středa 12. ledna 2011

... pro Ilonku :o)


13 komentářů:

  1. cudowne rzeczy ... !!!

    OdpovědětVymazat
  2. São lindos seus trabalhos!!Encantadores..

    OdpovědětVymazat
  3. Teda to jsou krasavci, moc jim to sluší :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Krásný, jste neuvěřitelně šikovná. :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj má milá paní andělová,

    krásný páreček a jak se k sobě mají. Se ti opět povedly.

    Zdravím a přeji krásný den - u nás je tedy pěkně pršavo.
    S.

    OdpovědětVymazat
  6. Ahoj ahoj dámy, ahoj ahoj Vladěnko,
    ti jsou téééda zase tůůze vymakaní ... ale máme tu problém .. moje malá mi sedí na klíně a rozčiluje se u mého tvrzení, že ta vpravo je paní skřítková ... naše malá tvrdí, že to být nemůže, páčto nemá prsinka :o) :o) :o) a ani vysvětlení, že je má schované pod trííčem a oteplovačkama neobstálo :o). Joo děti ty jsou prostě skvělééé ... mami mami pívej písínku ...čelka Aja, čelka Aja ... no mami hele vidíš tam je Ilík :o)

    Tak si ženy pojďte s námi po ránu zanotovat Učení páni zkušení já rád bych k vám teď podotknul. Nikdo z vás nemá tušení, že v dálce stojí malý úl. Z něj každé ráno vylétá včelka Mája, naše ... http://www.youtube.com/watch?v=NK5jOVXqjlA

    krásný den ženy Jíťa

    OdpovědětVymazat
  7. ...einfach *zauberhaft schön*,

    liebe Grüße,
    agnes

    OdpovědětVymazat
  8. Ahojky babulky a marode :-),
    takže já si teď broukám včelku Máju (což tedy Jííťo "pěkně děkuju",protože znáte to,když někde zaslechnete nějakou melodii,písničku,a ta vám pak ne a ne jít z hlavy a furt furt tam jede dokola,a nepomůže vůbec nic,mlátit hlavou o zeď,zacpávat si uši,no prostě nic...dokud nepříjde jiná melodie...)a koukám na skřítkovský páreček a říkám si "sakra,co se děje? Jaro jsem na dveře klepat neslyšela,Valentájn je celkem daleko...cože se to tak páruje??".No, moje známá,by mi možná vysvětlila,že podle pravidel Feng shui je zdvojení,dualita,duplicita či já nevím jak jinak ještě,ve všem žádoucí..Já osobně si myslím,že to umíme říci jednodušeji a výstižněji..PROSTĚ VE DVOU SE TO LÉPE TÁÁÁHNE..nebo tlačí.A že sdílená starost je poloviční starostí,a sdílená radost je dvojnásobná..Tak to prostě je:-))
    Já si vždycky obrázky zvětším a po..ma..li shora dolů,zleva doprava si je prohlížím.Levé ucho skřítka,očičko,druhé očičko,pravé ucho skřítka...pokračuju...teďko jsem se zasekla...má paní skřítková pod vlásky uši?? Nemá?? A jak je to s těmi prsíky?? :-))Tak k jakému závěru jste,Jíťo,došly?? No,někdy se ti prckové zeptají tak,že je lepší předstírat náhlou hluchotu:-)))
    Jináč chci napsat,že já mám ráda komentáře všech,co tady píšou,u některých se člověk "řeže" a pro jistotu zatahuje půlky jak zápasník sumo,u nějakého souhlasně pokývnu, u španělských je to "no nevím,co říkáš,ale souhlasím:-)" atd.atd.Prostě každý to slovo používá jinak,a to je moc dobře:-)
    Na závěr,Vladi,tož se rychle vykurýruj,pan Žulík ať nezapomene dodávat pravidelnou dávku voňavého čajíku!!! S pusou a pohlazením samozřejmě...to patří k tomu hrníčku...Ahojky všechny holky "dobré vůle" :-)) Žanda
    p.s.Vladí,jak si psala o svém dědovi,moc si toho važ,já nepoznala ani jednoho,a můžu říct,že mi občas chybí..A jestli to byl skvělý člověk,jak si psala...dvojité požehnání:-))

    OdpovědětVymazat
  9. DĚKUJI za návštěvy a chválu :o)
    Moc mne těší vaše přízeň ... Vlaďka

    OdpovědětVymazat
  10. Berunky moje milované...nějak jsem neměla v posledních dnech čas ani sílu psát...blíží se pololetí a tak mě hodně zaměstnává práce. Před chvílí jsem přifrčela z rodičáku, který jsem absolvovala jak úča, tak rodič a konečně snad s trochou nadhledu to v pozici té účy zvládla. Trochu se mi ulevilo, protože právě ta práce mi dává dost zabrat.
    Vladěnko skřítkové jsou krásně skřítkovatí a krásně se k sobě mají a to je dobře ... já když mi je ouvej tak jdu a obejmu ty svoje cácorky a říkám si...TO JE MOJE ŠTĚSTÍ, MŮJ ŽIVOT A NA TOM JEDINÉM DOOPRAVDY ZÁLEŽÍ :-))))))
    Vladěnko...samozřejmě přeju také brzké uzdravení !!!!!
    Žanetko,Jíťo...holky zlatý, miluju váš přístup k životu, stejně jak ten Vladěnčin...ráda se zamsměju a váš humor je mi blízký a jsem moc ráda za ta setkání tady u Vladěnky na blogu....SVĚT JE KRÁSNÝ :-)))))
    Krásný večer akrásný každičký další den...pusýýýýýý Venda

    OdpovědětVymazat
  11. Dobry den, chtela bych se zeptat jesli umite i neco jine kromne tyhle postavicek.

    OdpovědětVymazat
  12. ahoj pohodě králíci, můžete říci, jak byste mi prosím:
    straně šije jim díky za odpověď

    OdpovědětVymazat
  13. Очень красивые игрушки, красивый блог. Я поставила ваш блог в свои любимые блоги. Спасибо!

    OdpovědětVymazat