středa 26. ledna 2011

Uomini di una Donna :o)

... muži "jedné" ženy :o)





7 komentářů:

  1. Śliczniutka parka spioszków. aż się buzia śmieje do nich. Pozdrawiam cieplutko.

    OdpovědětVymazat
  2. Vlaďko, ti jsou parádní!!! Vaše výtvory jsou úžasné!!!! Hezký den..Petra

    OdpovědětVymazat
  3. Děkuji, jsem ráda, že se vám mé výrobky líbí... :o)

    Vlaďka

    OdpovědětVymazat
  4. "Jakopo banda e punto R" (Jakopo proužek a R puntík) mě fakt dostali:-)Ty jejich rolničkové čepice:-)Mňo...já si myslím....že se ti to opět povedlo:-)A už se těším "na dvě ženy pro jednoho muže"!!
    p.s.u nás krásně sněží,zapálila jsem v aromce Vánoční sen olejík,a teď jdu vyhlížet Ježíška...tak kdybych se dlouho neukázala,tak furt stojím u okna....:-)) Ahojá všem Žanda:-)
    -japato že tu ještě nezpívá Jíťa ?!? Vladíí,všem doma pěkný podvečer!!!

    OdpovědětVymazat
  5. Jůůůůůůů.....bych se teda taky zamilovala :-)))) Takový andělský štramáci...jsou úúúúžasníííííííí a dostala mě ta kostička v kombinaci béžové a modré, to je nádherná látečka...úplně ji vidím u nás doma v kuchyni ...nějaký ten ubrousek nebo běhoun na stůl...ale neéééééé košilka pro andílka je určitě lepšíííííííííí :-)))))
    U nás se dnes taky sypalo a jelikož mám za sebou přes půl pracovního týdne, odbyla jsem si včera i čtvrtletní pedagogickou radu, tak jsem dnes trošku lépe naladěná, tak jdu upéct bábovku, trošku poklidit a budu doufat, že mi večer zbyde čas na nějaké tvořeníčko...třeba že by nějaká písemčičkáááááá.....hihihihi...ba nééééé, tentokrát bych ráda usedla k šitíčku nebo k háčkování....těším se na jaro, na sluníčko, na velikonoce a hlavně jarní tvořeníčko...zajíčci, ovečky, kytičky.....
    Krásný večer všem...pusýýýýýý Venda
    PS: Sleduju stránečky každý den, zda něco nového přibude, jen nebylo moc času napsat..je nějak moc hektické to období přede vysvědčením, ale teď snad bude trochu volněji...
    Tak dodatečně chválím všechny výtvory...andělku Green Gate, fešáky zajíce a všechno, co jsem pochválit nestihla.....mrzí mě každé slůvko chvály, které nenapíšu, a tak bych tady nejradši pěla ódy na všechna Vaše dílka Vladěnko...je to radost, pohlazeníčko a vždy pohled na každičkou vecičku z Vaší dílničky vykouzlí úsměv, i když třeba zrvona není veselá nálada. Zastavím se tady a donutí mě to vždy zvolnit, nadechnout se a připomenout si všechno to úžasné, co v životě máme...třeba právě ta virtuální přátelství :-))))
    Tak ještě jednou papááááááááá ...

    OdpovědětVymazat
  6. Piekne śpioszki a wdzianka mają urocze

    OdpovědětVymazat
  7. Moc se povedli,jsou krásní oba dva kluci.Ty čepice jim sluší.Závidím tu zručnost a skvěle vypracované oblečení.To nemá chybu u všech výrobků.Šikulka!!!!

    OdpovědětVymazat