středa 5. ledna 2011

... pro Páťu, na speciální přání :o)

... z vlastních dodaných látek, Andělka na přání :o)
Trochu jsem se těch "flerovských amerikolátek" bála, že se nebudou na andělky hodit, ale myslím, že to vypadá pěkně, je to zase trochu něco jiného a já mám změny ráda :o)))))). Dostala jsem kupu látek a mohla si dělat co chci, naprosto volná ruka, tak to mám nejraději, když mi nikdo "nesvazuje" ruce a mohu tak popustit uzdu svým vášním a fantaziím :o)
Je zajímavé, že většina z vás si přeje mít překvapení a nechce vidět předem fotky, tedy vám představuji a odtajňuji jeden vánoční dáreček :o)
Vaší důvěry si moc vážím a DĚKUJI za ní :o)

9 komentářů:

  1. Ahojda ženo andělská - děkuji Ti za návštěvu u mne. Než já budu tak úžasná ručkoprčka (jako Ty), tak to chvíly potrvá. Do důchodu to snad zvládnu. Chiiiii
    Jinak látečka vypadá dobře a pro Tebe je to úžasná výzva. Tvoje ručky jsou kouzelné.
    Pá má milá
    S.

    OdpovědětVymazat
  2. Kazisvět měl smůlu,že tě neznal,Vladí,páááč kdybys šila šaty Ladě ty,asi by ta pohádka nabrala jiný směr :-))) Jakože "hm hm,tak kvůli těmhle šatům přivřu nad Kazisvětem oko..." :-)) Kdyby Lada zadala "ať jsou jako léto samo,kdy na modré obloze proplouvá pár bílých beránků,ať švadlena nezapomene,že musí vonět po letním ovoci a musí jiskřit radostí....",a kdyby tě Káza zaangažoval....jak říkám,princ by utřel:-) Teda v případě,že by byla Lada povrchní rozmařilá ženská :-))
    Andělka je barevná,veselá,letní....a proč néé?!? Ahojky všem - Žanda :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Bože ženoooooooo, kam na to chodíš? To není možnýýý, já a má celá rodina se považijeme za hodně humorem obdarovaný, páč si pééérču děláme v podstatě ze všeho :o) ... ale na Tebe nemámeeeeeeeeeeeeeeeeeee :o)))))))
    Mám v textilůůůůůůůůůůůůůů, už si Ladu představuji a Kazana taky, chiiiiiiiiiiii :o)
    DĚKUJI, fakt jsem ráda, že Tě tu mám, teď jsem si právě prodloužila smíchem o pár minut život, na Tvůj účet, děkujiiiiiiiiiiiiii :o)
    A jdu si vyměnit spodní prádlo ... chiiiiiii

    OdpovědětVymazat
  4. SOOOO sweet.
    Best wishes for 2011.
    Greetings Janet

    OdpovědětVymazat
  5. Vladíííí:-))) - to já jsem ráda "že tě na tvém blogu mám" :-))!! p.s.ještě než vyměníš spoďáry, dej si sportku, to se říká né? že když šlápneš do h...,tak si máš vsadit...nóó,a jestli v něm přímo sedíš,tak to bude první cena i s prémiííí:-)))....ale ty sis asi "jen" cikla....takže cena pátá :-)))) sorry,někdy rozvedu věci do úplně detailních blbostí...:-)) Žanda:-)

    OdpovědětVymazat
  6. какая восхитительная!!!!
    супер!!
    мне нравятся все ваши работы!

    OdpovědětVymazat
  7. Andělka je naprosto úúúžasnááááááá a hlavně je to zase nádherná změna...Tvoje originalita je nepřekonatelnááááááááááááá :-)))))
    A hlavně je tu srandááááááá a fajn nálada a já sem táááááák ráda chodím...holky všem posílám jak jinak než pusýýýýýýýýýýý Venda :-)))))

    OdpovědětVymazat
  8. Jejky.....moc se omlouvám za tykání...to asi od úžasu :- ))))) V.

    OdpovědětVymazat
  9. Ahoj Vlaďko.Mám k Tobě prosbu, moc se mi líbí Tvé andělky, a chtěla jsem se zeptat jestli by bylo možno některou zakoupit ,a napsat něco bližšího.(např.kolik měří, cenu, dodání,výběr.)Pokud bude možno tak mi pisni.soboroval@seznam.cz Děkuji Luďka

    OdpovědětVymazat