pondělí 10. ledna 2011

Zajíčci :o)


Velikost 80 cm, volná už jen slečna...

... a dneska trochu z veselaaaaaaaaaaaaaaa :o)
... jůůůůůůůůůůůůůů, tanynynýýýýýýýýýýýýýýýý :o)
http://www.youtube.com/watch?v=HQuEnGvrvMU

29 komentářů:

  1. Ideální bude,když půjdou k jedné majitelce-vždyť se na ně podívejte,jak se mají rádi:-)) Jsou tak "so sweet":-))A kdo by je rozděloval..budou po sobě smutnit,ušáčci:-(
    A jinak bacha - "jsu první,kdo píše komentář",a to že někdo je rychlejší a už napsal na mail,mě teda fakt nezajímá:-)))))))))) Hurá hurá,první míííísto....to koukáte Vendy,Jíťule,Romčo a další ze spolku "Harcovnicefany", viďte že jo?!? Pá Žanda:-)

    OdpovědětVymazat
  2. Ahooooooooooooj Žaní, no já se přiznám, že mi krvácí sééérdce, do toho chlapíka zaječího jsem se nějak nebývale zakoukala ... srdeční záležitost :o)
    Ale že se k sobě mají, co???
    To víš, velikonoce jsou za bukem :o))))) ... to bude teprve zajícůůůůůůůůůůůů, fíháááááááááá :o)

    OdpovědětVymazat
  3. Já se ti,Vladí,nedivím,když si s tím tak hraješ a pipleš to,tak to je jasné,že pak se člověku nechce s tím loučit,ale vždyť ty víš,že to jde k dobrým lidičkám,nééé? :-))) Ale hele,bacha na hajného Robátka,tomu v žádném případě objednávku nevyřizuj...jinak to bude šípková se zelím :-))) Těším se na velikonoční tvoření:-) Žanda:-)

    OdpovědětVymazat
  4. Jak zwykle piękne i wyjątkowe. Ta sukienka królicy zachwyca.

    OdpovědětVymazat
  5. Dear Vladka,
    I'm very impressed by the way you make your dolls. I'm a 40 year old mother of 2 boys from Holland with the same passion. I think it's a joy to look at your work. Everything so perfectly made.
    I was wondering where you had the patterns of your dolls from. The patterns of Tilda I already have, but the hare and other gnomes I've never seen. Can you tell me how I can get these patterns?
    Meanwhile I'll keep following your blog wqith love.
    Greetings from Mariska

    OdpovědětVymazat
  6. Vladíííííí...jsou moc krásní, zamilovaní...prostě naprosto úžasní a zajíci nejzajícovatějšíííííííííííííí :-))))))
    Miluju všechny Vaše výtvory a nejraději bych měla všechny doma a nebo si na ně alespoň prstíčkem sáhla ...hihihihihi. Věřím, že to musí být těžké loučení s každým dílkem, které vymazlíte a že se s každým mazlíte úplně maximálně, to je víc než jasná věc :-)))))
    Já jsem nějak ten nový rok nezačala dobře, a tak mě dojímají i dnes Ti Vaši dva úžasní zajíci. A jsem vděčná ze tenhle Váš kousek "jiného světa", kde se každá maličká radost stává větší a největší a starosti alespoň na chvíli pominou. Tady mě to vždycky tak pohladí .....a já vám za to všem moc moc děkujííííííííííííí :-)))))))))
    A hlavně se strašně ráda zasměju..... Žanetko v tomhle jste prostě přebornice, Váš smysl pro humor nemá hranice a je nalděný přesně na tu správnou frekvenci (...pardón zase ta fyzikáá...hihihihi)
    Mějte se všichníííííí krásně...zající, andělky,skřítkové ...a všechny moje milé duše :-)))))) Pusýýýýýý Venda

    OdpovědětVymazat
  7. Prekrásne! Ja by som chcela pár, ale anjelikov pre svoju 13 r. dcéru, ako prekvapenie. Neviem či zasielate aj na SLOVENSKO. V prípade ak áno, kontaktujte ma na email natalia.imrichova@zoznam.sk. Ďakujem.

    OdpovědětVymazat
  8. Liebe Mheide,
    Danke für deine wunderschöne Worte. Es ist mein Hobby und es macht mir Freude. Noch mehr, wenn Ich sehe, dass meine Artikeln anderen Freude macht :)... Der Schnitt für Hasen und Gnomen hab Ich personlich ausgedacht und verwirklicht.. Aus diesen Fall, muss ich mich entschuldigen, aber ich gebe meine Schnitte nicht weiter.. ICh hab damit schlechte Erfahrungen... Aber ich glaube, dass du das auch schaffen kannst, es reicht deine Fantazie einzuschalten...
    Grüsse aus Tschechien
    Vladka

    OdpovědětVymazat
  9. Vendulko, krásný dobrý den,

    to je mi moc líto, že ten Nový rok pro Vás nezačal úplně nejradostněji ... Ono - víte jak to v životě je ... nikdo z nás to nemá jednoduché, jen záleží jak se s tím člověk dokáže poprat ... každý má své chvíle ... o tom moc dobře vím "SVÉ"... jen každý z nás to holt řeší sám v sobě jiným způsobem ... A jak se říká:
    "VŽDYCKY MŮŽE BÝT HŮŘ" ...
    A v tom je velká pravda a na druhou stranu :o)
    "CO TĚ NEZABIJE, TO TĚ POSÍLÍ" ...
    S tím nejde, než souhlasit!!!
    Tedy přeji optimismus, sílu a sluníčko do duše :o) ... bude zase dobře, musíííííííííííí :o))))
    Vendulko, já Vás tady nemít, však Vy jste taková "moje" dušička :o)
    Na ty Vaše komentáře se tak těším, tak krásně se čtou, je to pohlazení po duši ... musíte být prima ženská!!! A takové ženy si zaslouží být milovány a šťastné :o))))))))


    Vlaďka

    OdpovědětVymazat
  10. Vladěnko...děkuju moc moc za milá slovíčka. Určitě souhlasím a vím, že bude líp...stačí když obejmu ty svoje dvě cácorky a to je moje štěstí veliký největší :-)))))
    Každý musíme překonávat nějaké ty překážky a myslím, že čím víc jich překonáme, tím víc si vážíme toho dobrého, co v životě máme. A já toho mám opravdu hodně...zdraví, rodinu, lásku, přátele....a to opravdu není málo!!!!
    JSEM ŠŤASTNÁ A MOC a slibuju, že se s těmi starostmi nějak poperu.
    Děkuju, že ve mne věříte...moc si toho vážím:-)))))) Vaše Venda

    OdpovědětVymazat
  11. Noo ženy moje milovaný, co vy mi to tu zase děláte? Tak první se tu rozplývám nad dalším úžasným dílkem Vladěnky, pak se směju nad zase skvělým komentářem Žanetky a nakonec tu sedím a bulím nad slovy Vendulky a Vladěnky mezi sebou ... ještě že mě nikdo nevidí, protože by si jistě klepal na čelo a srdečně by mi otvíral bránu směr Bohnice.
    Mě v poslední době rozpláče, kde co tedy ... ale životní trampoty a osudy odjakživa.
    Moc mne mrzí, že jsi Vendulko smutná a máš trápení. Ale vše co napsala Vladěnka je pravda pravdoucí a zase bude lépe. Zase budeš o poznání uvědomnělejší, moudřejší, pyšnější, že jsi to zvládla, budeš si zase o to více vážit toho, co máš a koho kolem sebe máš ... prostě každé zlo je k něčemu dobré.
    Dyť já taky před svátky, o svátcích, po svátcích, na nový rok smutnila ... tak vím, jak ti asi je ... Hold člověk někdy smutní, má trápení, ikdyž to "pravé štěstí, lásku" okolo sebe má ... jsou okamžiky, kdy se ale "šťastný" stejně necítíme. A proto je moc fajn mít někoho, kdo nám připomene, že "štěstí a lásku" máme u sebe a že to je vlastně nejdůležitější.
    Někoho takového ... mám já ... v poslední době ... ženy moje milé ... ve Vás ... v Tobě Vladěnko, v Tobě Sabríku, v Tobě Vendulko, v Tobě Žaníku ... a ještě v pár dalších milých virtuálních duších .. Děkuji Vám
    ... na jednu stránku jsem velmi zklamaná, že to nejsou ti, od kterých bych to očekávala, ale na druhou stránku jsem moc vděčná, že jsem měla(mám) tu možnost najít touto virtuální formou tolik potřebné milé duše.

    Vím .. vím Vladěnko ... to pozemské bytí a žití je nejdůležitější a je potřeba ho žít, ale v životě jsou chvíle, kdy ač bys moc moc rád, tak to nejde a tak jsi vděčný za ten svět virtuální, který se však jednou může státi pozemským ...

    OdpovědětVymazat
  12. Jituš, už delší dobu tuším, že u Tebe s největší pravděpodobností není všechno tak jak má být... Ale nesmutni! Víš jak to je:
    "I ŽENY MAJÍ SVÉ DNY" :o)))))))))
    Právě proto jsme si občas tady, ti kdo pochopí nebo aspoň chtějí chápat :o)
    Ta ráda bych pomohla, ale nevím jak ...

    Z vlastní zkušenosti musím říct, že jsem z virtuálních proměnila několik přátelství do reálných - pozemských a jsem za to vděčná :o)
    Přenesly jsme s holkama virtuální přátelství do praxe a opravdu není nad to se obejmout, zasmát se od srdce atd. :o) ... osobně :o)
    Víííď Evíkůůůůůůůů, Jupíkůůůůůů, Kačenkooooooooo, Majdiiiiiiiiiiii, Klárkooooooooooooo a ostatní mé spřízněné dušinky :o)

    OdpovědětVymazat
  13. Ahojky ženooo tvořivá :o) ... jo tak to tušíš správně ...hold není každý den posvícení. A ten smutek už pomalu a jistě hořkne až zhořkne úplně, tak to bolavo ze sebe vyplivnu jak Mariščino kafe, stáhnu se na chvíli do "svého vnitřního světa" a pak se zase znova narodí ta prdlá, trhlá a životem nabitá Jíťa Jitule :o)
    A jak bys pomohla? Vždyť ty už pomáháš a né málo ... tím, že tu smím u Tebe být, že jsi mne tu přijala ... a mám dokonce kus Tebe doma :o)

    Všechno má svůj začátek .. a tohle virtuální kamarádství je přeci hezký začátek ...
    A tiše zááávidím všem Evííkům, Jupííkům Kačenkám, Majdám, Klárkám a dalším, že už jedou pozemskou jíííízdu :o) :o) :o)

    OdpovědětVymazat
  14. Ahojky babky (teďko jsem vás nakrkla,co?:-),
    tak to tu čtu a nezbývá než konstatovat,že tak to prostě chodí.A abych nevybočila z řady,tak přispívám svou troškou do mlýna.My měli pro změnu neveselý konec roku.V rodině se udály věci,které by mě nenapadly,že se budou někdy řešit,a řeknu vám,že byly chvíle,kdy jsem seděla pár dní před Štědrým dnem na vaně,a emoce tekly ven..A pak přišla ta chvíle,kdy se najednou "člověku rozbřeskne v hlavě" a já přesně věděla, že to prostě nemám lámat a furt a furt řešit,že to je prostě tak,jak má být..Musím říct,že jsem se snažila pomoct a obstát,jak říká Vlaďka,s čistým štítem,ale byla jsem v této situaci poprvé,takže až čas ukáže...Co můžu už teď i po těch pár dnech říct,je to,že mi to setsakrametsky moc dalo (což bych v ty chvíle fakt neřekla),a já vidím hodně věcí z jiného pohledu.A hlavně se mi potvrdilo,že mám vedle sebe báječného chlapa:-))Vendy,jak jste psala,co všechno máte,zdraví,rodinu,přátele-to je ale VLASTNĚ VŠECHNO,co si člověk může přát,no né?!JSTE BOHÁČ:-))
    A Jíťo-i veselý člověk má své špatné chvilky,a má plné právo nebýt veselý a neusmívat se,a ostatní to musejí pochopit,jinak to je jejich problém ne Váš..Takže pro mě za mě si občas i Vy řekněte "do prdele"....musím se ovládat,ať mě Žulík nevykáže z diskuze...:-))
    Jinak byl tu dotaz,zda Vláďa posílá i na Slovensko.Andělky plus skříťani se posílají,zajíce Vlaďka postaví na zápraží,vytáhne stolet starou kulovnici zpod postele po praprapradědovi, nabije, natáhne a vystřelííí...a zajíci se s cedulkama nad zadními běhy rozutíkají do světa...i na Slovensko...mějte se hezky všecky Žanda :-)

    OdpovědětVymazat
  15. Ženy moje všechny milé...přeju Vám dnes krásnější den, já jsem sice utahaná z práce, ale o něco radostnější i díky Vám všem.
    Každý prožíváme štěstí,smutky, radosti i bolesti...jsou dny lepší i horší. Přeju vám všem z celého srdíčka,ať to lepší stále převažuje to horší a ať Vás každá bolest posílí ...musíme se přece s tím životem poprat, no nééééééé?????
    Já věřím, že tu jste samé silné a úžasné ženské plné života a umíte se poprat i s problémy....i já se budu snažit...slibujůůůůůůůůů !!!!
    Ale když na Vás nějaká bolístka přijde, tak sem s ní a my ji rozcupujem na kousky a zkusíme aspoň trochu odfouknout...tak to přeci u přátel funguje...ať už u těch pozemských či virtuálních :-)))))
    MĚJTE SE BÁJOVĚ ...pusýýýýýýýýýýýýýý Venda
    PS:Žanetko, tak si tady tak představuju, jak Vladěnka střílí na ty zajíce a oni pak skáčou až na Slovensko a musím se smát na celé kolo,až mi slzy tekly od smíchu :-)))))

    OdpovědětVymazat
  16. ... Božínkůůůůůů, děvčata tak tomu říkám DISKUSE :o)))))))))))
    ... však vy mě tu už ani nepotřebujeteeeeeeeeee :o)
    ... Žando ty Tvoje hlášky, to je něco :o) ... denně měním spodní textil :o)))))))))))
    ... jo a jinak s tou kulovnicí nejsi daleko od pravdy, moj děd měl velkou sbírku zbraní, byl lékař - gynekolog, hobby myslivec, zdatný kynolog a skvělý člověk ...
    ... a těch brokovnicí, pušek, kulovnící, prostě bambitek všeho druhu měl plnou vilu :o)))))))))))

    HOLČIČKY VŠEM PŘEJI KRÁSNÝ VEČER, JSEM RÁDA, ŽE VÁS TADY MÁM - BABYYYYYYYYYYYYYYY :o)

    D Ě K U J I . . .

    OdpovědětVymazat
  17. Dovolte, abych ještě zareagovala na komentář č.18: "Milá paní "Anonymní", jestli jsem Vás pobouřila slovem "prdel" či tím,že zajíci utíkají aj na Slovensko,tak se hluboce omlouvám.Mě osobně udiví spíše člověk,co se někde o někoho otře a nemá v sobě ani tu slušnost se podepsat.Jestli je naše debata pod Vaší úroveň,tak si zapněte přímý přenos z Poslanecké sněmovny SK,tam snad najdete,co hledáte...A pokud ani teď nemáte trošku smysl pro humor,asi fakt nejsme ten spolek pro Vás". Mluvím za sebe a níže se podepisuju - čauky Žaneta:-)

    OdpovědětVymazat
  18. Dobrý večer,já tady chodím často a komentáře sice čtu,ale nepíšu.Ale to co se tady dneska odehrálo mě nějak nutí napsat.Paní ze Slovenska by si měla komentáře POŘÁDNĚ ČÍST,protože já četla ty příspěvky od holek několikrát a nenašla jsem nikde zmínku,že by se střílelo kulovnicí na Slovensko.Paní to pochopila úplně mimo,a naopak ona se zachovala jako HULVÁT,když napsala vám všem,že si máte střelit do řiti.Kritizuje a sama se chová jak ...Mějte se holky pěkně a nenechte se otrávit lidmi,co jsou tak nacionalisticky vztahovační!!! Zdravím Pavla.

    OdpovědětVymazat
  19. Zajíčci jsou moc krásní...nakukuji i k paní Martince,která taky moc krásně šije.../jen se divím v co se to tu zvrhlo../.Líbí se mi jak máte krásně sladěné barvy, opravdu krásné.. Přeji krásný den Raduš

    OdpovědětVymazat
  20. Dobré ranko všem a Tobě Vladi obzvlášť :-),
    ještě mě to nedalo a taky cítím tak nějak potřebu se Ti omluvit za situaci,která tady - nijak úmyslně z mé strany - vznikla.Já to beru tak,že jsem tady na návštěvě,a tak mi není nijak příjemné,čeho jsi byla coby "hostitelka" svědkem.Musím říct,že jsem si včera připadala jako Švejk,když nadporučíkovi Lukášovi řekl,že se právě přiznal k atentátu na císaře pána:-)Já totiž musela vytřeštit asi hodně oči,protože manža mi řekl "co je? Co se stalo?" A já mu odpověděla, že jsem právě pobila dva tucty zajíců a rozstřílela sousední Slovensko..Když si to četl,tak se taky nestačil divit a dodal něco,co tady samozřejmě raděj nenapíšu:-)) (nic vulgárního,ale mohlo by to být opět špatně pochopeno:-). Takže se Ti,Vladí,omlouvám,té paní né,protože nemám opravdu za co,a jestli moje druhá reakce byla trošku prudší,tak sorry,ale když mě někdo při nádechu káže o morálce,aby mě při výdechu střelil gulovnicí do ..,tak to pardón.Do okna ano, na zadek jsu háklivá :-)))
    Takže se mějte opravdu všichni pěkně,pokud někomu mé komentáře vadí,tak to zkuste přejít,anebo si to se mnou "vyřiďte" na soukromém mailu, a né tady u Vlaďky:-) Děkuji,Žaneta:-)
    p.s.tímto z mé strany uzavřeno,na případné negativní reakce nemíním už odpovídat

    OdpovědětVymazat
  21. Holkyyyyy!!!! Já tady ted chvilku nebyla,jsem nějaká marodná,ale nestačím se divit! Tak od začátku (a dnes to beru efjedničkou),taky jsem si užila dva roky trápení,ale doufám,že se to konečně ustálilo a bude jen fajn,když nejde o zdraví jde o ....,však vy víte,zajoši jsou čarovní a už se těším na velikonoce hody hody,Vladí,já vás budu asi prosit o zajocha nebo zajošku na tu Velkou noc. No a Žando,puste to z hlavy,kdo chápe o čem píšete rád si přečte a pobaví se,kdo ne at nečte a přeskočí. Myslím,že všechny vaše komentáře jsou vtipné a věcné. Děkuji,že se mohu na tomto blogu,Vladí,na vašem blogu,pobavit a odreagovat. Díííííky Romča :))))).

    OdpovědětVymazat
  22. Takže aby nedošlo zase k nějakému "nedorozumění": Na Slovensko asi Vlaďka zasílá,to já nevím, zda né, ten popis se zajíci BYL IMAGINÁRNÍ POPIS ZPŮSOBU dopravy zajíců,jestli jste si všimla,tak předtím jsem psala "že andělíny a skřítci se posílají",a zající se - řečeno ze srandy - rozutečou do světa sami (po střelbě).Tímto jsem si nedělala srandu ze světa,ze Slovenska,NIJAKÉ OSOBY!!,ani jsem neměla v úmyslu zahubit nějaké zvíře...To byl popisný způsob "zasílání" KAMKOLIV. A jestli se to mohlo někoho dotknout,tak by to mohla být akorát Vláďa,která evidentně s tím problém nemá:-)) Myslím,že člověk by neměl být opravdu vztahovačný (jak psala výše Pavla) a měl by se zeptat,jak je co míněno,než vynese soudy...A jinak i to jméno,ač by mě nic neřeklo,beru jako samozřejmost nejen za svým komentářem, tak jako pozdrav člověka člověku...Jinak opravdu humor,kdy bych někoho ponižovala či si dělala z něj srandu, mě je cizí..Žaneta
    p.s.a jinak,jak znám Vlaďku,tak už dávno paní Olze na Slovensko napsala,jak se věci mají:-)

    OdpovědětVymazat
  23. Prajem pekný deň.
    Chodievam sem často a komentáre píšem iba občas, a to nie preto, že by sa mi Vladkyne výtvory nepáčili (to by som sem predsa nechodila, to dá logika).
    Ale dovoľte mi, aby som zareagovala na "osudný komentár Žanetky č.18". Som síce tiež zo Slovenska, ale pani, čo písala predo mnou, buď má problémy s čestinou (čo by sa dalo pochopiť pokiaľ je narodená trochu neskôr a nezažila ešte obdobie Československa),alebo teda neviem. Ja som si predmetné komentáre prečítala asi päťkrát, ale stále nechápem z čoho pramení jej "rozčarovanie". Veď bolo jasne napísané, že
    bude guľovnicou trafený "český zajac" a to "českou ženou" a následne sa tento zajac, resp.zajaci rozutekajú do sveta, teda i na Slovensko. Ja som nikde nenašla napísané, že by sa strielalo na Slovensko, resp. do Slovenska. A okrem iného, na tento blog nikto nechodí kvôli kultúre písania a slušnému správaniu. Ja, keď automaticky píšem do vyhľadávača www.harcovn...... automaticky vypínam rozum a už sa iba kochám. Takže pokiaľ to tu niekemu vadí, aká je tu kultúra, nech si nájde blog, kde mu to bude vyhovovať aj v tomto zmysle.
    Pá, majte sa krásne a len tak ďalej.
    Zuzana Z. Slovensko

    OdpovědětVymazat
  24. what lovely sweeties! you have a wonderful blog!
    greetings from Germany
    Astrid

    OdpovědětVymazat
  25. Zdravím holky :o)

    Žanetko, v žádném případě se NEMÁŠ zač omlouvat! Mám ráda HUMOR :o) a obzvláště ten Tvůj je mi velice blízký. Jsem ráda, že Tě tu mám a DĚKUJI z celého svého srdce za Tvé komentáře (a nejsem jistě sama)! Řvu u nich smíchy a mnohdy k té výměně spodního prádla nemám opravdu daleko :o)))... Vážím si Tvé přízně a pohledu na svět. Tvůj inteligentní humor mi dělá dny hezčí a veselejší. Na světě je tak málo radosti, tak proč si jí občas neudělat, že? Aspoň my to tak doma máme :o)
    A komu se to nelíbí? Ať si "prďák", "kaďák" či hýždě (spisovně) políbí :o)

    A jinak holky, celkově bych se nad to povznesla, v životě jsou opravdu důležitější věci!!!
    Komentář paní "anonymní" jsem zde zatím nechala, aby si úsudek mohl udělat každý sám, máme tady u nás v ČECHÁCH přece svobudu, ne?!
    S dalším příspěvkem, který budu vkládat na blog ho vymažu, mám ráda humor, ale s vulgaritou se neztotožňuji!
    Přeji krásné den, noc či ráno :o)

    Vaše Vladuš harcovnice - Jindra Vostrá údernice, někdy i úřednice :o)

    PS: VŠEM DĚKUJI ZA PODPORU ŽANDĚ, je vidět, že jsme tady tým a nikdo si na nás nepřijde, a to je dobře, nesmírně si toho vážím :o)))))))))))))
    VŠICHNI ZA JEDNOHO!!!
    JEDEN ZA VŠECHNY!!!

    :o)

    OdpovědětVymazat
  26. INFO pro zájemce o mé výrobky ze SLOVENSKA:

    ...je mi to moc líto, ale na Slovensko vzhledem k vysokému poštovnému a vysokým poplatkům u převodů zahraničních plateb NEZASÍLÁM...


    DĚKUJI VÁM ZA POCHOPENÍ...

    Vlaďka

    OdpovědětVymazat
  27. Tož ahojky babule,už ani nevím pokolikáté?!? :-)Po příjezdu domů kafe opět zde,ať se podívám "co je ve světě" nového:-)..Chci napsat,že už mám o tobě,Vladi,určité:-)mínění,ale teďko když jsem si přečetla tvůj komentář výše,si zase skočila o hodně stupínků nahoru.Né proto,že si se zastala MĚ,ale proto,že jsi se k tomu vyjádřila,protože já si říkala "ať se Vlaďka,ač na jejím blogu,raději do toho nezapojuje,já si to vyříkám sama.."Já si cením lidí,kteří mlčky nepřihlížejí,ale když mají tu potřebu tak se zastanou,ať už kohokoliv.Děkuji za Zuzku ze Slovenska,jsem ráda,že se to dalo pochopit v té češtině:-),a věřte mi,Zuzíku,že proti Slovákům absolutně nic nemám,protože bych byla sama proti sobě:-),mamina je ze Slovenska a tudíž ve mě koluje ta SK krev:-)Ale tak to je,lidi jsme všude různí,dobří i špatní,nemusíme se všichni objímat,ale důležité je,jak píše Vladík,vyhnout se vulgaritě:-)) Mimochodem komentář Zuzky o střelbě do českého zajíce českou ženou mě rozesmál.A tak bys,milá Vladi,měla přehodnotit svůj titul..což takhle: VAŠE VLADUŠ HARCOVNICE-JINDRA VOSTRÁ ÚDERNICE,NĚKDY I ÚŘEDNICE,ODE DNEŠKA PISTOLNICE :-)) Mějte pěkný večer,a od zítřka "včerejšek je historie,dnešek je dar", pá Žanda:-)

    p.s.Nebylo to "všichni za jednoho,každý sám za sebe???"...:-)))))

    OdpovědětVymazat
  28. Ženy Vy jste prostě SKVĚLÉÉÉÉ ... Žanetko Vy jste tu opravdu mistr slova .. na Vás já tedy fakt nemám ... béééé a budu bééčet a zááávistí si uhryžu ... no pár úchytek lásky uhlodat by neškodilo :o) ... pupéék :o) a do zítra budu trucovat :o)

    Jooo ženy jak se říká:"Potrefená husa kejhla." aneb "Jak kdo míní, tak i soudí."

    A tím končíme "nesmyslnou" debatu na toto téma a pojďme churavoučkému /musím to velebnosti prásknout, že naše Vladuš je nemocinkanááá/ Žulíkovi vzdát třikrát hold (nebo že by holt,) .. ale tož to je jedno prostě třikrát ZDAR ZDAR ZDAR ... aneb Vladěnko už na todle prostě sééér (pardon pardon a pardooooon) :o)

    Vaše Jíťa Jitule momentálně opravdu praštěná kebule ... hihihihi

    OdpovědětVymazat