úterý 12. dubna 2011

Něžná, čistá, přírodní...


12 komentářů:

  1. Красавица! Цвета чудесные! Творческих вам успехов! Очень себе хочу такую, скоро буду пробовать шить. Правда ткань такую красивую у нас трудно найти. А ручки вы вшиваете или пришиваете потайными стежками?

    OdpovědětVymazat
  2. Vladí...je nádherná, okouzlující, ....dotkla se mne u srdíčka....opravdu krása....jsi táááák šikovná.....nedýchám :-)))

    OdpovědětVymazat
  3. Ahojte ženičky milé. Dlho som sem nič nenapísala, ale pokochať som sa v rýchlosti chodila občas. Výtvoríky sú krásne, nádherné, prenádherné. A táto jednoduchá kráska v green gate bodočkách je priam božská, asi sa nikdy nenabažím vzoru naomi beige.
    V predchádzajúcom príspevku som sa dočítala, že vo veľkom začínate pracovať. U nás sa bude diať podobná bágrová akcia, totálne nám to tu rozrýpu, dúfam, že aspoň v tom období nebude pršať, lebo budeme mať blato až pod vankúšmi. Takže aj ja oslávim 27.4. narodeniny a potom prví májoví týždeň aj sem ku nám nabehne firma (tiež pevne dúfam, že nie "mantákov" ako volajú Pata a Mata moje deti) a začne pekne od dlažby až po fasádu. No ale keď čítam, že Vlaďka ide prerábať terasu, fasádu a nové dlažby, tak fak neviem odkiaľ doteraz posielala tie fotočky, lebo to čo na nich bolo v pozadí vidieť, sa mi nezdalo, že potrebu prestavbu. Veď to bolo táááák krásne, a tá krásne odvážna červená fasáda, normálne som aj ja chvíľu rozmýšľala nad tmavo tehlovou farbou, ale nakoniec som si to rozmyslela a ideme do bledších bežových odtieňov. Ja môžem farby zeme, hoci sa mi páčia aj severské blogy, kde to všetko fičí na bielej farbe, ale pripadá mi to až moc studeno. Vladi prezradíte nám, aké farby pôjdu u vás na fasádu a obklady? Určite Vlaďka vymyslela niečo špeciálne a budeme si prikladať misky pod ústa, aby sme si nevyskratovali klávesnice slinami. No ale som sa rozpísala, musím letieť, ale s tým malým prezradením fakt počítam a som stráááášne zvedavá. A že budem opakovať sa Vlaďka fakt báť nemusí, nakoľko už máme dlažbu a farbu objednanú, hi-hi.
    Majte sa teda krásne, pracujte a skrášľujte. Pá a prajem krásny zvyšok dňa. U nás síce leje, ale aspoň nemusím ísť polievať novo posadené kvietky. Zuzka

    OdpovědětVymazat
  4. Vladěnko jsi moc pracovité děvče,každý den je tady něco nového.Chodím se k tobě kochat a poslouchat písničky.Je tady ohromný relax.Přeji ti, aby ti ty šikovné ručičky ještě dlouho šily takovou krásu a dělaly radost druhým..Hezký a pohodový den i když je deštivý ..Dáša

    OdpovědětVymazat
  5. Krásné dobré ráno ...

    moc vám všem děkuji za pochvalné komentáře ... Jsem ráda, že se Vám tu líbí Dášo :o)
    Vendy, děkuji, Ty romantičko :o)))))))))))
    Jinak Zuzko, ta červená fasáda je opravdu nepřehlédnutelná, je krásná, ale stačilo :o)))))))))
    Máme rádi staré věci co mají "duši" a tak se rádi podřídíme vesnickému životu i domečkem ... a to nejen uvnitř, ale nyní přišel čas ... že i z venku :o)
    Přeji všem krásný den :o)

    Vlaďka

    OdpovědětVymazat
  6. Vladí, Vladí, proč se podřizovat i domečkem zvenku. My máme na vesnici řadovku a jediní jsme zvládny vpředu od cesty zrušit balkon, který nikdy nesloužil a šup máme větší obývák a baráček sytě sytě žlutý, prostě krásný. Takže se určitě drž svého srdce a barvám které jsou ti milé a máš je nej, nej raději. Jinak se přidávám k zástupu narozených v dubnu, Zuzce na Slovač vše nej, nej....k jejím narozeninám, já je budu mít už na velikonoce 23.4. a hurá letos to vyšlo na víkend a volno.
    Jinak všem krásné pokroky na vlastních zahrádkách a jen jen krásné dny přeje Kája

    OdpovědětVymazat
  7. Jéééééééééééé Kájo, tak to jsme tady skoro všicí v dubnu, tedy paličatí býcíííííííííííí :o)
    Já a můj syn Danny máme 25.4. - tož to nám to krásně vyšlo na ty VELIKONOCE, žeeeee :o)

    HOLKY VŠECHNO NEJLEPŠÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ!!!!!!!!!!!!
    A děkujíííííííííííííííííííííííííííí :o)

    OdpovědětVymazat
  8. Čus babušky,také se přidávám k přáníčkům k narozkám Zuzce i Káje,tož mě to též vychází na velikou noc,ale 25.4.,takže ženy mé ještě jeden rok a mám to za čtyřicéééééét,ale já to zvládnu!!! Vladíííí,andělky jsou prostě úchvatné!! A domeček budete mít jako klícku,prostě nádhernou!!! To mi v panelááááku! Ale řikali,že fasáda taky bude,nevim kdy,nevim jaká barva,ale bude! Holky tak zatím čauky,jdu řezat nohy,pa Romča.

    OdpovědětVymazat
  9. No to je sila, že sme tu v takom počte aprílovky. Všetkým vám ženičky prajem hlavne zdravie, lebo to je nenahraditeľné. Takže Vladi, Kája a Romi všetko, naj,naj, naj a vy už samé viete, že čo je pre vás to "naj". A samozrejme tiež veľkú pusu posielam Dannymu, chlapákovi jednému statočnému.
    Zuzka

    OdpovědětVymazat
  10. Tak to je tedy prča.....bžunda, Romčo, tak taky vše nej, nej...a neboj i já se k té čtyřicítce už pěkně blížím. Letos 37 let....ale co já se cítím fajn, dcerky mám šikovné, na dost věcí už svůj názor, už se tolik nebojím, jako před pár lety, za svým si stojím a bacha na mě.....
    Takže Vladí, Danny, no prostě všichni dubňáčci a dubňačky, všechny to parádně oslavte mějte se krásně a báječně, jarně i když kurňa to počasí, to je tedy hustoles, tady v Českém KRUMLOVĚ děsně fučí a normálně padá zas to bílé lepivé studené svinstvo, sníh s deštěm, takže kafíčko jedině s rumíkem, a všem KLID A NOHY V TEPLE PŘEJE VYMRZNUTÁ KÁJA Z KÁJOVA

    OdpovědětVymazat
  11. No teda ženy ... vy jste se mi tu v tom dubnu nějak rozmnožily ... ti Vaši rodiče se ale na podzim ale nudili .. chiii. Tak to se mušíím i já přidat k zástupu gratulantů .. ikdyž teda ještě je čas, ale raději s předstihem. Tož ženy moje milé rozmilé ... já Vám přeji všecko všecko všecko nej nej nej nejlepšíí, pevné zdraví, lásku, neutuchající humor a tvořivého ducha. Mám Vás tu všecky ráda a Vladěnkooo Tebe moje milá milunkuuju! Všechny Vás objímám a líbám. Mějte se krásně .. Jíťa

    http://www.youtube.com/watch?v=1TB1x67Do5U

    OdpovědětVymazat