostl, ale kukuč má pořád stejně úžasný. Já taky miluju ty chvilky, kdy dítko vyplodí ze své hlavinky něco .. hmm řekněme originálního svému věku, mluvě přiměřeného :o) .. Naše malá se teď velmi zajímá, ač má 2,5 roku, o ženské a mužské přirození :o) :o) Třebas když se chystáme ven .. tak mi pokaždé řekne:"Maminko máš ty tam schované prsinka?" a řechtá se u toho jak pominutá ... hihihihihihi atd. atd. Ale to sem ani snad nemůžu psát, aby to náááhodou někoho nepohoršilo :o)

    No a co jsem to chtěl ještě Vám říct? Joo už vím, že tu s Vámi ráda trávím volnou chvilku, že milunkuju Vladěnčiny stvořeníčka, že milunkuju ji jako človíčka, že milunkuju Vás všechny duše milé rozmilé.

    Ať se v tom letošním roce máte co nejlépe a nejkrásněji.

    Vaše Jíťa Jitule

    OdpovědětVymazat
  3. No není lepší vypít si kávu u takovýhle fotek a krásného vyprávění,než u nějakých zpráv typu "zabil,znásilnil,ukradl...."?!? Povím vám, že je:-))
    Vladí,fotky jsou nádherně nafocené,kámoši zajda a skřítek nemají chybu,ty 3-4dioptrie,co skříťa má,se za chybu nepočítají (teda jestli má brýlky kvůli dioptriím,nebo je má jen kvůli svému "image"?),představuju si teď,jak by asi vypadal v brýlích slunečních:-))))...no nic,ale to vám chci hlavně napsat-"vemte nějaký notes,a každou hlášku si zapište".Protože ono se to nezdá,ale ony se tak nějak vykouří časem z hlavy,a to je věčná škoda..Pak se člověk nemůže zasmát a divit,jako my letos o Vánocích,kdy mě moje ségra připoměla,jak jsme vzali synovce na výstavu aut,koupili mu langoše a když mu kousek upadl,tak jsem mu řekla "Domišku,to už nejez,když ti to spadlo na zem" a on to samozřejmě zvedl,zbaštil,protože "to můžu teto,mi to spadlo na botu":-))) Já už si to samo vůbec nepamatuju,ale když jsme to vzpomínali,tak jsme se váleli smíchy...spolu s dnes už "skorochlapem" Domčou:-))Tak si to fakt značte,kam se hrabou výroky mudrců:-))Jináč Maxík je šikulka,no já být účou,a kouknout na mě takový prcek s takovýma očima a ďulíkama,tak taky píšu samé biče!! :-))
    Jííííťo, Jííííťo, odkudpak to malá má?! :-)) Taťulda by se měl ohlédnout,než začne laškovat,jestli "někdo" neposlouchá:-))) Jsem ráda,že chmury jsou pryč a odtáhly...vaše Žanda:-)

    OdpovědětVymazat
  4. Ahojdaaa ženo andělská,

    ze všeho nejvíc se ti povedl Maxík- ty kukadla - no tééééda. Ten bude válet až bude balit holky. Naše malá má kukadla podobný a umí to už teď. A to jí budou 2 roky. Chiiii
    Zajoch i skřítek - úžasná dvojka.

    Jitulko, jsem ráda, že "blbé " období už je za Tebou. Strašně jsem se zasmála. U vás vedou prsíčka a u nás zase "pindink". Takže mám o zábavu postaráno. Se chechtám několikrát za den.

    Ženy mám Vás ráda a moc ráda sem chodím nakukovat k úžasné tvořitelce.
    pa pá

    OdpovědětVymazat
  5. Žaníku, po kom to ta móje dcéra má? Tož asi po mně :o). Laškování probíhá jedině a výhradně, když prdoš tvrdě spí za zavřenými dveřmi .. to já bych jinááč nesnesla nebo jak říká jeden kamarád "zase mě ta moja večír nepřipustila, prý že majou děcka eště lehký spaní" :o)

    Sabríku .. tož blbé období eště trošku trvá, ale člověk se tomu musí postavit, vypnout hruď, hlavu vzhůru, nahodit úsměv a vykročit vstříc lepším zítřkům.

    Holky přiznejte se, že vy byste všecky toho Maxíka braly, coo? Nooo já taky ... já taky ... až mu bude Žalůlka shánět nevěstu, tož mi se cpem do první řady :o)

    Krásný večer pá

    OdpovědětVymazat
  6. Vladuš,
    i Ty jedna .. Ty mi dáváš!!!

    Co mám teď asi jako chválit dřív?

    Maxík je naprosto božský, má nádherné oči ! Řekla bych, že si je s naším Oňuchem docela podobný.

    Co se šitých frajerů týče .. oba jsou úžasní.
    Nebýt stará koza, hned bych si je pomuchlala.
    Ty to prostě umíš!

    El.

    OdpovědětVymazat
  7. Opravdu krásné obrázky, gratulujeme!
    Pokud chcete přijít a vidět mě ... budu čekat!
    Lecoqchante

    OdpovědětVymazat
  8. Zdravííííím všechny dobré duše v novém roce...
    Jak já sem chodím moc ráda, přesně pro tu energii,optimismus...obyčejnou lidskost, která jakoby se někdy ze světa vytrácela. Tady u Vladěnky se člověk zasměje, najednou jsou všechny starosti menší a padne na vás neuvěřitelná chuť do života....najednou člověk cítí, jak je vlastně moc šťastný.....takže DÍÍÍÍKY vám všem...moc moc moc moc moc....pusýýýýýý Venda.
    PS: Jo a hlášky...ty si teda začnu zapisovat, protože naše holky včetně mojí malé neteřinky, jsou na ně vyloženě experti :-)))))))

    OdpovědětVymazat
  9. Je vidět,že jste šťastni.Je to vidět na Maxíkovi i na tvé práci.Užívejte si dětí dokud jsou malý.Čas je neůprosný a z dětí jsou během mžiku dospěláci.A to já bych se též cpala do první řady před Jíťu,ale chudák Maxík ten už má určitě vybráno.Určitě nějakou ve své věkové kategorii.

    OdpovědětVymazat