úterý 22. března 2011

Andělsky vyjarněná, veselá a barevná - látka CATH KIDSTON :o)


Velikost 65 cm, K MÁNÍ,
přímo IHNED K ODESLÁNÍ!!! :o)))))))))))

8 komentářů:

  1. Bonjour
    Encore une très jolie création !!
    bravo
    très bonne journée
    amicalement
    Domi

    OdpovědětVymazat
  2. Hooj ženy, dobré krásné sluníčkové ráno. Jak jste se vyspinkaly? Já docela fajně, ikdyž jsem v noci převlíkala postele,páčto se mi dítko povalilo durch ... :o).
    Vladěnko to je holka do kola, zapalujou se jí lejtka :o) ... krásná a hned mne napadla písnička
    Čerešničky, čerešničky, čerešně,
    vy ste sa ně rosypaly na cestě.
    |: Kdo vás najde, ten vás pozbírá,
    já som mala včera večer frajíra. :|

    Bol to frajír malovaný jak růža,
    toho bych si vyvolila za muža.
    |: Ani bych mu robit nedala,
    enom ako růžu bych ho chovala. :|

    Ako růžu, ako růžu červenú,
    ja bych bola jeho ženů milenů,
    |: ja bych bola jeho lalija
    a on maja růža, růža červená. :|

    A keď bych ho, a keď bych ho dostala,
    pak bych sa mu, pak bych sa mu vysmála,
    |: robit bude a já tancovat,
    prece si já umím chlapca vychovat. :|

    A že bych dnes byla prvnííí? Uvidíme po odeslání .. chichichi
    Přeji Vám všem krásný den, sluníčko svítí, nebe bez mráčku, ptáčci zpívají .. jooo hurá jupííí jaro jaro jaaaaaroooo ... tak papa babulky a já dojdu zase večír překontrolovat docházku. :o)
    Vladěnko ženo moje milá ještě jednou dííííík!!!
    pa Jíťa

    http://www.youtube.com/watch?v=O937YmQih9o

    OdpovědětVymazat
  3. No ta je nádherná nemá chybu!!!

    OdpovědětVymazat
  4. MERAVIGLIOSA, BRAVA, BRAVA, CIAO DALL'ITALIA! M.GRAZIA

    OdpovědětVymazat
  5. Čus holky!!!!
    tak koukám,jak koukám,docházka nepravidelná,nikdo nemá čas,všichni asi pracujíííí!!!! Žandooooooo! kde jsiiii???? Vendo !!! Kde jsiiii??? Zuzko,Sabííííkůůůů a Vladííííí!!! Samozřejmě i ostatníííí holkyyyyy!!!! Kde jste????? Znavená z práce sedám k PC,těšííím se,těšííím a jen věrná Jíta Jitule a ještě s tak krásnou písničkou. Holky tak takhle,tak takhle by to fakt nešloooo!!!! Pa pa ženy mé nejmilejší Romča.

    OdpovědětVymazat
  6. Dobrý večír vinčuju všéém a tu nikdooo ...noo tak tužtičko sem a píšu a maluju punťásky :o) a to se bude pánčelce žalovat ... a to se bude dělat tytytyty :oD :oD :oD ..chichichic ... chooolky kde jste???? Bez Vás to tu není ono, že jo Vladěnko?

    Ženy že tam dnes ale bylo krásně, což? Jo Žaníku dneska mi nějaká "obluda opeřené" pěkně zkálila okénko na řidič. dveří u auta a hnedle jsem si vzpomněla na Tebe .... sákra moc nechybělo a byla jsem pošťastněná jááá .... :o) to néé. Stačí, že malá zase někde vyšmátla psí nadílku ..bléééé :o)
    Sabríku ženo moja, promiň, že jsem před chvílí nereagovala, seděl u tého chlopek víš. Tak ráááno, ranííčko ... panna vstala, rosičku s čižmiček usušiilaaaa ... tralallalalíííí :o)
    Dotaz pro naší ofic pánučitelnicu: Vendulko prosím prosím k čemu mi je v životě dobrá znalost pytágorovy věty? Dnes jsme vedli doma takovou zajímavou debatu ... hihihi Děkujííí
    A před naší a za naší, cesta máá ať neprášííí hej ... tralallalaíííí ... to si zpívám už asi třetí den a odhodlávám se umýt okna .. ale zase mě to rychle přejde, jen co troušku foukne a všechen prach z cesty a hromady koksu, co mi leží pod okny, mi přistane na oknech a v bytě.
    Takže ženy anketa dne? Přiznejte se, která z Vás už má umytá okna na veliikonoce???? Se hlásím, že jáá určooo neee .. hihihi.

    Tož se mnou se tu nikdo neba ... tak se neba taky a odcházím zaujmout polohu vyvrhnutého vorvaně a doufám, že dnes se nevzbudím a nade mnou chlopek a povídá: Mamo, otoč se, chrápeš jak baryn ... Booože to byla ale potupa :( ..hihii
    Anketa číslo dvě: Přiznejte barvu, která chrápe v noci do rytmu se mnou nebo s chlopkem?

    Tak ženy moje milé rozmilé dobrou noc a doufám, že zítra bude docházka lepčejší.
    Vladěnko já za to faaaakt nemůňu, já se snažila, ale účnice mně neposlouchají ... asi že jsu ten třídní dozorce a bonzáááák :o)

    Čao Jíťa

    OdpovědětVymazat
  7. Jítůůůůů, já měla dneska opravdu prááááce nad hlavůůůůůů :-))))) Teď jsem ještě opravovala písmeky....ale asi je budu muset opravovat po tmě, abyc neviděla na chyby...dneska to byla samá kule.
    A na co že je Pythágorova věta???? No aby bylo z čeho dávat kule :-))))
    Ba néééééé....k výpočtu stran v pravoúhlém trojúhleníku, stačí když dvě znáš a třetí už dopočítáš. Toho se využívá třeba při výpočtech objemů a povrchů těles, ve slovních úlohách....toliko odborně :-))))
    Matematika má tříbyt mozek, učit logickým postupům a logickému myšlení vůbec. A pokud chcete, aby vaše děti uměli matematiku dobře, měli by si jako malé hrát s kostkama...obyčejnýma dřevěnýma kostkama, to je základ :-)))))))
    A jinak odpovědi na anketní otázky:
    Okna umýtá nemám...zatím je přes ně ještě vidět, ale už ladím jarní výzdobu :-)))
    Jasně a chrápu do rytmu s Tebou holka :-)))))
    Vladí a andělína je túze vymazlená a veselááááááá jako jaróóóóóóóó...opravdu jarní kráska. ŠIkulenko velikááááááá :-)))))
    Pusýýýýýý Venda

    OdpovědětVymazat
  8. Vendulko děkuji Ti moooooc a omlouvám se za zkomolení "Pythágorovy" .. díky pa Jíta

    OdpovědětVymazat