pátek 25. února 2011

Romantické slečny zaječí :o)


13 komentářů:

  1. Zajkuľa je táááák krásna, a super ste jej ukmitali háčkom to bolerko, to do tých mínusov, aby nezmrzla? Ale aj tak nechápem, ako to všetko dokážete stihnúť, deti, domácnosť, manžel, háčkovať, šiť, vyšívať...vy musíte byť normálne naklonovaná, že vás doma pobehujú aspoň tri Vlaďky ... lebo ináč neviem... manžel si vás asi doma pre seba moc neužije, však? Pá, zdravím zo Slovenska Zuzana

    OdpovědětVymazat
  2. Sú nádherné...pohladenie pre oči..a moju dušičku tiež...krásny víkend.Mia

    OdpovědětVymazat
  3. Dneska to,babulky,vemte,prosím postupně,včetně odkazů:

    http://www.youtube.com/watch?v=Q8ONkx7UKy8

    Nevím, o čem zpívá..jestli je to o umělém chrupu,totální endoprotéze,šedivých vlasech,tak to ani vědět nechci. Zpívá-li o moudrosti,životním nadhledu a rozhledu,který přichází s....,tak prosím o zaslání překladu. Protože...dneškem končí veškerá legrace,babule..Ráno jsem se vzbudila se....do prkýnka,to je úplně brutální,ani se to člověku nechce psát..slova váznou v krku..pusa chytá křečovitý úsměv..pot vyráží na čele...tak ať už to mám za sebou...se XXXX křížkem na zádech..:-))) Takže očekávám od již zasvěcených info,co mě čeká..pravda, v mém okolí mám pár takových "milých" přítelkyň,které mě už poučily,že přiberu s každým nádechem čerstvého vzduchu,že mi začne loupat v kloubech,že že že...To si nechte pro sebe. Já bych ráda slyšela "uvidíš,ten životní optimismus,celý svět zrůžový....":-))Tak se pusťte do toho,děkuji předem.
    Jináč aby to nebylo špatně chápáno,že chci,aby jste mi přály a zasílaly nějaké dary....ale přeci jen pro jistotu,kdyby některé z vás došly nápady,tak...:

    http://www.youtube.com/watch?v=DUUf1cNrwQE&feature=fvst

    http://www.youtube.com/watch?v=8llZo0nHcy0&feature=related

    ................anebo, víte co?......Teďko já posílám něco vám všem, správným babám,něco,co mi mluví z duše....a na ty hořejší odkazy se vyprdněte....bo to nejsem já :-))))) !!!

    http://www.youtube.com/watch?v=9qgObMHJBjw

    Ahojá a dobrou všem,co tady jste a píšete ty skvělé slůvka,dobrou zajíčkům,skřítkám a andělkám,ano taky spinkáčkům,dobrou tobě,pistolnice,s kolty proklatě nízko u pasu :-) prostě všem lidem dobré vůle,ti druzí ať si trhnou :-)) Vaše Žanda :-)

    p.s. tak jsou ty zajdulky zamilované nebo koketky ?!? Přestaňte už tesknit po těch kvalitních všadě rejdících vložkách, a už mi na to odpovězte :-)))))

    OdpovědětVymazat
  4. Krásné dobré ránko :o)

    ... ženo co blbneeeeeeeeeeeeeeš???!!!
    ... 40cítka = nejlepší věěěěěěěěěěěěěěk!!!
    ... oooooooooooo, že by tedy ročník 1971 = Husákovo dítě opravdu, opravdu, opravduuuuu?! :o)
    ... no a právě, že ve 40 letech má ženská již většinou něco v myslivně = spoustu věcí, především malicherných, ženo co???!!!
    ... NO NEŘEŠÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ!!! :o)
    ... tedy ani svůj věk :o)
    ... hééééééééééč, jsem o pár měsíců stááááááááršííííííííííí, pche pche pche :O)))))))))))))))))TAK ŽE VŠECHNO NEJLEPŠÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ!!! JUHUHUHŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮ!!! KRÁSNÉ BYTÍ A ŽÍTÍ, LÁSKU A především ZDRAVÍ!!! Ostatní již jistě máš a když ne, tak si to nějak obstaráš, páč si šikovná holšiškáááááááááááááááááá :o)
    Víme, ne? Lásku, zdraví si nekoupíš, ale všechno ostatní jooooooo ...

    ps: ... na odkazy kouknu večer a jasně, že dám vědět :o)
    ... teď jsem brouk Kvapník ...

    PŘEJI VŠEM NÁDHERNÝ DEN :o))))))

    OdpovědětVymazat
  5. Žandííííí!!!! Holka moje,všechno nejlepšíííííí!!!! Neber to tak drasticky vždycky si můžeš říct,že ještě bude hůř!!!! Přeji Ti k Tvým před 20ti lety krásným 20tinám hodně zdraví,štěstí,lásky spokojenosti a at´ se ti splní všechna přání i ta nejskrytější!!! (Až tedˇjsem si všimla,že ti drze tykám za což se omlouvám,ale mě to přišlo nějaký přirozený)
    Děvčata mě to čeká za rok (1972),takže též Husákovo dítko!!!
    Zajdulky jsou moc krásné,vždy jsem z tvých výrobků totálně unesená,nechápu,že Pán Bůh nadělí někomu tolik zručnosti a šikovnosti a někomu prd!!!!
    Pa pa ženy mé úžasné, Romča!!!

    OdpovědětVymazat
  6. Někdoo má narozeninyyyyyy ...my máme přánííííí jediný .... Žaníku všecko všecko všecko nejlepší, hodně zdravíčka, štěstíčka, lásky, pohody, krásných sluníčkových dnů, spousty príma chvilek s rodinou, mnoho fesťáků a litry píííva :D) ...prostě ať se máš moc krásně a netrápí tě žádné chmury a bolístky ... Těším se na další dny s Tebou tady u Vladěnky. Snad se někdy potkáme osobně. Pa Jíťa

    OdpovědětVymazat
  7. A vám všem moje milé rozmilé ženy přeji krásný pohodový ničím nerušený víkend. Snad se na nás sluníčko usměje a rozehřeje naše srdéčka, dušičky a i ty tvářičky. Puseny všem ... Vaše Jíťa

    OdpovědětVymazat
  8. Žaníííííííí všééééchnóóóóóóó nejlepšííííííííííí...hlavně to zdraví :-))))) Mějte se každý den moc moc krásně, ať Vám pořád svítí sluníčko a neztrácíte ten úžasný smysl pro humor....z celého srdíčka přeje a posílá pusu Venda
    Balíme a chystáme se nazítřejší odjezd na hory, bude se mi stýskat, ale tento týden byl nejen pracovně náročný, takže se moc těším, že si to užijem a budu se těšit za týden......papapa

    OdpovědětVymazat
  9. Zdravím Vás všechny milé ženy. A koho speciálně, tak to Žandu.
    Vše nejlepší, hlavně zdravííííííí, moře lásky, štěstí, prostě vše NEJ.
    Říká se, že je to nejkrásnější věk - tak si ho užívej. A věkem se netrap. Stejně jsme tu všichní myslí pod 20.

    Krásný víkend všem.

    Jitůlko, tobě písnu email večer, bude na to konečně klídek. Myslím na Tebe.

    Pa pá všem
    Sabrina

    OdpovědětVymazat
  10. Dobrý podvečer všetkým. Žanetka k vášmu sviatku vám prajem veľa zdravíčka, lásky a šťastíčka, všetko ostatné budeeee...nech vás neopustí ten krásny a úžasný zmysel pre humor, pretože podľa vašich doterajších komentárov, by sa dalo usudzovať, že máte tak 25....a ešte prajem veľa slnečných veselých dní...
    PS:
    mňa to čaká za štyri roky (1975) v apríly (IV.)
    Pá Zuzík

    OdpovědětVymazat
  11. Čest děvčata :-),

    všem vám MOC DĚKUJI :-) za spoluúčast :-) a krásná přáníčka...fakt jste mi udělaly radost,a dost mě pobavily :-)) Já ten svůj komentář psala s nadsázkou,protože musím říct,že včerejší "tragický" věkový nášup jsem si užila :-), a že ho opravdu !! neřeším :-) Jen jsem neodolala si trošku s váma zašpásovat :-)) Omlouvám se zajdulínám, že jsem si sebrala jejich prostor pro sebe, když tak pošlu v případě zájmů 2kg mrkve...jako malou omluvu :-) Koukám, že jsme věkově skoro stejně - Romíku - tykačku neřeš,já se k tomu chystala,prostě máš rychlejší reflexy a byla si bleskovější než já :-) Jinak si myslím,že rozumem nejsme NAŠTĚSTÍ kolem dvaceti,protože v tomhle věku se holčiny berou moc vážně,kdežto MY, krásné čtyřicítky si už umíme udělat srandu i ze sebe..Tak já nevím,že by rozumem kolem 15ti ?!?
    Jinak Ne-St se chystám na cesty,takže se dopředu omlouvám za nepřítomnost, říkám to dopředu,ať nepříjde našim domů dopis s třídní důtkou pro jejich dítě :-)) Bude mě smutno, ale až se vrátím, tak tu klapajdu nezavřu...:-)) Myslím na vás všechny, opatrujte se tady a ...nedělejte blbosti !!! Dobrou Žanda :-)
    p.s. Jíťo, tobě napíšu,hned jak bude chvilka,ju ?! A s hafanama tě úplně chápu, my chovali ovčáky,tak vím "vo co gou"....

    OdpovědětVymazat
  12. Žanetko, Ty ženo jedna obdivovaná :o)
    Tak ještě jednou:

    VŠECHNO NEJLEPŠÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ!!!!!!!!!

    PS: ... jen bych chtěla upozornit, že Ti táhne na padeeeeeeee :o)))))))))) chiiiiiiii, tak na to NEZAPOMNEŇ!!!! Jasnýýýýýýýýýýýýýýý?!?!?!?:o)
    ... to je dobrý, nééééé??? Já se taky cítím max 16nácka a dokonce i naše dospívající "cérka" prohlásila o své babičce (moje maminka), že je Boží, že mentálně je tak na 16, dá se s ní pokecat jako s 16tiletou :o)))) ... To s babičkou Ingrid z Vídně, to néééé mami(upozorňuji, že to je vskutku elegantní dáma) ...
    ... u nás doma je, byla a VŽDY budeeeeeeeee prostě péééééééérdeeeeeeeeeeeeel" ... bez té by to nešlooooooooooooooooooo :o))))))))))
    ... ůůůůůáááááááááááááá :o))
    ... nadsázka a ironie, lépe se pak žije!!! :o)

    PŘEJI VŠEM KRÁSNÝ ZBYTEK NEDĚLE :o)

    OdpovědětVymazat
  13. ... sakra, zase překlep - NEZAPOMEŇ/korekce

    :o)

    OdpovědětVymazat