pondělí 21. února 2011

UŽ JE TO TADY, už je to tady!!!!



 

20 komentářů:

  1. Ahojda ty číslo.
    Proboha, kde jsi to vyhrabala? Já se tu směju.
    A už se vidím jak malá kráčím v tomto průvodu a mávám soudruhu prezidentovi Husákovi. A pozor náležitě pyšná, že jsem ho viděla. Uplně jsi mě to připomněla.

    Jinak se HLÁSÍM - TEMÍN ZAPSÁN V NOTÝSKU.

    Sabrina

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj Zlato,
    už se na Tebe těším :o)
    Zapisujuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu :o)
    Jo a kdo byl na spartakiádě???
    Já 2x a viděla i Husáka na tribuněěěěěě, juhuhuhůůůůůůůůůůůůůůůůů :o)
    Tož a jak jsem to prožívala :o)
    Poprvé v zelených puntíkovaných zugních, v ruce červené čtverce a podruhe poupataaaaaaaaaaaa :o)

    http://www.youtube.com/watch?v=2g31XyMCl9o

    OdpovědětVymazat
  3. Vítejte! Jsou to krásné si králíci chci šít tyto sebe:) nebo někde na internetu najdete vzory pro ně? Byl bych velmi vděčný za odkaz.
    Srdečně zdravím polský:)

    OdpovědětVymazat
  4. Tak musím říct že Vlaďka je fakt údernice....to jsem ani neměla tušáka, že na YOUTUBE, jsou takové perly...přímo komunistické skvosty, perfektní .Sice si taky vzpomínám jak jsem na 1 máje oplakala,asi ve třetí třídě, když na mě nezbyla krásně barevná třepetalka a ve školce dokonce byla bitka o papírové kytky na dřevěných tyčkách, to dnešní děcka neznaj vůbec, co to je taková akce 1 MÁJ....moje vlastní cácora si myslí v 11.letech, že si to s tátou celé vymýšlíme....takže dneska povinně večer místo DISNEY CANEL, povrčí sem k Vlaďce na blog a všechno si to tady pustí, aby věděla, že vlastní mamka se poslouchá ,protože jako správně HUSÁKOVO DÍTĚ SI NEVYMEJŠLÍ....
    Jinak ke srazu perfektního babince, budu jen tiše závidět a těšit se na druhý ročník, třeba příští rok....protože jsem teď samá hurá akce...Jako by snad to ulítlé ponožkováni zvířátek po nocích nestačilo. Tenhle víkend přijede ke mě dom, virtuální kamarádka drátenice Hanka z Fléru a já se budu snažit pochytit něco z kouzlení černým drátem, a můj manža mi říká že jsem případ pro CHOCHOLOUŠKA...jak si můžu dom pozvat někoho, koho osobně neznám a ještě na NOC........A ejhle Vlaďka to dělá taky a ve velkém, tak nejsem asi až taková vyjímka.
    A v dubnu jedu na další babinec na víkend do Brna, taky k virtuální kamarádce a budu se učit keramiku Raku, která se pálí ve slámě a u toho ohně se bude popíjet moravské vínko...takže další krásný relax bez dětí, práce a mého hodného muže...
    Všem přeju parádní akci, krásný slet...protože termín je na ČARODĚJNICE....na blog pak povinně fotodokumentaci pro ty nešťastnice NEŠŤASTNÉ, které se nebudou moct pro nemoc, spalničky či černý kašel zúčastnit aby z toho něco měly....a my se aspoň nachechtáme u krásných a bezva fotek, protože takovéhle babince nemaj chybu, jen to že trvají tak krátkou dobu.....Mějte se všichni prímově....Kája.

    OdpovědětVymazat
  5. Jééééé, Kája s ponožkáčema :o)
    Přeji hodně zdaru v drátkování Kájo:o)
    No na tohle já nemám, práce s drátky přenechávám raději dvorní drátenici Kamče, která plní má tajná přání ... a doufám, že taky dorazí :o)))))
    Že jo Kamíííííííííííííí???

    OdpovědětVymazat
  6. Já se právě taky těším,že zkusíme celá naše rodina něco nového, protože práce s drátky je pro mě opředena kouzlem, připadá mi neskutečné co ty holky s klubkem černého drátku dokáží za naprosté divy...tak se snad něco přiučím, těším se na to moc.
    a jinak, kolik z Vás si ještě pamatuje slib jisker nebo pionýrský slib, já si ho tady zkoušela přeříkat, no skoro celý jsem ho zvládla, tady je malá nápověda,
    http://www.lowlevel.cz/log/pivot/entry.php?id=58
    člověk ho tenkrát mohl odříkávat i ze spaní, a vybaví se mu i po tak dlouhé době...Kája

    OdpovědětVymazat
  7. ... tak to je pecka, přímo mazec Kájo :o)
    ... to jste mě fakt pobavila :o)
    ... také jsem si vzpomněla, neuvěřitelné, co všechno si mozek dokáže zapamatovat :o)... a většinou ty méně důležité záležitosti :o)
    ... krásný den :o)

    Vlaďka

    OdpovědětVymazat
  8. Tak jsem prohlídla you tube odkazy - a člověk by neřekl, co je tam pokladů s dob totality. A vrchol dnešního dne - je pionýrský slib.

    Holčiny opravdu dnes - BOMBA.

    Krásný den
    Sabrina

    OdpovědětVymazat
  9. A héč já mám schovaný ještě pionýrský šátek, a pěkně poskládaný...a hlavně pamatujete si že musel být uvázaný jako jednička....jeden cípeček delší a druhý krátký jako správná 1 JEDNIČKA....to je síla co člověk v té hlavě nosí, nebo tedy já...ptákoviny....

    OdpovědětVymazat
  10. HOLA MI NOMBRE ES ANGELES Y ME ENCANTA SU BLOG ME PARECE PRECIOSO, SERIA USTED TAN AMABLE DE INDICARME DONDE ME PUEDO HACER CON LOS PATRONES DE LAS CONEJITAS, PUES TENGO UNA NIETA DE 3 AÑITOS Y DICE QUE QUIERE UNA, Y YA SE SABE QUE CUANDO LOS NIETOS QUIEREN ALGO LAS ABUELAS HACEMOS TODO LO POSIBLE POR CONSEGUIRSELO, SI ES TAN AMABLE, LE ESTARI MUY AGRADECIDA MI CORREO ES masuva9@hotmail.com muchas gracias

    OdpovědětVymazat
  11. No ženyyyy achooooj, tady je dnes teda jíííízda a ještě prvomáááájová ..chichi ... já taky ještě zažila prvomájové průvody a nácvik spartakiády, ale vystoupit už jsme nestihli :o). A zelenou sukýnku jsem podědila po ségře a hrávala si s ní na zahradě, když kousek vedle na stadióně doopravdy nacvičovali .. Když se podaří, co podařit se mááá ....

    Jéé srazík? No to zní bájově, musím to doma probrat s mužem, do Prahy je to vlakem 4 hodky, to by se dalo. Horší teda s nocí u malé, je to těžký maminčák :). Ale předběžně se hlásím :)

    A teďko už konečně zdvihám své oplácané pozadí a jdu něco dělat, bo než jsem to všecko zkoukla, je zase hodina v ....

    Tak paaa ženy moje príííímové :) ...já Vás mít rád!

    OdpovědětVymazat
  12. ČEST POUPATA !!! - něco nového ? Nebo se tu jede "postaru" ? :-))))
    Začalo to pěkně: koukám na zajochy, dělám áchichááách, v tom mi tam naběhne,když roluju čudlem dolů, nějaký mládežník z lidu, mává rudou zástavou,až jsem měla málem zástavu srdce já...no a pak ty odkazy na youtub...A já blbec si před tím srkla kávy,spustila to,chvíli to polknutí přidržela a pak...no ty vole, já to stříkla přes monitor přímo na manžu,který dělá na písíčku naproti (jeho problém,měl si sednout jinde:-)), a ještě ten jeho pohled,zvednuté obočí a naprosto vážně pronesené "doufám,že máš k tomu důvod...." mě tedy dorazilo už úplně. Tak jsem jenom otočila monitor a ukázala příčinu mého výprsku :-)) A hele,prý vítězný únor bude až za pár....Jinak i já samozřejmě se účastnila pofiderních akcí,vrcholem mé kulturní činnosti bylo přednášení na schůzích národního výboru, kde jsem hrdě se šátkem "ano uvázaným na jedničku" recitovala "i děti jsou jak malované v té zemi plné ryb,KDE NAD TOVÁRNOU HVĚZDA PLANE,je lidem stále líp..." :-)) Musím říct,že na gymplu jsem prozřela a nedostali mě do svazarmu ani heverem,i když mi vytrvale nosili průkazku až domů,a když mě na 1.ho máje řekla třídní "že to teda příjdeš v modré košili", tak jsem vyhrabala tu pionýrskou (no jasně,málem jsem ju nezapla přes prsa a rukávy jsem si musela zahnout-byly pod loket) a šla v ní. A pamatuju si,že jsem musela opravdu vysvětlovat,že to není provokace a ani žádný úmysl - "že já to prostě dále v tomhle nedotáhla,než na pionýra..." :-))) Ale poupě jsem samozřejmě na základce taky byla...v první řadě :-)))
    Jinak se toho srazu bojím: za 1) copak vy to nevidíte,co tady Žulík chystá ?!? Dávkuje to po troškách,ale já se bojím, že našije úbory,pustí Michala Davida, vyžene nás na ogrodek a ....za 2) představuje si mě s háčkem v ruce...No,to že její fantazie nezná mezí jsme už poznaly všechny,ale že je tak nedozírná, to jsem teda netušila. Já měla háček naposledy v ruce,když jsem šťourala ze zástrčky záslepku...a to bylo tuším před čtvrt stoletím....:-)))
    Mě se ten nápad se setkat líbí MOC, akorát uvažuju nad dvěma věcma: a sice,že ze zkušenosti vím,že paní domácí hostitelka tím,že se bude starat si "nedá nohy na stůl",tak jako ostatní,prostě marná sláva,tak to chodí,že se lítá - a to mi příjde nefér...A taky si říkám,jestli ten slet neudělat např.v létě na svátky v červenci,že když už se pocouráme z větší vdálenosti,tak ať to je aspoň na 3 dny - to je samozřejmě moje úvaha a nabídka, zvažujte zvažujte, na Vinohradech je celkem slušné ubytování za přijatelnou cenu (380.-),je to 10 minut chůze od Václaváku, blízko super restauračka...no kdyby jste nad tím uvažovaly,pošlu odkaz...
    Jinak Vladííí - jseš akčnější než Bruce Willis, já smekám - takhle otevřít náruč dokořán :-))))
    N-E-S-K-U-T-E-Č-N-É P-O-U-P-Ě :-)))Ale ještě rodině neříkej "že pofičííí", zkuste zvážit to ubytování...
    Jóó,odpověděla mi Jíťule na můj dotaz ohledně pavouků ?!?...jdu se kouknout na minulé příspěvky...a běda jí, jestli né...:-) - Jíťo, ty jseš taky z Moravy ?!? Usuzuju z těch 4 hodin dojezdu do Práglu :-))

    OdpovědětVymazat
  13. ehm ehm - zapomněla jsem se podepsat...Žanda:-)

    OdpovědětVymazat
  14. ... ty vogooo, no jooooooooooo !
    ... já vám zapomněla napsat, že se bude skládat dříví, mýt okna, čistit koberce, poklízet půda, sklep, garáž a plevele bude v květnu taky dost na zahradě ... :o)chiiiiiiiiiiii
    ... samo sebou, že nocleh, sprcha a kus žvance pro nadšence není zadarmo :o)))))))))))

    DĚLÁM SI LEGRACIIIIIIIIIIII :o)

    My s holkama co se známe, jsme už domluvené, jen ty přespolní ať se přidají, pro ty je nocleh zajištěn :o))))))))))
    Halt Morava je daleko no ... co se dá dělat!
    BER - NEBER, kdo se bojí - nesmí do lesa!!! :o)
    Pche :o)))))))))))))))

    OdpovědětVymazat
  15. ALE NEDĚLÁÁÁŠ !!! Takhle nějak si ten workshop představuju, a ještě k tomu hraje z repráků nahlas "zpá-á-tky ni krok..." .... a sousedi se diví a říkají "ty mámo, poď, to je ňáká provokace" :-)))
    Já ti nevím, neměl by zůstat doma aspoň Maxík s Daníkem, bo jestli nás ráno nikdo nepolíbí, tak uschnem - to je prostě fakt !!!
    Jíťo, já si to přečetla - ale nějak jsem nepochopila, cože to teda bylo - tož byl to pavůk nebo nějaký šušinek ?? Já jsem totiž někde nedávno četla, že člověk sní během spánku za život - a teď nevím, kolik to bylo, ale bylo toho dost - x množství hmyzu ...Však co - prý strava budoucnosti...proteiny...:-))) Žanda :-)

    OdpovědětVymazat
  16. Jééééé,tak to je neuvěřitelné.... holky,až mě slza ukápla na klávesnici při vzpomínkách na léta jiskry,pionýrky a samozřejmě poupěte... tam jsem to dotáhla až na Strahov,samozřejmě na průmce už jsem se stejně jako Žanda vehementně bránila a po čase zjistili,že to nemá význam a vzali mi funkci nástěnkářky,to mě asi týden mrzelo!!! Jinak také jsem se zůčastnovala různých akcí například:..Pražské vajíčko a má(opravdu má báseň) Čtvrtá třída:
    Na poli
    Romana Maredová

    Rostou,rostou pampeličky,rostou na poli,
    u nich kmotry lišky bývají,
    jednou takhle kmotra liška,seděla tam na poli,
    najednou,kde se vzala,tu se vzala,
    přiletěla malá včela,sedla lišce na nosíček,
    dala jí pár žihadlíček.
    ...holky uznejte,že to bylo právem jasné vítězství. Jo a pak jsem musela stát ve Kbelích v PALu u pomníku,dvě hodiny,holky to byla největší ostuda mých dětských let,protože jsem se tam počůrala,slzy mi tekli po tvářích a oni si mysleli,že snad pláču štěstím,ještě že bylo vedro a ty kalhotky,bílé ponožky a sandálky uschly,jooooo a děvčata bylo mi 10,nééééé 15 nebo 16. Takže to se dá malinko omluvit!!!! Jinak Vladíííí,já se samozřejmě hlásím do sletu,a opravdu moc ráda přijedu,nevim teda jak to bude s tím dřívím,ale okna ty bych i snad umyla,na tom se snad nedá nic moc zkazit,maximálně bych vypadla z okna a to já bych se oklepala a pokračovala dále. Háček,jehlice,jehla atd.dát mě do ruky,tak holky nesedat v mé blízkosti,to by bylo vyražených zubů a vypíchaných očí. Ale samozřejmě se nemůžu dočkat!!!! Těším se,na další komentáře,je to pro mě pohlazení po duši,a dlouhý úsměv na rtu!!! Pa pa Romča!!

    Ro

    OdpovědětVymazat
  17. Jooo,ještě dodastek,každá by si měla připravit kulturní program na uvítanou!!!!! Romča.

    OdpovědětVymazat
  18. Ženy ženy ženy .. ooo ženy ženy ženy ... juchůů ejchuchůůů ... já se před chvílí vrátila ze Zumby a jsem tak krásně rozjetá, že si tu pouštím znova Poupata ... hihihi :o) :o)

    Žaníku, promiň za můj pomatený výklad, zda sežrala či nesežrala .. jsem dneska jakýsi mimoň .. pavouk to nebyl, jen kus nitě .. ale můj chlopek prý pavouka snědl :o)
    A tvůj nápad udělat to někde na neutrální půdě se mi tedy líbí. Je to fakt, že Vladuš má své práce dost a ještě bude skákat kolem nás/Vás.
    Jo a taky ženy vidím, že už si tu rozebíráte práce zadané naší údernicí pistolnicí, takže jakožto dřevorubcova žena si zabírám to dřevo .. Vladi ti nasekám takové lišpánky, že ti je budou všeci sousedi závidět :o).

    Joo a Morava není daleko, to jen Praha je dalekooo :o)... a ano Žaníku, jsem též z Moravy ..Moravěnky .. to jde někdy poznat ne? U nás na Moravě je též krásně .. sice se říká: "V Praze je blaze." ..ale u nás se zase třebas zpívá Morava je jistě krásná zem, posázená drahokamem ...

    Tak se děvuchy mívajte, hezký zbytek večera přeji, prosím zítra po ránu žádné takové jobovky jako dnes ... ještě mi od dnešního rána nestačila uschnout židle :o) ...ahojky Jíťa

    http://www.youtube.com/watch?v=WpmILPAcRQo

    OdpovědětVymazat
  19. Jitůůůůůůůůůš, ty ženooooooooooo :o)
    Já se z tebe picnůůůůůůůůůůů :o)))))))
    Nic vtipného mě už nenapadá, v tuto noční hodinu, dnes jsi VÍTĚĚĚĚĚĚĚĚĚĚĚĚĚĚĚĚĚZ, ze Žaníkem, jasná věc :o)
    I když tedy Romča je dnes na Vaší výši děvčata, ta holka se nezdá :o))))))))
    Všem moc děkuji a dobrou nocku přeji :o)

    Vladuš

    PS: ... a jako co je to za nekázeň, Vendýýýýýý???

    OdpovědětVymazat
  20. Holkýýýýýý....nám nešel celé odpoledne internet a teď tu sedím a jen zírám a to byla doba než jsem se prokousala...hihihihihihi :-))))))
    Sedím si, kochám ze zajícema a najednou mi doslova ztuhla krev těle...sním či bdím, jsem na tom správném místě...co tu proboha ten chlap s tou vlajkou dělá????? Vzápětí se řežu smíchy z těch reklam atd. a pak čtu všechny ty komnetáře a úžasné plány na setkání...jen jsem se teda koukám zapsala...ovíněná s háčkem...
    Ale holky já jsem proti Vám asi pěkný kuře, vy když jste byli poupata já cvičila s drakama (a dokonce jsem byla hlava!!!!) a jen vzhlížela na poupata a těm starším ročníkům strašn záviděla:-)))) Ale pionýrka jsem taky byla a i nějaké to mávátko pamatuju, i když já šla do průvodu vždycky se souborem v kroji a držela se stužky na májce, o to byla vyloženě rvačka...počet míst byl totiž omezenýýýýý!
    Jinak s tím srazem je to móóóóóóóć fajn nápad, jen nevím, zda mi to na tento termín vyjde, ale snad se podaří vše nějak zkloubit a domluvit...protože tam nebýt, tak bych byla smutnínek nejsmutnější...béééééééééééé...
    takže předběžně teda beru to pletí plevele...hihihihi...
    Pá pááááááá a pusýýýýýýýý a jednu navrch pro "zasloužilou umělkyni humoru" Žandu navrch ...Venda

    OdpovědětVymazat