čtvrtek 28. dubna 2011

"ANGLIČANKA"


3 komentáře:

  1. Vladííí,ta je nádherná,krásná,čistá a anglická,ty jsi fakt kouzelnice!!! Pa pa Romča.
    P.S.:Malá kulturní vložka: Oliver si ted ve svých dvou letech a pěti měsících usmyslel,že když už umí značky aut,tak se bude učit písmenka,pořád ukazuje na písmenka a říká co to je něco to je? tak mu říkám to je A jako auto,opět co to je něco to je? opět říkám O jako Oliver,dále L jako Lucka,M jako mama,E jako ......nic mě nenapadá,pořád nic,říkám E jako ee,asi po hodině na mě volá,mami tady je E jako hovno!!! Ha ha ha já se mohla holky strhat,takže ted nevím jak mu vysvětlit,že E je jako Eva,pořááááád nechápe a mele po svým!!! Pa pa.

    OdpovědětVymazat
  2. Je krásnáááá,vyletněná taková růžičková.Jsou takové sluníčkové jako ty Vladííííí!!!!

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj Vladěnko, no teda ta je krásnááá, ne žé by jindy nebyly, ale tato je fakt parádní. Ta růžičková látečka je nádherná.

    Ženy moje milé rozmilé, jak se mi míváte? Pracovně, zahradně, venkovně, vycházkově? My tedy ano. Uvnitř domečku se pracovat nedá, tedy není z čeho. Tak zvelebujeme pomalu dvůr a zahradu. Dneska jsme přeskládávali trámy, ukládali dřevo na příští zimu a včul mě bolí celá Jitka .. chiii.

    A co čarodějnický let? Stihly jste babulky moje? Prosím nahlásit účast a zpočítat, zda jsme všecky. Musím po dlouhé době zapsat docházku .. pořádek musí být, na to já su ras .. chii :o)

    Vladěnko a co u Vás, jak probíhá akce BORA BORA? Hotovo?

    Ženy moje miloučké mějte se krásněji než nejkrásněji a písněte o sobě řádku. Je mi po Vás smutno.
    http://www.youtube.com/watch?v=WpmILPAcRQo&feature=related

    OdpovědětVymazat