neděle 20. února 2011

Kačenka se dočkala :o)



... huš jsem tůůůůůůůůůůůůů holkýýýýýýýýý :o)

No už jsem měla skoro "absťák", jehlu jsem s sebou neměla, tak jsem aspoň obháčkovala co se dalo, dle sezóny tedy především zajíce a teď to pojedeeeeeeeeeeeeeeeeee! Juhuhuhůůůůůůůůůůůůů :o)
Od zítřka budu vkládat postupně zaječí krásky a krasavce "IHNED K ODBĚRU" :o)

Jinak ANDĚLKA na obrázku je pro mojí kamarádku Kačku, která na ní čeká už víc jak rok, no Vladůůůůůůůůůůůš!!! Ty potvorooooooooooo, jak to, že Ti to tak dlouho trvalooooooo???
... no když ona říkala, že nespěchá ... :o))))) ... tak to je nejhorší varianta, kterou znám, páč tyhle lidičky a většinou to bývají blízcí s velkou ohleduplností ... tak ti se načekají ze všech nejvíc ...............
To jen, aby jste věděly děvčata, jak to chodí ...
Březen bude v duchu zaječím, andělské objednávky nyní přijímám s dodáním až po prázdninách, diář je v předchozích termínech již plný ... Tu a tam nějaké vložím IHNED K MÁNÍ, tak že nebojte, andělé budou, musí, andělů není nikdy dost :o))))
Slibujůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůů :o))))))

23 komentářů:

  1. Vladi, vítejte zpět, doufám, že tůůůze odpočinutá, už tu bez Vás bylo smutno ♥ !

    OdpovědětVymazat
  2. Krásný dobrý den Petruš i vám všem :o)
    Děkuji, já se na vás na všechny taky moc těšila :o)
    Odpočinutá, plná sil se vrhám opět do práce :o)
    Tedy zatím to u nás vypadá jako po výbuchu, vybalování, ve frontě stojí nejen andělé a zajíčci, ale především hromady věcí na pračku :o)
    Všechno to během dneška zlikviduji a zítra se již věnuji tvoření a vašim objednávkám, už se těším jak "píchnu" do textiluuuuuuuu :o)
    Juhuhuhůůůůůůůůůůůůůůůůůůů :o)
    Přeji všem krásnou neděli :o)

    Vlaďka

    OdpovědětVymazat
  3. I'm glad you are here, sad to be without your angels. I am greeting.
    Ewelina

    OdpovědětVymazat
  4. Me encanta lo delicada que se la ve , eres mas que perfecta !!!!!!! te felicito , tus manos son un sueño.Vero

    OdpovědětVymazat
  5. Vladěnko...moc moc Vás zdravím...už se nám stýskalo!!!!!
    Kačence se to čekání ale opravdu vyplatilo...andělka je moc moc krásnááááá...taková nežná, křehká romantika...jako princezna :-)))))
    Jak já bych chtěla umět takhle krásně pííííchat do textilůůůůůůůůů....moc moc by mě to bavilo, vždycky se chystám, že o víkendu budu tvořit, ale času je táááááák málo, snad čím dál míň.
    Ale už máme s kamarádkama naplánováno, že ten týden prázdnin, co nás čeká (taky na horách) si všechny bereme háčkování a budem večery trávit se sklenkou vínka a s háčkem :-)))))) Těším se, co jste za ten týden naháčkovala Vy...jak vás znám, určitě toho je pořádná kupa.
    Mějte se prííííímově...pusýýýýýýýý Venda

    OdpovědětVymazat
  6. Thank you all for the beautiful international comments :)... It makes me happy to see, that my products are so favorit :).. Thank you very much..
    Many regards from Prag
    Vladka :)

    OdpovědětVymazat
  7. Nazdáá-áá-rr puškýý a pí Andělová !! :-)),
    tak hned je veselejc a zdá se mi to ? Sním či bdím, jakoby i teďko večer po deváté večerní slunce vykouklo :-))...Takže vítej zpátky,Vladííí :-),no už bylo načase - málem jsme dostávaly absťák, takže pevně věřím,že zítra začneme dostávat do žil pravidelnou dávku tvé drogy....
    Jinak, Kačky andělka je vyšperkovaná,ty kytičky na šatičkách....inu, kdo si počkal,ten se dočkal :-) To bude zase radosti :-))
    Venďás :-), to fakt dokážete s kámoškama sedět u vína a háčkovat ?!? My se většinou válíme....smíchy samozřejmě...nějakou soustředění vyžadující činnost si neumím u lahvinky představit.....tedy umím...ten výsledek už ne :-))) Takže pak chci zprávu o výsledku !!! :-)
    Zdravím všechny návštěvnice u Vladí pistolnice, mějte hezký večer a klidnou noc....Žanda:-)

    OdpovědětVymazat
  8. Krásný dobrý večer Vendulkoooooooooo :o)
    Jéééééé, už mi po vás bylo smutno holkýýýýýýýýýýýýýýýýýýýý!
    No já Vendy háčkovala na horách sama, ostatní ženy nechápaly :o))))))))))))) chiiiiii
    Přeji krásný večer :o) a DĚKUJI :o)

    Vlaďka

    OdpovědětVymazat
  9. Ahoj Žáníííííííííí :o)

    ... tak jsem dneska při žehlení na Tebe myslela a vymyslela, že by si měla dostat nějaké ČESTNÉ UZNÁNÍ :o) ... za ty Tvé komentáře, které nám všem (a především mě) dělají dny hezčí a veselejší :o)
    No, že jo, holkýýýýýýýýýýýýý???!!!
    Miluju lidi s humorem, ten k životu patří!!! :o)
    Tak že ze srdce děkujůůůůůůůůůůůůůůůů :o)

    Vladuš pistolnice - Jindra Vostrá údernice :o)

    OdpovědětVymazat
  10. Co čestné uznání...HLAVNÍ CENU!!!!!
    Přečtu první písmenka komentáře a je mi hned jasné, čí podpis bude na konci...často se směju nahlas...srdečně a upřímně, hned mám lepší náladu...ŽANDA TO PROSTĚ UMÍ :-)))))))
    Jinak musím říct, že k háčkování a tvoření jsem své kamarádky přivedla já...a k mé velké radosti je to chytlo a drží. Někdy se nám to tedy u toho vínka zvrtne a na háčkování nedojde....to se přiznám dobrovolně :-)))))
    Dobrou noc ženýýýýýýýýýý.....V.

    OdpovědětVymazat
  11. Tý joooooo Vendy :o)
    ... a to jsou taky učítělici?
    ... tý vogooooooooooo, doufám, že neeeeeeeeee vínko v pracovní době :o)))))))
    ... dělám si legraci :o)
    ... no já ve svém okolí moc "tvořilek" nemám ... ale těch virtuálních, které jsem poznala (Vy víte kde :o)
    ... tak těch mám hodně a musím přiznat, že od té doby co se vídáme osobně, jsou to pro mě hodně dobré přítelkyně ... Tož mají to hozené stejně jako já a to je parádaaaaaaaaaaaaaaaa :o)
    ... dobrou nocku a krásné prázdniny Vendulko :o)

    Vladuš

    OdpovědětVymazat
  12. Vladěěěnkooooo, ty má rozmilá panenkoooooo,
    tož tě děvucho vítaj zpět. Huš se nám tu stéskalo, srdénko plakalo ... Kurňa co stéskalo? ...těžký absťák už to byl ... éště chvílu a nevím, nevím, jak by to dopadlo ... Bylo mi smutno tůůůůze smutno ... po Vás všech ... k tomu to stále depresivní počasí .. fuj to je hnus velebnosti .. u nás dnes byla taká kosa, ale taká kosa, že mi i chlupy v nose přimrzaly :o) a slunko fuurt nikde, tady už nesvítilo ani nepamatuju.
    Tož aspoň tu ... tu mi to slunéčko svítí a hřeje a hned je na světě lépe.

    No a taky souhlasí, že Žanda je prostě nejlepší. Ta je opravdu nezaměnitelná a poznatelná už z první věty. Vždycky se těším, co zase napsala a každému ffffftipnému komentu se vážně hlasitě směji (chlopek už to jen komentuje slovy: už jsi zase tam?) ...jjooo huš jsem zase tůůůůůů :)

    Tutututu a budu tu ... zase zítra .. dnes odcházím zaujmout pozici vyvrhnutého vorvaně na pláži, do ouška si nechám místo šumění moře znít občasné chrápání mémo muže, do druhého ouška mi místo serenád něco zapěje dcerka a když nevytuhnu natvrdo tak uslyším už několik dní neidentifikovatelný hukot, který mě teda děsně prudí a pořád nemůžu přijít na to, co to je ... už jsem prošmejdila kde co ..jen u sousedů jsem nebyla ..by se asi divili, co tam v noci v pyžamu robím :)

    PS: a vrchol všeho bude, když vzbudím sama sebe chrápáním ...noo jde to se mnou z kopce ... já fakt chrááááápu a ještě k tomu polykám údajné pavouky :) ..ble To mám tedy vyhlídky, když už teď chrápu ...

    OdpovědětVymazat
  13. Noooo,čuuuuus!!!!
    ..holky já myslela,že to semnou sekne,taková doba!!!! Vladi,takhle by to nešlo,já už chtěla psát jakékoli komentáře a doufala jsem,že by se snad nějaká dobrá duše chytla,vidˇŽando,že by jsi mě v tom nenechala a pokecala????!!! Ted jsem to jen před spaním zkusila a ejhle...nádherná,kouzelná,krásná Andělína(jak říká Oliver) a hlavně ta spousta komentářů!!!! To se mi bude usínat!!! Jo a pro Žandu by to nějakou HLAVNÍ CENU fakt chtělo,protože ty její komentáře nemají chybu,samožřejmě hned v závěsu jste vy Vladí a taky Venda!!!! Už se těšííííím na zítřek!!! Pa pa holky (jo a chtělo by to nějaký třeba jednoroční osobní sraz),to by bylo žůžo!!! Ale to asi není až tak reálné,škoda,škoda,věřím,že bych z takového srazu odjížděla nabitá jak duracell!!!!!! Romča.

    OdpovědětVymazat
  14. "Průůůůůša je úúúúchyl....." - tak todleto zaznělo před chvíli u nás v ložnici,když jsem se - myslela jsem si,že potichu a nenápadně - soukala zpod peřiny. Když jsem na to opáčila "jdu jenom čuču", tak prý "nóó, jasně, i s noťasem, a zase jdeš šmírovat k pistolnici"...(nějak se to ujalo, stejně jako Žulík :-)...Fakt koukám,že nám ten virtuální pokec chyběl :-), protože si jináč neumím vysvětlit,proč bych lezla z teplého pelechu do kadibudky, a seděla tam tak vehementně, že mě v obou nohách rejdí mravenci....to zase dopadnu,až se na ně postavím....spadnu přímo na h..u :-)
    Takže opravdu stručně: děkuji za slova chvály, normálně jsem se musela smát,protože jsem si představila okamžitě čestné uznání na výkresovém papíře s rudou hvězdou uprostřed (mladší ročníky si najdou, co to je srp a kladivo) a nápis něco jako "soudružce Žandě uděluje kolektiv pilných žen v čele s brigádnickou údernicí ...."-néé,že bych nějaký takový hnus někdy obdržela,ale pár jsem si jich početla u jiných, tak odtuď "vzpomínka na staré časy". A taky mě rozesmála představa vás dvou,jak háčkujete o 100 šest, samozřejmě nocí nevyjímaje, takže se ráno vaše polovičky vzbudí, a žasnou...mají obháčkované spoďáry, na hlavách mají uháčkované čepičky...taky nové ponožky mají na nohách....Úplně to vidím před sebou :-)) A pak kdo je tady Průůůša...Takže teďko už fakt dobrou, jdu se nasoukat zpátky, a Venďas - jestli mě jde identifikovat podle prvních slov, tak teď si mě popletou....protože končím......pusýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýý :-))) Ž.
    p.s.ještě před odesláním jsem si všimla,že se z postele vysoukala i Romča :-)) - taky taky vysíláš z kadibudky ?!? Nad tím sletem jsem náhodou taky uvažovala, a výrobky od Vladíí by sloužily jako průkazní vstupenka....možná by jsme skončily v Guinesovce.....anebo na záchytce :-)))) Dobrou - jsem ráda,že ses ozvala :-)

    OdpovědětVymazat
  15. Jéééééžkovýýý vóóóčííí, Jíťa je taky v kadibudce !!!! :-)))) Co se to děje v českých ložnicích - chlapy v postelích a baby na blogu u Vlaďky :-))))) Tak si ještě přečtu Jíťu a jdu .....Žanda

    OdpovědětVymazat
  16. Holky všem přeji dobré ránko,

    moc moc děkuji - jsem se tu zasmála od srdce. Tečou mě slzy. Jsem tak ráda, že je Vladuš už zpět.
    Máme náročný a hlavně smutný týden.
    A její fotečky a Vaše komentáře mě budou udržovat úsměv na rtech.

    Krásný den všem
    Sabrina

    OdpovědětVymazat
  17. Ahojá babulky :-),
    píšu sice smajlíka,ale nějak jsem zvážněla po přečtení příspěvku od Sábríka...tak prosím tě,věř,že bude líp-nic jiného mě nenapadá,protože to si říkám teď i já,protože taky se dějou dost nepříjemné věci...BUDE LÍP !!
    Dále vám teda pěkně "děkuju",protože dnešní noc-totální fiasko,neuměla jsem usnout kvůli toho buřtu,co jsem pozdě snědla,to pokorně přiznávám,ale to bych časem strávila...co jsem neuměla totálně "rozchodit" byl komentář Jíti ohledně chrápání a požírání hmyzu...Chrápání rozebírat nebudu,to si myslím,zažila aspoň jednou? každá,se člověk vzbudí hlasitým chchroooo a ještě mu teče po bradě slina...Já vím nechutnéééé :-))),ale to prostě děláme,když se tělo uvolní...Mě ale zaujalo - ty,Jíťo,a to jsi zjistila jak,že jsi hmýzožravec?..Jakože jsi měla ráno mezi zuby pavoučí nohu ?...Nebo jsi vyplivla kousek nesnědeného pavoučího zadku ?...nóó, protože kostičky se u postele válet nemohly,páč je pavouk nemá že...kdyby si jedla kuře,bylo by to jasné...:-))) Tak jak si kurnik zjistila,že jíš pavouky ?!? Máte doma více much či co? Fakt nám to napiš, já kvůli toho včera nemohla usnout,protože jsem se musela řehnit,ale nešlo to nahlas, abych nebyla vykázána z ložnice...takže se zkuste smát potichu do polštáře...no to fakt nejde...
    Jinak Vladíí, já bych Vendy klidně tu flašu ve vyučování dovolila,možná by mě konečně vysvětlila přijatelným způsobem,jak se zapojuje el.obvod, protože já to nechápu dodnes a vždycky jsem vsázela na techniku "ententyky" tak to strčím třeba támhle...:-))Prostě když je úča povolnější....:-))
    Takže pěkný den, a slunce nečekejte, vždyť sem vám jednou psala,že uvažuju,že ho sestřelím,ať nenasvěcuje ty naše zaprskaná okna....inu,stalo se....Žanda:-)

    OdpovědětVymazat
  18. Ahojaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :o)
    Pistolnice - údernice, sakriš harcovnice ala brouk Kvapník má trochu zpoždění dnes ... omlouvá se :o)
    Tak děvčata, každopádně udělat srazík, takové setkání ... tak to by chtěloa vážně (bez bázně), NAPROSTO SOUHLASÍM!!! Chtěla jsem ho udělat už minulý rok na jaře, páč jsem měla významné to jubileuuuuuuuuuuum ... chiiiiiii ... Bohužel to ale nevyšlo, tak že to uděláme letos, co říkáteeeee???!!!
    Stejně s mnoha z vás se již domlouvám sakra dlouho ... na osobní setkání. Budu moc ráda, uděláme babí hooooop (tedy aspoň u nás se tomu tak říká) ... :o)))))))
    TEDY VYPISUJI TERMÍN NA SVÁTEK PRÁCE!!!
    Tzn. 1. květen!!!!!
    Svátek práce by se měl oslavit, jak jinak než prací, no neeeeee???!!! chiiiii
    Nájezd v sobotu 30.4., nocleh i s peřinou zajištěn pro 6 osob, ostatní karimámy a spacáček s sebou :o)))))))))))))
    A chcete si něco ušít??? Že bych vymyslela nějaký workshop, co říkáte??? :o)))))
    Už vidím Žandu jak třebas háčkuje ... nejen v kadibudce :o)
    Nebo Vendýýýýýýýý, jak ovíněná kmitá háčkem o sto6 :o))))))))
    Protože je vás hodně a hodně z vás je s daleka, bude i nocleh, se musíme užít, néééééééé!!! :o))))))))))
    Tak že i PYJAMA PARTY budeeeeeeeeeeee :o)

    Prosím o přihlášení na emailu angel.atelier@email.cz, heslo "OSLAVUJEME SVÁTEK PRÁCE SETKÁNÍM"
    Pokud nás bude víc než náš dům dokáže pojmout, vymyslím to jináč :o))))))) nebojteeeee!!!

    Zítra vložím bližší info :o)
    Vykopu rodinu za babičkou do Vídně a myšky budou mít prééééééé, juhuhuhůůůůůůůůůůůůůůůůů :o)

    Tož jsem se tak neuvěřitelně nasmála při čtení komentářů, moc vám za ně děkuji holky moje ... Je vidět, že si občas čteme myšlenky ... holt jsme praštený asi stejnýma vratama od stodoly :o) ... a já jsme za to moc ráda. Ale tedy až nás bude tolik pohromadě, tak to bude teprve něcooooooooooooooo :o))))

    Přeji krásný den a doma to koukejte nahlásit, termín je vypsán s dostatečným odstupem, tak ať si drahé polovičky začnou pomalu, ale jistě zvykat, že víkend 30.4.-1.5. je nááááááááááááááááááááááááááš!!!!

    Vaše Vladuš harcovnice, Jindra Vostrá údernice, někdy i úřednice a nově též pistolnice :o)

    OdpovědětVymazat
  19. Io adoro i tuoi lavori soprattutto i conigli con l'abito crochet e le bambole con gli abiti con le rose...poi quest'ultima bambola che hai realizzato è meravigliosa...! Brava, mi piacerebbero, le fai per vendere???

    OdpovědětVymazat
  20. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  21. Bonjour
    Votre blog est magnifique!!! votre dernière poupée est très belle!
    je me permets de vous inscrire dans mes liens sur mon blog
    amicalement
    Dom
    http://grenierdomi.canalblog.com

    OdpovědětVymazat
  22. Witaj :) Chciałabym kupic u Ciebie taka panne. Czy jest to mozliwe? Dorota

    OdpovědětVymazat