pondělí 28. února 2011

Surmanovi ...



7 komentářů:

  1. Jupííí hurááá trallalala .. že bych byla v docházce dnes prvnííí? Že by by????
    Nevím, jak u Vás žínky moje, ale tu svítí sluníčko a tak vyrážíme ven, nabít baterky, ovlažit duši, vyhnat černé myšlenky a hlavně unavit dítě ... a maminka se u toho snad i pokochá přírodou.
    Vladěnko ty ženo moje milá .. tahle rodinka se ti teda povedla. Ty zaječí slečinky jsou vážně vážně jako živé .... a taak sladké. A ta fotka, jak sedí u maminky pod ochranými křídly mi až vehnala slzy do očí .. to bych taky někdy ještě ráda zažila ... mít pocit, že se ti nemůže nic stát, že vše zlé bude zase dobré, mít zkrátka aspoň chvíli ten blažený pocit bezpečí.

    No ale fůj ...tytyty Jitko .. ty jsi tu zase nastolila melancholickou náladu, tak to ne. Venku svítí krásně sluníčko, zajoši se usmívají .. tak musí být veselo .. a protože jsme včera byli na karnevalu, tak si zanotujte s námi

    http://www.youtube.com/watch?v=G8htac0tXpI

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoooojky ženy mé rozmilééééé!!!!

    Tak jak píše Jítˇa slunko svítí a je hned nějak lépe!!! Už se taky těšííím,až se malej vzbudí a vyrazíme ven,nabít energii!!! Teda nabít potřebuji pouze JÁ,protože to naše malý stvoření je nabité stále,je to takový malý Duracell!!!
    Vladííííí,tahle rodinka mě teda chytla za srdíčko,ta je opravdu nádherná,kouzelná,prostě 1 !!!! Tak pa pa pa,jdu sednou k šicímu stroji a trénovat povlaky na polštářky!!! :))))) Romča

    OdpovědětVymazat
  3. ...ahojky mé milé :o)
    ... no dneska to přímo PERE to slunceeeeeee :o)
    ... hned má člověk lepší náladu a chuť do práce, že???
    ... já tedy dnes běhám po domě a likviduji následky víkendu :o)
    ... vypadá to tady jak v tanku :o)

    ... Jíťo, každý z nás občas potřebuje tu náruč, však víme, ale život dokáže být někdy pěkná "svině" !!!!!!!!!!!!
    ... omlouvám se za peprnější slovo, ale jelikož vím o čem píši, snad mi prominete!!!

    ... tak že optimismus holky, nadhled a trocha té sebeironie nám také neuškodí, že??? Slunce - ten "životabudič" nám krásně svítí, tak já jdu mýt oknaaaaaaaaaa :o)
    ... jestli z nějakého nevypadnu, zítra jsem zase tuuuuuuuuu :o)
    ... papa, krásný deeeeeeeeeeeeeen :o)

    Vlaďka

    PS: ... jo a holky, vy co máte doma ty malé dítka, u nás máme takové heslo a hnedka se ví oč běží - "ZNIČIT KRTKA" - celkem výstižné, i když většinou tedy zničí on nás :o))))))))
    Tedy fakt nevím, kde se ty děti nabíjí :o))))))

    OdpovědětVymazat
  4. C'est magnifique, j'adore, que c'est délicat et romantique, merci pour ces très belles images accompagnées d'une très jolie musique qui met ce blog encore plus en valeur !

    OdpovědětVymazat
  5. Tak to jsou barvičky.. nádhera.Vladěnko,já se chci jen zeptat,dlouho sháním ty kulaté polštářky ala Tilda... no střih marně.. látek mnoho zničených...,ono na heslo" hokus pokus", už taky nevěřím...pač, ač zkouším tak stejně výsledek otřesný.Prosím šijete je také? děkuji Kathy

    OdpovědětVymazat