úterý 1. března 2011

... narozeninová :o)


9 komentářů:

  1. Ahojda Vladěnko,

    ten čas tak letí, že? Alespoň na chvilku ho někdy zastavit, co?

    Ze srdce přejeme všechno NEJ, hlavně zdraví, lásku a ať si užívá sladkých 17 náááááááct.

    Krásný den se sluncem
    přeje
    Sabrina s rodinou

    OdpovědětVymazat
  2. Milá Claudie, přestože se osobně neznáme ...já už trošku o Tobě prostřednictvím tohoto blogu vím :). Neboj holka jen samé hezké věci, mamča by si ani jinak nedovolila :). A protože tu práskla, že máš narozeniny, tak si zasloužíš přeci gratulaci.
    Takže má milá jedeéém:
    Milá Claudie, přeji Ti všechno nejlepší do života, spousty nádherných a neopakovatelných chvil, které nevědomky budou formovat Tvou osobnost. Alespoň jednoho věrného přítele, který bude při Tobě vždy stát. Krásné první lásky a ať klidně nezůstane jen u jedné ...ty začátky, to zamilování je taaak úžasné a krásné (tím Tě zlatko samozřejmě nenavádím k žádným neřestem a nemravnostem ... šmarjááá to neee .. to by mi Vaši dali :oD). Užívej si dosyta těch studentských let, užívej si svobody ... volnosti a přitom ochraných křídel svých milujících rodičů a tepla domova. Raduj se, směj se, plač ... zkrátka žij ten život naplno a s chutí. A hlavně si nepřej být brzo dospělá ... já to v Tvém věku moc chtěla a teď bych to tak vrátila zpátky.
    Všechno nejlepší, hlavně zdraví a lásku Tvých blížních. Pořádně to s kámošema roztočte a oslavte až do rána :o) ... bez alkoholu samozřejmě :o). Měj se hezky.

    ...to vše a mnohem více přeje jedna trhlá virtuální tetka Jíťa z Moravy

    OdpovědětVymazat
  3. Krasneeeeeeeeee a sladkeeeeeeee narozeninove ranko, gratuluji Claudii, ale i tobe zaslouzila matkoooooooooooo, at to romanticke carovani, dobra nalada, pozitivni mysleni a proste super pohled na zivot,(ktery obcas fakt dava podpasovky)vas neopousti a kouzli vam i nam kazdy den o jeden usmev navic !!! a tak jeste jednou at se splni i to nejtajnejsi prani tve dospivajici a slunecko ji provazi na kazdem kroku a vykoukne vzdy kdyz ji pres cilko ci pres srdecko prelitne chmur... papa Mata-AZ

    OdpovědětVymazat
  4. Krásných 17..jooo ty sny a naděje.. ať se vše splní...ráda na ty léta vzpomínám na nevyplněné lásky...na krásnýýýý kluky..:))na idoly v deníku... asi dnes zavzpomínám..no ¨nezastírám,už to bude tak trochu retro..:)))Kathy

    OdpovědětVymazat
  5. jéééé krásných 17 :o)) přeji slečně všechno nejlepší, ať si ji vše splní :o)))

    hezký den. katie

    OdpovědětVymazat
  6. Krásný večer děvčata a velké PODĚKOVÁNÍ za všechna ta přání :o)

    Jo a jinak po pravdě, občas s ní ještě zacloumá i ta puberta, to nevybouřené mládí :o)

    Tedy by to chtělo občas i přání rodičům, aby to ve zdraví přežili :o)
    Ještě, že ty ostatní dvě děti jsou klucííííííííííííííííííííííííííí :o))))))))

    OdpovědětVymazat
  7. Franchement , je suis éblouie par tes réalisations !!! j'adoreee
    Bises Laurence

    OdpovědětVymazat