úterý 22. února 2011

Rodinka - pro Irču, na přání :o)


11 komentářů:

  1. KRÁSNÝ ZAMILOVANÝ PÁREČEK.
    POSÍLÁM VELKÉ POZDRAVENÍ, VLADĚNKO.
    BOHDA

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj Vladěnko, ahoja ženyy ... tak tenhle páreček je teda vymazlený a jarní ... jen nevím Vladuš, to počasí tě nechce nějak poslouchat ... u nás je -10 C brrr.

    A čím jsem Tě prosím včera na závěr dne rozesmála? No to je jedno, hlavně, že jsem Tě rozesmála ... to mě těší. Tak hezký den s úsměvem na tváři .. vám všem. Jíťa

    OdpovědětVymazat
  3. Ahojá babule :-)),
    trochu jsem tady šla se strachem, že po rudém včerejšku budou mít nové Vlaďky přírustky uvázané šátky kolem krku...naštěstí se Vladík z toho vyspala a nestalo se tak :-))Chci se zeptat, taky děláte takové to (ještě více se přilepit očima k monitoru)a "jéčiči ty šeš krášný.."..levá ruka šimrá malého zajdu na tlapce..připadám si jak debil..Já totiž jinak nešišlám a nemám ráda,když se šišlá,ať už na děti,na psi,cokoliv...něco se tu s člověkem vždy podivného děje...:-))Ale byl to včera záhul..jestli tento blog objeví Grebeníček, tak ho odsuď nedostaneme !!
    Musím říct,že jsem se taky nachechtala,Romča mě dostala - málem jsem dopadla jako ona u památníku :-))..no nic,neboj,já to nikomu neřeknu :-))Básnička ze 4. úplně světová :-),teď mě napadá, neměli by tě rehabilitovat za tu vzatou funkci nástěnkářky ?! Jinak, Romi, o kulturní program se na sletu nebojím, stačí když se vytáhnou ty zážitky...a Vlaďky židle budou vypadat jako ta od Jíti !! Čímž plynule přecházím k dalšímu exotu..víš, stejně už ti nevěřím,že toho pavouka snědl manža a ne ty,myslím,že blafuješ,a bojíš se přiznat,že to byla delikatesa !!!!Napíšu tady na mě maila,když tak se se mnou spoj,ať pak naplánujeme společný vpád moravských žen krev a mlíko do středozemě,aneb "toho bohdá nebylo,aby Moravanka z boje utíkala" :-)) Čímž se hlásím coby fotograf na slet (teda jestli nezapomenu foťák ),dřevo pro mě taky není problém - nosit,skládat,sekačku nechám na dřevorubkyni-klidně zbavím zeleně celou zahradu,na okna nakreslím čuníky,jóó a ještě můžu hlídat hrnce,aby z nich ostatní babule neujídaly !!! Manžovi jsem včera ukázala, co se plánuje a co on na to, odpověď - "nóó,myslím,že to je tvoje občanská povinnost se zúčastnit" mě rozesmála:-)
    Stejně jako pokárání Venďasa Vlaďkou - hele, Vendý, to bylo první upozornění, příště to bude dvojka z chování !!!! :-))) To mi připomnělo moji krásnou poznámku v žákajdě napsanou červenou tužkou přes dva řádky,ale za co...to vám řeknu až ústně :-)
    Takže zatím čest, doufám, že Jíťa nesedí v mokrém...:-))
    janetta.02@seznam.cz Žanda :-)

    p.s. tak si říkám, copak si asi říkaly, mezinárodní návštěvnice tohoto blogu, když to včera viděly ?!? ...."mamá miá revolucióne ?!?" :-)))

    OdpovědětVymazat
  4. Oh, how cute, touching hares! Positive characters!

    OdpovědětVymazat
  5. No nazdárek děvčata, dnes jsme v pokulusu, tak se omlouvám za neduchapřítomnost :o)
    ... ale komentáře jsem přečetlaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, všechnýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýý!!!
    ... zase mi včera zmizela veškerá pošta z outlooku, se z toho picnu, pomooooooooooc - ta technikaaaaaaaaa :o(
    ... dnes jí s programátorem hledáme, tak snad budeme úspěšní .......... V případě, že neeeeeeeeee, vaše emaily mi nedoletěly a nebo možná doletěly, ale někdo je smazal, asi vyšší moc ... nebo jak se tomu říká!!!
    Jinak u nás dnes pere slunce jak o živooooooot, už od rána!!! Zima je sice jak v ruským filmu, venku -13´C, ale za oknem to vypadá celkem obstojně (až na tu plíseň sněžnou na trávě, pokud taky máte) ... no ale jaro je za chvíliiiiiiiiii, už za humnyyyyyyyyyyyyyy juhuhuhuhuhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuů :o)
    Tak papa, všem krásný deeeeeeeeeeeeen :o)
    A nejen teeeeeeeeeeeeeeeeeen :o)

    Vlaďka

    OdpovědětVymazat
  6. Ahojda Vladí a děvčata.

    Tak nejdřív - zaječí rodinka je kouzelná. Vypadají táááák zamilovaně. Chiii

    Jinak jsem si také málem cvrkla u těch Vašich komentíků - Vy jste teda čísla.
    U nás dnes -11 ´C. Takže zima také jak v Rusku. Nebooojte jara se dočkáme - ještě je únor. Vydrž prťka vydrž. Březen je tu coby dup.

    Krásný den všem
    Sabrina

    OdpovědětVymazat
  7. Holčičky moje zlatý milovaný...spěchám sem, abych náhodou zas neměla důtku za neúčast :-))))
    Ale jen v rychlosti...marodí mi starší dcerka...má vysoké teploty a kašel. Sice chodím do práce a hlídá babička, ale jak přijdu domů, snažím se být tu především pro ni ... tohle asi dobře znáte.
    Vladíííí zajíčci jsou kouzelnííííí.....co dodat....aaaaaaaaahchchchchchch :-----)))))
    ...pusýýýýýýý všem .... hádejte kdo?????

    OdpovědětVymazat
  8. Ženy moje milé rozmilé, dobrý večír vinčuju. To nám to od včera krásně jede v duchu "kladiva a srpu" ... přiznejte se, která právě teď sleduje "Báječné léta pod psa"? se otevřeně přiznávám, že já jo ... jedním okem, jedním uchem ... ale ujít jsem si ho nenechala. Ten film nemá prostě chybu :o)

    Žando fakt neblafuju, já lhát neumím ... na mě to dycinky jde poznat :) ... a Vám ženy moje milé bych se přiznala, že su ten hmýzožravec obecný :) ..chichi

    Vendulko, to je mi líto, že dcerka marodí, přeji brzké uzdravení a hodně síly oběma. Zkuste na horečky obklady z tvarohu nebo octové vody, čaj z kořene zázvoru - přírodní antibiotikum - velmi účinný třebas při rýmě.

    Tak ženy moje tvořivé, pracovité ..lidové :o) dobrou noc. Těším se na zítra Vaše Jíťa Jitule

    PS: v mokrém nesedím, páčto jsem se pojistila ... :)

    OdpovědětVymazat
  9. Vendulko přeji brzké uzdravení holčičce a Jíťooooooooo, ty zvíře, taky se na Tebe těším, nejen na Tebe :o))))))))))
    A DĚKUJI VŠEM ZA KRÁSNÉ KOMENTÁŘE, zase budu na světě o něco déle, jak jsme se nasmála :o))))))))))

    OdpovědětVymazat