středa 23. února 2011

Romantická zaječí slečna :o)






25 komentářů:

  1. BELLISSIMO !!! vsem Zenaaaaaaaaaam s velkym Z, ziju jiz dlouho, pro mne predlouho v Italii,(rada se aspon v duchu vracim zpatky domu a coz teprve do zlatych komunistickych let, to stal prece zivot za to, aby clovek namahal mozkovnu ;-) a opravdu tahle "revoluce" je jedna s nejhezcich, ktere se mohu zucastnit! Takze diky vam vsem a hlavne Vlade za zpestreni mych dnu. I kdyz nejsem zrovna tvorivy typ, tak vam vsem fandim... At vas kreativita provazi na kazdem kroku a rozjasnuje svet kolem nas. Takze abychom neutikaly od tematu - PRACI ZDAR - (taky jsem byla aktivni jiskra a pionyr a urcite jsme se bavily lepe nez ta dnesni pacholata ;-) Tak tedy ahooooj a priste Martina (akce zajic) ona uz Vladi vi, ktera bije...

    OdpovědětVymazat
  2. Tak táto zajkuľa je robená asi presne a priamo pre mňa. Keď som ju prvý krát uvidela, tak som si povedala v mysli, čo mi to zase Vlaďka robí. Tie farby, tá kombinácia látok, ako keby mi čítala myšlienky.
    A ešte k tomu zrazíku, tak rada by som prišla a spoznala tie krásne a správne strelené ženské a pravdupovediac by som bola rada, keby sa z tej vašej "šialenosti" trochu na mňa nalepilo, lebo podľa reakcie v mojom okolí som až moc vážna. No ale je to až móóóóc a móóóóc ďaleko, majte sa krásne Pá. Zuzana

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj Vladěnko, ta je teda krááááááááásná a ty papučky ty jsou :-)
    Moc zdravím a posílám pusiny :-)
    Kač a spol...

    OdpovědětVymazat
  4. Baf a jsem tůůůů dnes první .. teda dříve než dělnica Žaní, Sabrík a soudrušška učitelnica Vendulka :o) ... Právě jsem se samopasovala do role dozorce docházky v tomto týdnu, aby naše milá paní Žůlíková měla o práci méně ... a načež musím říct, že máte ženy teda jako velké ááááčko a u mne v deníčku černý puntík ... Tytyty!!!

    Ženy já se tak těšila, že aspoň Vy mne na závěr dne nezklamete a potěšíte, zahřejete opět a zase bolavou duši a Vy nikde .. to do Vás tedy není vůbec hezké ...omlouvá Vás jedině podobně nevydařený den jako u mně ..teď mně napadá, co když jste ho snad měly horší než já? Néé to ne ... snad ne. Tak prosím podejte dodatečně hlášení, že jste všecky zdrávy a v pořádku.

    Budu se těšit ...všem velké objetí .. s Vašim svolením, potulím za Vás i sebe ... a pusu na dobrou noc Jíťa

    Vladěnko, ty ženo moje milá rozmilá, to je taková nádhera .. je úžasná dáma zaječí, krásná, ty látky, ty papučky a jaké má holka růžovoučké líčka ..že ona je holka trošku stydlivá ... celá jááá :o) :o) ... pokud má tedy za tím úsměvem schovaný předkus jako já :)
    Pusu amazonko ...krásný den

    OdpovědětVymazat
  5. Jíťoooooooooooo, mazlím, objímám, líbám ženu dřevorubcovu ..........................
    Hm, špatný den ... to mě mrzí, moc na Tebe myslím, bude líp, uvidíš :o))))))))))

    CO TĚ NEZABIJE - TO TĚ POSÍLÍ!!!!!!!!!!!!!!!

    OdpovědětVymazat
  6. Kačenkoooo, zlatoooooo, nějak nestíhám, ale v pátek zavolááááááááááám :o)
    Papapapa :o) Tobě, ségře i všem Tvých chlapům :o)

    OdpovědětVymazat
  7. Mezinárodní účast vítána Zuzko :o)
    Není problém :o)

    OdpovědětVymazat
  8. Čaukýýýýý ženy,
    stejně jako Jít'a,jsem rozhořčena,co se zde dnes děje!!!??? S nadějí v srdci otvírám blog,že se pokochám komentáři,a vy všechny nikde,co to má dnes znamenat? To není černý puntík to bude návrh na třídní důůůůtky!!!! Tak JÁ znavená po pracovním procesu,sedřená jak lesní včela,ruce jak gorila Kamba... těším se která z vás dnes dostane velké plus za komentář,který rozjasní mou tvář a tady klid,ticho!!!! To se mi,ale vůbec nelíbí,vždyt' já to tady mám před spaním jako dětska Večerníček a ted,holky ted se mi bude špatně usínat!!!! No,ale já vám odpouštím,protože vás mám ráda. Rozklinu si vás zítra ráno a budu to mít místo Kouzelné školky!!!! Mooooc se na vás ženy moje milé těším!!!! Vaše oddaná sedřená Romča. Pa pa.

    OdpovědětVymazat
  9. Ahoj Marti, ty ženo jedna italskááááá :o)
    Dneska jsem se viděla s Xeňou, to byl mazeeeeeeeeeeec, jsme nezavřely 3 hodiny pusýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýý :o)
    Posílám pozdravení, psala jsem email i na skype, papa, krásné dny :o)
    Doufám, že tam nemáte takovou kosu jako my tady :o(
    To je fakt jak v Rusku, zima se stále nevzdává!!!

    OdpovědětVymazat
  10. Romíkůůůůůůůůůůůů, ženo jedna udřená - sedřená :o)
    To my právě taky meleme z posledního, však je venku -14´C a já osobně již žena postaršího data vydání (tedy v letech), no mazeeeeeeeec, ani psa by člověk ven nevyhnal ... Tož asi zpomalené reflexy a ztuhlá krev v žilách :o(
    Omluva se přijímá, všem dávám amnestii a stávkuji, zítra žádný nový zajda nebudeeeeeeeeeeee! Budu také odpočívat :o)
    Dnes kmitám háčkeeeeeeeeeeeeeeem a myslím moc moc moooooooooooooc na Janinku a celou její rodinku ... ona už bude vědít :o)

    OdpovědětVymazat
  11. Akce zajíííííííííííííííííííííííc :o)
    Joooooooooooooooooooooooooooooooooooooo :o)
    Hele Marti, dneska po mě céééérka chtěla vidět ten dívčí cvičební úbor (modré trencle v tříslech na gumu a epesní přímo apartní kapsička vzadu na pééérdelce), jo a ten matrošek - to byla echt třída :o) ... nemáte někdo nějaké foto z dob minulých, PROSÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍM :o)
    Cvičební úbor na tělocvik, to je vončo :o)
    Prý, že jsem si ho měla schovat na památku :o)
    Ach ta puberta :o)!
    No i když ten RETRO styl teď není špatný :o)
    Tak že bychom se sešly v dobových kostýmcích na den lásky ???!!! :o)
    Mladší generace holt zapátrá v kronikách :o)

    OdpovědětVymazat
  12. Vladí taky prosila o fotky cvičebních našich skvělých úborů, sice ten můj letěl už před lety do popelnice i se cvičkami....ale fotku jsem přece jen našla...tak snad se Vám všem ta doba epesních trenek v krásné moderní modré barvě...vybaví při téhle fotce.....
    Mě se tedy zastekslo......áchhhh jo...Kája
    http://zmrzlina-misa.cz/retro/tagsearch/?q=cvi%C4%8Debn%C3%AD+%C3%BAbor

    OdpovědětVymazat
  13. Jé tak přesně tohle jsem ráno našla na netu a vložila na FCB. Je to bomba. No ná zkusím pohledat u babičky, zůstaly tam nějaké poklady.

    Mějte se krásně ženy milé
    Sabrina

    OdpovědětVymazat
  14. Nazdar babule :-),ty bláho vás ten komunismus ještě nepustil ?!? :-)))Vladí,řekni své dceřince,že trenky se nezachovaly žádné,neboť každá správná socialistická žena šetřila kde mohla,a jelikož "hubky na nádobí" byl pojem zcela kapitalisticky neznámý,tak po povolení gum a dosloužení trenýrek,se tyto důkladně vypraly,rozstříhaly a použily na mytí nádobí :-))) Aneb "na čistotu a lesk vašich skleniček,jsou nejlepší spoďáry našich babiček.." Ale to všechno se v pohodě ještě dalo...ale co se ABSOLUTNĚ NEDALO,byly....áno epizodka sama o sobě...hygienické potřeby...a to si myslím, se tady nedá ani popisovat :-)))ale vsadím boty,že teďko neukápla nostalgickou slzu ani jedna z vás :-))))) Nebo někdo smutní po těch nenápadných,ultra tenkých a skvěle savých,na místě vždy držících lojzíkách ?!? Ježkovy voči,dneska dvě balení klidně do kabelky,dříve pro jeden balík s nákupní silonovou taškou....a tatík povinně s náma,protože to je na příděl,tak musíš taky nabrat :-))) ....moment...musím si podrbat vyrážku,co mi teďko naskočila....:-))
    Nóó,jasně,Vláďa vyhlásí slet v dobových kostýmech,a to že některé pojedou mezi lidma vlakem,jí asi ušlo...taky by nás mohli zmlátit za provokaci...vykázat z kupéé :-))
    Posílám čest všem nade mnou: Martě,Zuzíkovi,Romíkovi,Jíťuli,Kaťulce a předsedu Žulíka nechávám na konec :-) Žanda :-)

    p.s. včera jsem nemohla tady psát úkol,protože nám nešel prouuud, soudružko...
    - Zuzíí,tak to jsme dvě - já jsem taky podstatou vážný člověk...a teď si nedělám kozy,a myslím to vážně !!
    - Jíťo, co zas - tchán ?!?

    OdpovědětVymazat
  15. Mezitím vložila příspěvěk i Sábrík, takže posílám čest tiééž :-)) Ž.

    OdpovědětVymazat
  16. Tak a teraz Žanetke neverím, pretože kto dokáže takto krásne a kvetnato popísať úplné "blbosti" musí byť totálne strelený a veselý človek a keď takto reagujete na všetky životné situácie, tak predsa nemôžte byť človekom vážnym, neprejavujúcim radosť. Pá. idem robiť obložené chlebíčky....synátor má dnes meniny ..Zuzík

    OdpovědětVymazat
  17. Zdravím ženýýýýýýý milovanýýýýýýý :-)))))
    Zaječí slečna je tedy romatička pořádná a naprosto dokonalá...šatečky, botečky...jéééééééé....kochám se kochám :-))))
    Jíťo...není to špatný den, ale u nás snad celý týden...dcerka už je docela v pohodě, ale ve škole řešíme samé přůšvihy a nic příjemného, ještě zítra nás čeká jedna schůzka s rodiči. Já už z toho ani nespím, kudy chodím, tak na to myslím.....tak ještě že máme příšít týden ty jarní prázdniny, už bylo na čase...potřebuju pauzůůůůůůůůůůůůůůůůůů!!!!! Ale bude líp, na horách se provětráme, prolejem kapkou alkoholu, snad i něco uháčkujeme a bude dobře. A jak říká Vladěnka...co Tě nezabije, to tě posílí....i když asi každý z nás občas přemýšlí, kde tu sílu pořád brát. Ale tak nějak vždycky všechno ustojíme, bolístky napraví trochu i čas a hlavně přátelé a takováhle prima místa jako je toto!!!! CO JÁ SE TU NASMĚJU :-)))))))))
    Jinak pamatuju trenýrky i hygienické potřeby, co se mi lepili tam, kam neměli...ale jak to Žando dokážete všechno napsat s nadhledem a humorem....obdivuju a jestli je tahle nemoc nakažlivá, tak se prosím chci nakazit a hlavně doufám, že je to choroba nevyléčitelná :-)))))
    Pusýýýýýýýý Venda

    OdpovědětVymazat
  18. Zuzíku,ale to že je člověk vážný, neznamená přeci,že se neraduje ze života !! Já jsem tak vážná a tak hluboce nade vším uvažuju,že mám už z toho mezi očima nad nosem,nó někdo tomu říká mimická vráska,já si myslím,že to je už brázda.A sranda byla, když mě jednou sousedka řekla "ty Žaní,budeš něco dělat s tou vráskou?" A já jí řekla "nebudu,já si ju hýčkám a říkám jí jménem". A řekla jsem to vážně a myslela to vážně :-)) Jo,dnes je u nás Matěje,kdo má svátek na SK ? Takže vše nej k svátku juniorovi. Jeden farář říkal,že jmeniny jsou důležitější než narozeniny !!
    Venďás :-): nó, já si myslím,že ony ani nelepily,protože kdyby lepily,tak bych je nemohla ráno nacházet všude možně jen né v bombarďákách...prostě trauma do dneška..A ještě zítra...a...někdo má prázdninky :-))
    Úplně jsem dneska zapomněla okomentovat zajdulku. Na mě působí a)buď je zamilovaná b)je to koketka...nevím,co je správně,to ví ta,která ji na ouško kytičku vmotala....Mějte se moc hezky.....babulíny....Žanda :-)

    OdpovědětVymazat
  19. Hele to byly Lídie s měkým, ne??? Měly aspoˇˇn lepíčka (jeden pru), ty byly nadstandartní a stály 3 Kč. A jak se jmenovaly ty v té síťce, ty já dostala ještě s Claudií v porodnici :o))))))))))))
    Ty stály 2,20 ... týýýý vogoooooo, buničina jedeeeeeeeeeeeee :o)
    A to jako fááááácht, nikdy nebyla tam, kde měla být, ta si jezdila (cestovala) někdy i po celých zádech :o)
    No néééééééééééééé???!!!:o)
    Jo a v těch trenclíkách na tělocvik to bylo efektní, fááácht :o)
    Ještě, že jsme se na periodické dny mohly vymluvit a z tělocviku omluvit :o))))))))

    OdpovědětVymazat
  20. ... aspoň, pruh/KOREKCE
    ... jo a cena 3 Kč a 2,20 Kč za 10 kusů připomínám :o)

    OdpovědětVymazat
  21. Joooo,ted jsem si vzpomněla??? Ty v té sítce se vepředu za tu přečuhující část síttky,připínaly spínacím špendlíkem,ale musel být malinký, ke spodˇárům,aby právě necestovaly!!!! Jo a modrá trencle ne tělák,se natahovaly místo bombardˇáků při ženských dnech,ale musely být o dvě čísla menší (takže neměly ten závěs na zadnici,protože dokázaly tu betonovou neohýbající se sítovou vložku přimět k tomu,aby se ohnula a přilnula k tělu,pak si šlo vzít i kalhoty a byla jistota,že u zadnice nebyl hrbol!!!!! Ježíš,to byl děs!!!! Jo a tampony ty byly pouze jeden jediný druh,po 10 kusech!!! Táta mi přvezl ze ,,západního Německa,, ultra tenké vložky s vytlačenýma kytičkama a ještě voněly,tak ty jsem měla ve skříni,aby mi voněla!!!Pa pa Romča.

    OdpovědětVymazat
  22. Vladěnko, jak dneska si ty Lídie vybavuju. A jak jsme pěkně na ně stály frontu v každým obchodě u nás ve městě, aby byla řádná zásoba, když to bylo to nedostatkový zboží. V oné dny trauma, jak dojdu na zastávku autobusu bez úhony. Úplně to vidím.

    Ty v síťovce, stále prodávají v drogerii Teta. A musejí být v porodnici povinně. Měla jsem je před 2 lety. Furt frčeeeeeej.


    Holčiny to jsem se zas nasmála. prodlužujeme si pěkně život.

    Krásný večer
    Sabrina

    OdpovědětVymazat
  23. Aj u nás dnes Mateja. Ďakujeme za prianie Žanetka.
    Ale dnes tu máte zase jednu nostalgickú tému. Tak tie sieťovky si pamätám ešte aj ja, u nás sa im hovorilo "športovkyne", to preto, že vždy utekali zo svojho miesta. No to bol des. Pá a dobrú noc. Zuzana

    OdpovědětVymazat
  24. Čao ženyy moje, jéé směju se, směju až mi tečou slza ... ještě, že mám na "návštěvě tetku z Červené Lhoty" a jsem tudíž pojištěna, páčto by to jinak bylo zase durch :).
    Heleďte ty vaše síťované prkna si pamatuju taky ... od mámy a sestry. Vím, že jsem jim to dycky na oné místnosti študovala a říkala si, to nosit nebudu :) Nakonec joo, ale až v porodnici a to není tak dlouho. Naštěstí jen při porodu a po něm ... děs hrůůůza fůůůj ... Máte ode mne všecky velikánskýýý obdiv a poplácání po zádech, že jste to přežily soudružky :).

    Jinak všem dělnicám děkuji za doplnění účasti a omluvenky. Přeju dobrou noc ... zavřete oči, odcházím ... vaše Jíťa

    OdpovědětVymazat