neděle 30. ledna 2011

Ti amo ...







10 komentářů:

  1. Asi jsem tu prvníííí!!! Vladíí,ta je krásnááá,růžová a nádherně vypiplaná,ta se vám stráááášně moc povedla. Už se těším až si budu moci udělat u vás objednávečku. Já se vždycky nemohu dočkat až otevřu ten balíček a nasaju tu užasnou vůni!!!! Pa pa. Romčuchaaaaaa!!!

    OdpovědětVymazat
  2. Sono molto graziosi e teneri ... complimenti ^__^

    OdpovědětVymazat
  3. Krááááááááááááááásnááááááááááá........:-))))))))

    Pořád jen žasnu a žasnu a žasnu a vlastně hrozně závidím tu vaši šikovnost, originalitu a především srdečnost...všechny anděličky mají nejen duši, srdce, ale především kus "TEBE"
    (snad mi prominete...ale kdybych napsala "Vás", tak by to nebylo napsáno, tak jak to cítím, ale samozřejmě bych si jinak jen tak to tykání nedovolila, protože si Vás moc a moc vážím jako člověka :-))))))
    Zítra budu rozdávat pololetní vysvědčení a moje starší holčička si přinese to svoje první...stejně jako Váš Maxík, a tak Vám přeji ať je ten den pro Vás vyjímečný a Maxíkovi samozřejmě samé jedničky :-)))))))
    Pusýýýýýýýýý....Venda

    OdpovědětVymazat
  4. Aaahoj Vladěnko, ahooooja ženy mojeee,
    nebojte nebojte jsem tu ... všecko vidím, všecko slyším, všecko vnímám ... enem tak trochu nestíhám :o). Těch krás, kterých lze shlédnout je tolika a těch chvál, co by člověk rád řekl ještě více.

    No ale Vladěnko tahle rodinka je moc povedná a vskutku nádherní .. hned bych se s nimi pomazlila a očuchala a s velkou pravděpodobností už z ruky nevrátila ..chichichi

    Žeeeny pojďte si se mnou zase zabékať .. tahle je oblíbená a jak se nám tu náramně hodí. http://www.youtube.com/watch?v=C9cxud457Lg&feature=fvw

    Vendulko ty pololetky Ti vůbec teda nezávidím ... moje neteř, ta nejstarší, přišla s tím, že v páté třídě bude mít 3 a možná i 4 a je jí to úplně jedno. Nechápu .. booože kam ta mládež spěje :o) ..chichichi.
    Ale všem prvňáčkům přeji krásný den s prvním vysvědčením, aby si to s rodiči krásně užili a oslavili. Takové chvilky jsou jen jednou .o)

    Ženy moje milé rozmilé tož hezký den Vám všem a já jdu žeeehliit a vařiiit

    pa Jíťa

    OdpovědětVymazat
  5. Romčuchoooooo:-)),nó - to třetí místo je taky krásné,néé?!? :-))Fakt jsem se pobavila-stačí málo,co? Jinak mě když pošťák přinesl balíček,tak jsem si dělala plané naděje,že se chlap tak navoněl třeba - kvůli mě? - no...a nic:-)) To voněla na sto honů naše Pepína v balíčku:-)A voní ještě teďko,když k ní každý den mazlivě ňuchám :-)
    Jinak Vladíku, copak copak - italský týden ?! :-) Andělka je krásná...zamilovaná a určitě milována...
    Vendy: takže na vízo to bylo doufám "samým blahem jedním tahem srdce z lásky maluju-u,protože já protože já,protože já miluju...to by nebylo vůbec špatné,malovat místo známek srdíčka...jednička-1srdíčko,dvojka-dvě,a vyhrává ten,kdo jich bude mít nejvííííceee !!!! Ahojá všem - Žanda:-)

    OdpovědětVymazat
  6. Hey:)

    Very fine blog...I like it very mutch:)

    :):)

    OdpovědětVymazat