středa 9. února 2011

... venku svítí sluníčko :o)






7 komentářů:

  1. první...první...první....prvníííí...hihí,že zdravím Jíťo,Romí,Vendýýý :-))) No tááák, holkýýý, nesoptěte, a podívejte se pořádně na ty Vlaďky fotky...vidíte,to co já ?!? Myslím ty 2 malé, co se snaží být nenápadní....?!?...já mám opět bulvy na klávesnici !!! :-)) a říkám si "nóó,může mě tu vůbec ještě něco překvapit?"....MŮŽE :-) Vladí,jestli takhle vypadá u tebe sluneční úpal, tak je houšť :-)) Šup ven na verandu, lavičku přímo na sluníčko a ....opalovat chytat bronz zahřívat mozkové závity.....nápady už přichází....už jsou tu...:-))
    Peťko, to se manžovi povedlo,co? Ale bacha, u nás se taky včera nadělovalo !! Už ho mám na poličce připravený na červen.....co?!?!? No lístek na naši nej kapelu a zpěváka....takže malá ochutnávka.....Příznivkyně Evy a Vaška - vypněte zvuka :-))))) Ahojá všem Žanda :-)

    http://www.youtube.com/watch?v=GEG3hXZxK24

    OdpovědětVymazat
  2. Žaníííííí....já chci taky být první, ale když já nemůůůůžůůůůů já musím ráno pracovááááát !!!!!
    Zajdulka je nádhernáááááááá...Petra ta se vážně máááááááá :-)))))) Budu muset škudlit škudlíky a taky si jednu nechat ušít...už to bylo v plánu, ale pak byla ta touha pochlapovi andělským.....já si prostě navymýšlím a Vladěnku bych zaměstanávat mohla pořááááááád....a celou výplatu bych utratila :-))))))
    Vladíííííí...moc na Vás myslím, jak moc jste silná a úžasná ženská, ani nevíte, jak ráda bych Vás obejmula.......
    Zajdulka i polštářek jsou nádherné a úplně souhlasím...háčkování, šitíčko a vůbec tvořeníčko je lék na chmury a bolístky...to mám stejně....a přiznávám, že zrovna ve chvilkách volna dělám čtverečky na polštářek....dokonce v podobných barvičkách.

    Holčinky zlatý moje milovaný...krásný den...pusýýýýýýýý Venda

    PS:My se stejně máme, že se máme :-))))))))))

    OdpovědětVymazat
  3. ... ahoj holkýýýýýýý, no jasně, že Žanda je prgááááááááá "o)
    ... jako vždýýýýýýýýýý :o)
    ... dneska mám zpoždění, omlouvám se, ráno jsem chytala bronz a až teď koukám, že mě to slunce opravdu nějak ošlehlo, nebo ušlehlo? :o) ... či coooooooo ...
    Žádné velké pokoukáníčko to tedy není (koukám ty fotky), neb až teď jsem zjistila, že v tom zmatku jsem fotky tak zmenšila, že nejsou skoro vidět a tím pádem jsou rozmazané :o(
    ... za to může to slunceeeeeeeee a chtíč po jaruuuuuuuuuuuuu :o)
    ... zítra sjednám nápravu, slibuji :o)

    OdpovědětVymazat
  4. Tak jsem si řekla,že když jsem měla první, tak budu mít i poslední slovo :-)...tedy alespoň do skoropůldesáté večerní :-)...než se přiženou další babulky....Takže:1)Venďas,hele,kdy jsem tu byla na kávě!!Ve dvě odpo...prostě jste se někdy všechny flákaly :-)))..škola počká néé?! 2)Vladí,co je s fotkama ?! Mě se líbí :-)) Já vím,že vypadám jako tebou placený agent-reklama, ale FAKTICKY JSOU MOC PĚKNÉ !!!!!!!! A ticho...námitky se nepřipouští.....A já se už těším na další zaječí hnízdo :-)) Ti prcoši zaječí mě dneska dostali :-)))))) Dobrou noc všem, ahojky babulky Žanda :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Ženy ženy pěknou dobrou skoro půlnoc ... jdu si pohladit duši na dobrou noc, když jsem si ted tak lehce pohladila bránici a břišní svaly při sledování milované hry Sluha dvou pánů ... Znáte? Kdo nezná, tak si píše jako domácí úkol, že to musí shlédnout a nejlépe naživo ...jen tedy nevím, zda se ještě někde či někdy hraje.

    Teda Vladůůůš ty malé zajošky jsi šila taky nebo je Maileg? Žanda má pravdu, že jsou takoví nenápadní a přitom taaaaak náápadní. Ty joooo .. jsou fakt žůžo.

    Ženy krásný zbytek dne dnešního a krásnější den zítřejší .. u nás už třetí den svítí sluníčko .. to je vám tak prííma a ráno mi bude z televize opět znít .. naše malá uličnice Včelka Mája ...Mááája Mááája ... zas přijde mezi nás ... chiiichichiiii ... nono, tak nemusí to pak znít celý den v hlavně jenom mě ... jsem taak hodná, že se s Vámi podělím ...hihihihhihihihihi :)

    Huuuš letím dámy radši teda, než mě tu některá majznete koštětem po hlavě :o)

    OdpovědětVymazat
  6. Ahoj,

    zablúdila som na Tvoj blog a musím povedať, že je to paráda...
    Je to precízna práca... Ja som urobila jednu bábiku, ale moc ma to nebaví...

    Krása...

    Zuzana

    OdpovědětVymazat