pondělí 11. dubna 2011

Pro Lucku...


11 komentářů:

  1. Ahojky Vladí...je miloučká, jemňoučká....prostě opět další přírodní dokonalá kráska :-)))))
    Ale ta tamvovláska ta tedy je.....!!!! Nemůžu posoudit vizážově, zda jsi to Ty, ale pocitově určitě, to s holkama souhlasím....má totiž krásnou duši...jako Ty.
    Jinak se musím omluvit za nedbalou docházku...je hodně práce a i poslední víkendy byli náročné, mám pocit že už dlouho jedu na plný plyn a potřebovala bych někde natankovat...hihihihi. Omouvám se i předem, tento týden bude meganáročný a příšít asi také, takže má docházka bude i nadále nevalná...už aby byli aspoň ty velikonční prázdniny :- )))))
    Krásný sluníčkový den, já budu bohužel zavřená odpoledne na školení...béééééééé.
    Pusýýýýýýý Venda.

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj Vladěnko a děvčata.
    Také mám docházku nevalnou. měla jsem tu týden návštěvu s miminkem a tak byla malá nestíhačka. A tento týden budu dohánět resty. A pak že se matky na mateřské nudí. Chiiii

    Andělínka je krásná a celá taková jemná.

    Měj te se tu děvčátka já zas až bude chvilka juknu. Teď pádím něco dělat.

    Krásný den všem
    Sabrina

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj Vendýýýýýýýý,

    no máme to tak momentálně asi všichni :o)
    Taky tankuji, kde se dá :o))))))
    A především je jaroooooooooooo, které mám moc ráda a tak si ho užívám ...
    Budiš nevalná docházka u všem omlivená, to je přeci jasná věc :o)))))))))
    Rodiny a zahrádky nás potřebují víc, proto se jim naplno věnujeme a na virtuální svět už čas prostě není :o)))))))))
    Však to všichni chápeme :o))))))))
    Je přeci mnohem lepší žít ten život reálný ... než virtuální :o)
    Holky mějte se moc krásně :o)

    Vlaďka

    OdpovědětVymazat
  4. Sabrí, tak kdy sedneš do toho vlaku??? :o))))))))))

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj Vlaďko, všechny tvé dlouhonoho krásky jsou naprosto překrááááásné. Vůbec nechápu, jak můžeš být tak nadpozemsky šikovná. Obdivuji to a chtěla bych to taky umět, ale asi se mi to nikdy nepoštěstí. Každopádně všechno, co vytvoříš Ty je dokonalé. Měj se fajn Martina

    OdpovědětVymazat
  6. A beautiful angel!
    Hughs....Luna

    OdpovědětVymazat
  7. Ahoj miláčkovéééé!!! Krása,krása,krása!!!

    OdpovědětVymazat
  8. "Hilfééééééé" - to neřvu já, ale můj komp, protože toto je druhý pokus napsání a odeslání, a jestli ani pak né, tak ten komp rozštípu na malé pidisoučástky a odvezu na sběrný dvůr...!!
    Takže znovu..a už né v původním znění, protože na to nemám nervy: stručně:
    - všechny babulíny MOC zdravím
    - žákajdu jsem nechala preventivně někde v koutě, abych to neschytala za svou katastroficky skandálně šílenou neúčast..ale jak napsala Žulíková "reálný život chce své" :-)
    - obdivuju tě, Vladí, že chodíš ráno běhat, já běhám taky....na záchod...více ráno coby sova nezmůžu...a taky si nechci kazit plíce a klouby...:-))
    - v pátek nám potvrdilo šílené komando z firmy Pat a Mat, že nám konečně opraví 2 !! roky reklamovanou terasu...ovšem termín - sobota 30.4. vám napoví, že na koprovku k Žulíkové budu muset přijet jindy :-((..ale jelikož vím, co už "šikovní" hošani dovedou, tak tu budu radši dohlížet, protože při poslední akci "penetrace dlažby" to dopadlo tak, že nám napenetrovali i okenní rámy, které již nejsou bílé, ale tím pádem šedé....snad mě jako ženské pochopíte a tím pádem OMLUVÍTE ?!?!?
    - Jíťo, ten dřezík bude stejný na údržbu podle mě jako umývadlo, ale asi to bude háklivé na nějaký ten ťukec, nebo né ?!? Je to glazovaná kamenina, takže asi tak...My máme dřez z toho umělého kamene...no do prkýnka - necháš tam přes noc hrnek a ráno drhneš zpod něj kolo. Vypadá to sice pěkně, je prý antibakteriální,ale údržba HRŮZA...tak pečlivě zvažujte !! Jináč jsem byla minulý týden na rychlou otočku tam dole u vás :-)...
    Babulíny, všechny zdravím - nová dílka chválím, je to pohlazení na duši, stejně jako to vychlazené pivo, co tu cucám...a končím - pádím na véču...ahojá Žanďas :-)

    OdpovědětVymazat
  9. Ahoj Žanďáááááááááááááááááááás :o)
    Omluva se přijímá ... nejsi sama, tak že to vypadá, že na Moravěnku pofrčím já :o)))))))))... páč já se tedy nevzdám!!!
    Jinak nám v prvním květnovém týdnu nastoupí banda (doufám, že ne Pat a Mat) na fasádu ... náš domečéééék už nebude tak krááááááááááásně červený :o(
    Jelikož fasádou to jen začíná, pak to pojede ... terasa, dlažby atd.
    tak že naprosto chápu a přeji Tobě i sobě mnoho trpělivosti ...
    Jo a k těm svým narozeninám si budu přát asi generální úklid :o))))))))) od nějaké hooodně šikovné firmy ... to mi bude stačit ke štěstí :o)))))))))))
    Papa, krásný večer :o)

    Vlaďka

    OdpovědětVymazat
  10. Ahojte žeeeny, to víte, že Vám neúčast jest omluvena .. to byla jen prrča. Patří využít každého slunečního paprsku a teplíčka ...kdoví jak to bude za měsíc :o)
    Žulííku vy teda jedete s úpravami ve velkém .. sákra to budete mít teda vymazlenéé ..chiii :o). Tož to mi tu "prvomájovou schůzi" necháme na později ..až to bude nové čanané .. chii :o) Všem stavitelkám přeji hodně zdaru a tiše závidím ... my stojíme, došly "džengy" a já už bych tak zařizovala .. achh.
    Ha a co to čtu? Žaníku si tu byla a ani si se nestavila? No toto ... no ženský vidíte to? Vladěnko a ty fakt máš cestu na Moravu? Hernajs abych Tě nepropásla ... a cestou prosím prosím přibalit Sabríka, Vendáska :).
    Holky tak se mi všude po té naší zemi zlaté mívajte a opatrujte. Já si jdu dodělat masakr motorovou pilou aneb depilace nožek .. dnes mám údržbový den ... kosmetika, depilace, vnitřní očista a na kutě dřív než o půl noci. Tak papa ženy moje milé rozmilé. Mám Vás tu rááád! Jíťa

    http://www.youtube.com/watch?v=KfTuTurAvGg&feature=related

    OdpovědětVymazat