úterý 1. února 2011

FENG SHUI - uklízím :o)


... tak trochu "FENG SHUI" - na duši, ve skříních a především v pracovně :o)
... leden - únor, čas k tomu jak stvořený :o)
http://www.youtube.com/watch?v=Ldvv5-tIjfI

21 komentářů:

  1. Vlaďko, je to naprostá pastva pro oči, tedy asi spíš pro ženské, chlapa by dostalo asi něco jiného, ale mě po ránu u kafe, tyhle fotky udělaly velkou radost, jen bych se tam zanořila, pár látek rozprostřela a něco by mě asi napadalo.V duši určitě máte pořádek určitě, jinak by z Vašich rukou tak povedené věci ani nemohly vzniknout.Naše Andělína je stále u mých dcer NUMBER ONE...a když jim není dobře, což je právě teď tak se jim prý líp usíná právě s ní a teplota prý je taky hned pryč, takže andělské dílo s magickou silou, aspoň u nás doma, kde Vaše andělka Růža růžová, jak jí má Majdalenka pětiletá říká je pořád v kurzu. A já dostávám velký zálusk na nějakého Andělského husbanda pro ní, ale možná i pro mě, protože když pomáhá na dětské splíny tak na ty mé pomůže andělský chlap určitě ještě víc a rychlejc...
    Mějte se prima, všechny bacily odhánějte kily mandarinek a citronů a líp než my, protože nás chřipková epidémie pěkně semlela...Všem jen krásné dny přeje Kája

    OdpovědětVymazat
  2. Vladěěěnko ty ženo moje milovaná tvořivá, sysliváááá ... oooochh aaach to je zasecj pošušňáničko :o)))) ... já chtěla bych být kusem látky a lééžať u Tebe v regálu :o) :o) :o)

    Milunkuuuuuuujuuuuu to a Tebe takyyy :o)

    http://www.youtube.com/watch?v=3rYoRaxgOE0

    OdpovědětVymazat
  3. Владька, такое богатство греет сердце любой творческой женщины. Вы молодец, что собрали такую замечательную коллекцию тканей. У вас очень красивые куклы, я каждый день захожу к вам в гости и любуюсь на эту красоту.

    OdpovědětVymazat
  4. Ježkovýýýý vóóóčíííí,co je tóóóóó?!? Já mám teďko oči na klávesnici (snad mi nebudou při psaní překážet..)a nějak nemám slov.Vlastně mi jedno vzala Jíťa (že děkuji za spolupráci)přímo z pusy. Chtěla jsem taky napsat,že si připadám jako na návštěvě u Spermophila - nebojte, nejedná se o nijakého úchyla - je to latinský název pro Sysla:-))....i když tady toto je svým způsobem taky úchylka :-))-Vladíí, ty víš, že to myslím s úsměvem,viď?!? No prostě,fakt jsem nikdy neviděla tolika nasyslených látek :-)) A jinak manža dělá ministra obrany, či co? Že to je tak srovnané do komínků jako na vojně:-)) Já vím, že si dělala pořádek,ale nějak ti nevěřím,že tam v noře máš bingál i při práci. CHCI DŮKAZ, ŽE NA STOLE JE NEPOŘÁDEK - druhou stranu prosím vyfotit teďko před úklidem:-)
    Anička Fialová je nádherná, a zase ty šnečí drdůlky....:-)
    Babule, ahojá všem, zatlačuju oči zpět do důlků a jdu se vzpamatovat z toho feng shui šoku....Žanda:-)

    OdpovědětVymazat
  5. ..hmmm, nádhera..to by bolo aj pre mna asi to naj uklízení..normálne liečivé:-)

    OdpovědětVymazat
  6. Beautiful¡¡¡I love it¡¡¡¡
    elbauldepaz.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  7. Vladko,co to je??? Já myslele,že jste v nějaké látkovně!!!! Či co! To je neuvěřitelné,je fakt,že jsem tolik látek pohromadě neviděla nikde v obchodáku!!! Vladí,jinak vše v pořádku??? Chocholoušek nic?? Néééé,já samozřejmě vtipkuji,moc nádherné. Jo,u nás má takhle velký pokoj dcera,až někdy budu nakupovat látky,tak dceru vystěhuji z jejího království,půjdou k ní látečky a dcera......no vždyt mi máme ještě kumbálek 1,2m2!!!!!! Jo a ještě koupila jsem si šicí stroj,důležitá informace,přišel malej(syn):Mami ušij hajánka!!!(on totiž bez toho od vás nedá ani ránu),přišla dcera:Jééé,mami,to by jsi mi mohla ušít šaty,tady s takovou mašlí!!! Tak jsem ušila povlak na polštářek a Manžel říká:Romčo,myslím,že by jsi ten stroj měla vrátit,lepší to asi nebude!!! Takže stroj vracet nebudu,nakoupim látky a pustím se do dalších povlaků na polštářky!!!!! Pa pa Romča.

    OdpovědětVymazat
  8. Teda drahá, ty chceš, aby ty ženský co sem chodí kleplo, že? Já teda mám co mluvit, jedna pěkná selská skříň by se mi na látky taky zišla, ale kam se na tebe hrabu:-)!!! Máš pravdu, uklízet se musííííí, pak se hned líp dýchá...jo podle pravidel feng šuj:-) bys měla dát do každého rohu místnosti zapálenou svíčku a po skončeném úklidu tančit s roztaženýma rukama po místnosti, tak ať si v tom kutlošku neublížíš:-) Posílám pusu a jdu zase obstarat našeho "prsoňa":-)

    OdpovědětVymazat
  9. No teda Vladi, to sa niekomu šije, keď má také zásoby. To mňa včera išiel šľak trafiť, keď som ani za toho nevedela nájsť vhodnú látku na krídla pre dvoch malých hajošov. Prehádzala som látky krížom, krážom a nič mi tam nepasovalo. Nabudúce, keď budem mať zase podobný problém, sadám na vlak Horehronec smer Praha (stojí priamo u nás v meste) a v čistom čase 8 hod. 52 min. som tam u vás. Takže dobre sa pozamykajte, lebo tašky donesiem veľké. Pá, ešte idem mrknúť do cestovného poriadku, aby som bola pripravená. Zuzana Z.

    OdpovědětVymazat
  10. Vhauuuuuu...tedýýýýýýý...zíráááááááma a normálně Vám to hrozně závidím...máte doma POKLAD! Už jen to pokoukáníčko, jak to máte narovnané a utříděné a sladěné do odstínů....prostě bomba!!!!! Jituška to vystihla úplně přesně...být tak kusem látky a ležet si tam u Vás v regálku...to by tedy vážně bylo něco a když by jste pak ze nás ještě něco krásného vytvořila...třeba ty andělky....POHÁDKA :-)))))))))
    Já bych takový úklid v duši potřebovala jako sůl, po tom prvním pololetí mám v hlavě takový nepořádek...no možná spíš i něco horšího .....hihihihihi. Ale asi začnu místo známek psát ta srdíčka, jak mi tu včera někdo krásně radil...někteří borci by měli na vízu srdíček, jejda....:-))))))) Ale ta myšlenka se mi táááááák líbíííííííí:-))))))) Zatím dětem píšu různé smajlíky, jak jsem zblblá z toho internetu.
    A málem bych zapomněla...andělínka Anička je opravdu nádherná, už jen proto, že je to Anička, jednu mám totiž taky doma.
    Mějte se všichní krásně....pusýýýýýýý Venda

    OdpovědětVymazat
  11. Ile skarbów w jednym miejscu. Chciałbym mieć z 1/10 takiego zbioru. Takniny przepiekne a wzory powalające. Gdzie można takie kupić?

    OdpovědětVymazat
  12. Te materiały to uczta dla duszy i ja nie mogę się od nich oderwać .Proszę powiedzieć jeśli pani może gdzie kupuje takie materiały będę pani bardzo wdzięczna .Pozdrawiam

    OdpovědětVymazat
  13. Teda!!!To je pastva pro oči.

    OdpovědětVymazat
  14. Srdečně všechny zdravím a moc vám DĚKUJI za krásné komentáře ... :o)
    Jojoooooooooooo, na Chocholouška mám Romčo našlápnuto velmi slušně :o))))))))
    Asi nejsem normální, ale takovývh je nás tady víc, no neeeeeeeee???
    Kájo klidně písněte, nějakého andělského fešáka na máminy splíny a chmury s přehledem uděláme - není problém :o) ... mám pochopení ... moc dobře vím .............
    Žanetko, dobř jsi mě odhadla, joooooooo BINGO - systém, řád a pořádek já k životu potřebuji :o) ... Druhou stranu v pracovním procesu vám někdy nafotím, to bude mazec ... to na mě pošlete sociálku :o)
    Jo drahoušku, mě ten pořádek u Kolbábků stačil ... je mi jasné po kom to máš (maminka Helenka dobře vychovala své dcerky :o) ... Jo ženýýýýýýýýýýýýý Evík má podobné zásoby, jen to tajně schovává v šuplíkách :o) ... já to vidělaaaaaaaaaa la la laaaaaaaaaa ... na vlastní očíííííííííííí :o)
    Vendulko uklidit na duši si člověk občas taky musí :o) ... ale to Vám nemusím psát, to Vy víte :o)))))
    Jitůůůůůůůůš, no já to mám podobně, když si to tam občas porovnám, ke spokojenosti mi stačí ten pohled ... jen tam třeba hodinu sedět a koukat, přímo čumět ... to je snad jediná místnost v domě, kam mi nechodí dělat děti binčus, taková zašívárna to je :o)
    DĚKUJI všem za přízeň a za návštěvy ... :o)
    Moc si toho vážím a i když neodepisuji, protože nestíhám ... myslím na vás :o)

    Vlaďka

    OdpovědětVymazat
  15. Nemohl jsem spát přes tyto názory. Normálně, když jsem pracoval v tomto prostředí je stále ještě objal mě materiálů

    OdpovědětVymazat
  16. Má milá, tak kdy ten obchod otvíráš?????
    To je teda už MEGA úchylka :-)))))))))
    Moc tě zdravím
    papa Kač

    OdpovědětVymazat
  17. Tak dneska som sa zase prišla pokochať tou krásou, čo ukrývate v tej vašej pracovni (o vašich výtvoroch je to už v celom svete jasné, o tom niet pochýb). Normálne prechádzať fotku za fotkou a porovnávam, ktoré z nich mám aj ja a už v hlave kombinujem, z ktorej by som čo ušila. Byť tak bez záväzkov a pánom svojho času, naozaj sadám na ten vlak a idem sa k vám pokochať, očuchať a omatať tú krásu. Okrem iného mám takú potrebu sa s vami osobne stretnúť a trochu pokecať a nachytať z vás tú pozitívnu energiu a zmysel pre humor, čo vyžarujete aj cez PC. No ale možno raz..... Pá Zuzana

    OdpovědětVymazat
  18. ААААААА держите меня!!!!!!я тоже хочу такие тканюшки!!!!!!

    OdpovědětVymazat
  19. ♥♥♥ Vladísku, tahle fotka mi nedá spát - něco tak krásnýho, božího a nádhernýho jsem už hodně dlouho neviděla - jó, někdo má prostě milióny ve věcech a ty ještě v takových skvostech! Je to pecka a pro nás, normální smrtelníky brána nebeská! Krásný večer čeníšku Kája ♥♥♥

    OdpovědětVymazat
  20. КРАСОТИЩА!!!
    просто мечта творческих людей !!!

    OdpovědětVymazat