pátek 1. dubna 2011

... Vendulky objednávka :o)



20 komentářů:

  1. Tak to tedy Vendulce veřejně a nahlas závidím, protože to je tedy nááááádhera .. moc moc moc moc krásnééé!!!!! Zlaté ručičky té naší Vladěnky.

    Jojo jaro je holky krásnééé ale i zrádnéé ... taky mě letos asi alergie potrápí ... ale což, to vydržíme a bude zase dobře.

    Mám dotaz na Žaníka: Žani prosím tě jak domlouváš opeřencům létavým, aby nekálili, kam nemají? Mně už zase potento auto, ale jááák .. to je jak od hmm pelikána? Děěs. :o) :o) :o)

    Ženy krásný den, my stále horečkujeme, venku prší a tak brouzdám po netu a hledám nápady, inspiraci a věci k zařizování domečku. Pa Jíťa

    PS: Ženy mohly byste se mnou prosím v poledne, nebo až se tady k Vladěnce dostanete na blog, držet minutu ticha za chlapce, co má dnes u nás pohřeb a já na něj nemůžu jít. Tak aspoň takto..zápálím mu svíci a budu myslet. Nezlobte se, že Vás tím zatěžuji, ale je to už týden a já se z toho nemůžu nějak vzpamatovat a nemám kolem sebe nikoho, kdo by mé pocity chápal. Děkuji

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj Jíťoooooooooooooooo ...

    chápu Tě ... myslím na Tebe ...
    ŽIVOT se s námi někdy holt nemazlí ...
    Je mi líto co se stalo ...
    Objímám aspoň na tu dálku, takhle virtuálně ...
    Drž se!

    Vlaďka

    OdpovědětVymazat
  3. Jééééé Vladíííí....škoda, že to není moje objednávka ...hihihihihihihi :-)))))) Já bych byla nadmíru spokojená s tááááááák krásným tvořeníčkem . Tak to tedy Vendulce taky trošku závidííííííííím. Já si u Tebe musím objednat na někdy v budoucnu ty moje cácorky.....to nám ještě do rodinky chybíííííííí :-)))))
    Jituško v poledne vyzvedávám maldší holčičku ze školky...budu mít v mysli vzpomínku a doma pak ráda zapálím svíčku...je to drobnost, která nás přeci nic nestojí....je to těžká chvíle pro rodiče, tak alespoň takto na dálku ...přeju hodně síly v jejich těžké životní situaci. Život je krásný, ale často má velmi těžké chvíle, nikdo kdo neprožil si asi ani neumí tu bolest představit.Hrozně se mne tyto věci dotýkají, nikdy nidko nevíme, co nám život připraví.
    Hodně sil a lepší zítřky Vám všem....pusýýýýýýý Venda

    OdpovědětVymazat
  4. Ahojky babulky :-),
    tak předně: "Ták tákhle tédy vypadají matfyz andělské můzy, které mě (teda ta fyzikální určitě) zapomněly jaksi políbit na čelo ?!? No, vypadají zcela andělsky krásně a nevinně..Venďas, to bude (nadšení+radost)na 2, cóóó ?!? Nóó, a zajdina...růžové to zaječí poupě :-) Vladí - jako já tady teď tleskám :-))
    - Že se ještě vracím k těm alergiím..jako já nemám naštěstí žádné - až na tu zasmolenou Niveu a propolis..ten dělá se mnou taky divy :-) Jednou jsem si omylem vyčistila zuby pastou s propolisem, a ráno jsem normálně neměla zuby !!! Mě tak otekly dásně, že mi ty zuby překryly..vypadalo to fakt krásně :-)) A protože jsem neuměla ani otevřít pusu, tak jsem jedla brčkem jen tekutou nebo namixovanou stravu, co se dala nasát...takže když mě brčko ucpala nudle z polévky, chytala jsem amok :-)) A k tomu ty komentáře "mé drahé polovičky", jako: "nevztekej se, nebo ti nepomixuju maso...", "..co s tebou, vrátit tě už nemůžu, to je už patnáct let po záruce..." atd.atd. Jako některé zážitky jsou normálně "thiller". Ale nade všemi vyniká jeden, ten je ovšem na ústní popis, protože to se nedá ani napsat. Jen vám můžu říct, že pan doktor z kožního byl tak "hotový", že mi dal na sebe soukromé tel.číslo "protože Vás si paní fakt musím doléčit sám, člověk se tady málokdy nasměje..."..Teď to neříkám tady, abych vypadala, že jsem vtipná, ale protože ho totálně odrovnal můj léčebný postup při jedné "kritické situaci"..Patentovat si ho bohužel nemůžu,poněvadž vedl ke zhoršení stavu :-)))
    - Jíťo, ty myslíš určitě toho kluka, co se rozhodl pro tak bolestivý odchod, že ?!? Nebo se pletu ? No, řeknu ti, že tady ty příběhy mě bolí o to víc, že to vnimám zároveň i jako výhru toho zla..co člověku našeptá "udělej to"..Jinak já taky mám takový večerní rituálek se svíčkama, když je zapaluju pro atmosféru, tak je vždycky někomu v duchu věnuju...tak dnes pro něj, i když jsem už na něj myslela, když se to stalo...:-((

    p.s. Ty Vladíí, jak si psala v komentíkách "že ty zdrav. problémy známe všechny....Myslíš, že už u nás nastupuje "poločas rozpadu" ?!?...A jak dlouho se vůbec, Venďas, rozpadají čtyřicítky ?!?...." Tak pá, žížaly, jdu dále. Váš Žando-Majkl-Kim....
    Jóó,Jíťo, s ptáky nediskutuj - nemá to absolutně cenu..nám chodí na balkón kos, a já mu vždycky říkám "no dneska si to snad odpustíš, né vole?" A on blbě koukne, otočí zadek směr dovnitř, né vně, že by to hodil ven, áá...fakt mám pocit, že si mě vychutnává..Ani tě neuklidním, protože bude hůř...blíží se léto, a to jak spasou ovoce, tak to potom hraje všema barvama...jakože "modrá je dobrá" :-))) Zmetci.....:-)))

    OdpovědětVymazat
  5. No tak jsem to odeslala, abych hnedle zjistila, že to nejsou matfyz andělé...To říkám, vypadají mírumilovně..ty matfyz musejí mít minimálně malá křídla..možná i nějaké růžky...?!?...Ž.

    OdpovědětVymazat
  6. ... no holky ze mě matfyz nikdy nebude!!! Matikář já nikdy nebyla ... i když v testu osobnosti mi vyšlo, že mám smysl pro přesnou kalkulaci :o)))))) chiiiiiiii ... to asi jako, že se držím asi spíše selského rozumu a vrozečky k tomu nikdá nepočebujůůůůůůůůůůů :o)... tak sjem si to tedy vysvětlila po svém :o)))))))) chiiiiiiiii
    ... já byla vždycky ČEŠTINÁŘ, ale co jsem doma na MD ... tak z hrůzou někdy zjišťuji, že i profesní úchylky se dají odnaučit :o)
    ... holky já dřív nemohla číst ani noviny, viděla jsem chyby, hrubky, špatné odtavce, nalámané stránky, no děěěěěěěěěs atd... No magoooooooooor, PROFESIONÁLNÍ DEFORMACE !!!!! Ale jak je vidět - ODEŠLA :o) ... neb někdy mi v hlavě nenaskočí ani jaké že zrovna to "i" "ýýýýýýýýý" mám napsat :o)))))))))))))))))))))
    ... joooo Žanďas stárneme stárneme - blbneme blbneme ... ale POLOČAS ROZPADU bych to ještě nenazvala :o)
    ... my s kamarádkou říkáme, že teď máme létooooooooooooooo v plném proudu ... no ale už bude cca srpen na blízku, tedy se blíží konec prázdnin :o))))))))
    ... tzn., že podzim života je ještě hoooooodně daleko děvčata :o))))))))
    ... JSI MLADÁ, TAK TRADÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ :o)))))))))
    ... a já se tak jako cítím, tak žeeeeee :o)

    KOMU SE TO NELÍBÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ, NECHŤ SI "PRĎÁČEK" POLÍBÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ :o))))))

    ps: ... no i když dneska jsem musela Gabče (to je ta kamarádka) připomenout, že až bude řešit pubertální kratochvíle s dcerunkou ... jako řešíme zrovna teď my ... své nejmladší holčičkýýýýýýýýýýýý, bude jí 52 leeeeeeeeeeeeeeeeet, to je sakra mazeeeeeeeeeeeeeeeeec :o)))))))))))))

    ... jo a hstorku s alegrií Vám napíšu večer, protože to chce s sebou TENU děvčata, tak že si jí na večír připravte :o)))))))))))
    ... budou mokré nejen židle :o))))))))))) !!!

    OdpovědětVymazat
  7. ... SAKRA, to jsem se nějak rozepsala ...
    ... Žando, já Ti asi lezu do zelíííííííííííííííííííííííííí :o)
    ... 2x se mi to vymazalo, tak že ať mě tady ale fakt neštvouuuuuuuuuu ou ouuuuuuuuuuuuu ...
    ... nebo uvidííííííííí!!! :o)))))))))

    RADĚJI SI KOPÍRUJTE TO CO NAPÍŠETE DĚVČÁTKA DO MYŠIČKÝÝÝÝÝÝ, PÁČ TO OPRAVDU ZLOBÍ !!!
    A je to pak zbytečná práce navíc psát to znovu ... no a někdy už to člověk ani nedokáže tak správně namyslet jako poprvé ... :o)

    ... děkujiiiiiiiiiiii :o)

    OdpovědětVymazat
  8. Ahoj Vladěnko a děvčata.

    Tak páreček pro jinou Vendulku se Ti povedl.
    Děkuji za krásné počteníčko.

    A Jitůůů - myslím na Tebe. Svíčku jsme zapálily. Neboooj bude líp. Čas je nejlepší lékař - a v tomhle případě určitě. Vím o čem píšu. A Nelince přeji brzké uzdravení.

    Všem dámám přeji krásný víkend. Prý má být úžasně, tak si to užiiijteeeee.

    Pa páááá
    Sabrina

    OdpovědětVymazat
  9. Ženy moje milé rozmilé,
    děkuji Vám všem za účast ....jste prostě skvělé!!!!
    Žaníku ano je to .. teda byl .. to on ... klučina nedožitých 25 let ... životem zkoušený od malého dítěte, týraný nehorázným způsobem svými vl. rodiči, odebraný a umístěný do dětského domova ... ale nakonec si jej vzali dobří lidé a dali mu domov a lásku ... leč minulost ho poznamenala psychicky i fyzicky ...neustál těžké chvilky života a rozhodl se odejít ...
    Vyrůstali jsme spolu v ulici ...hráli jsme si jako děti ... ještě nedávno jsme se potkali ...

    Nooo život je opravdu někdy zvláštní ...

    Děkuji Vám všem ... Vladěnko Tobě především, že dovolíš tu psát i tyhle věci ... děkuju.

    http://www.youtube.com/watch?v=1v1ywQSxRK0

    OdpovědětVymazat
  10. Jíťoooooooooooooooo, je mi to moc moc moc ... opravdu moc líto ...
    Viděla a zažila jsem toho v životě už hodně a tak dokážu pochopit .................

    A vůbec neděkuj, tenhle blog je o všedním (normálním) životě!!!
    Všichni tady mají otevřené dveře ... :o)
    Myslím, že už jsme si tady my holky zvykly na to, že když se chceme smát, tak se prostě smějeme ... :o)
    A když se nám chce brečet, tak brečíme ... :o(
    Na život si zanadáváme ... posmějeme se ... v zájmu humoru občas i tu blbu tady ze sebe uděláme, prostě si na nic NEHRAJEME!!!!
    Popřejeme si radost, štěstí, pohodu, zdraví atd.
    Už jsme tady vypráŠily i pár těch nepřejícných ... a zlomyslných osůbek co se sem courá ... ale na nás si nikdo nepřijde!!! :o)

    I o tom všem to je, ten ŽIVOT!!!!

    Každý strůjcem svého štěstí ...

    Ale někdy jsou věci mezi nebem a zemí ... které nelze ovlivnit ...

    A tak zbývá jen pokora, úcta a smíření se s osudem ... jedině tak může každý z nás najít klid na duši ...
    Dokázat se podívat s čistýn svědomím sám sobě do očí ... to je ono!!! Tak to má být!!! A věřím tomu, že vy moje holky s duší romantiček to tak máte!!!! :o))))))))))))))))

    CO TĚ NEZABIJE - TO TĚ POSÍLÍ!!!!

    a

    VŠECHNO ZLÉ JE PRO NĚCO DOBRÉ!!!

    OdpovědětVymazat
  11. ... Jíťo, když je nejhůř, dám tuhle: http://www.youtube.com/watch?v=ZL8CiBprEgU ...

    a nebo tuhle: http://www.youtube.com/watch?v=zfkBnIAs1AE&feature=related

    KAŽDÝ TU CHVÍLI ZNÁ, TO MŮŽE SE STÁT ...

    Kočičky přeji vám krásný víkend, zítra si na mě vzpomeňte, páč tady bude kongoooooooooooooooo :o) Kuchyň se bude otřásat v základech... Doufám, že to přežijuuuuuuuuuuuuuuuuuu :o)

    OdpovědětVymazat
  12. Ahojky,
    no já vám řeknu, že když se potkávám s různýma lidma a poslouchám naslouchám, tak někdy žasnu nad těmi lidskými osudy..ale i nad tou nezměrnou sílou, kterou umí lidi ze sebe dostat, když je třeba, a když se rozhodnou nezlomit se..Je to šílené, jak má někdo ten kříž těžký, ale co jsem měla fakt "tu čest" poznat lidi, co ho nesli statečně dál, tak vám řeknu, že čas, který s nima pak člověk tráví je nepopsatelný dar..Možná se to děje proto..aby nám ti silní dodávali sílu..nevím..Vlastně tímto jsem si jistá :-),já to vždycky cítím a zplna od nich nasávám (takový upírek:-)Je taky ale pravda, že někdy nechápu a nenacházím absolutně žádný důvod, proč se stalo to či ono..Někdy uvnitř řvu a protestuju..
    Znám kazatele, který vyučuje teologii na Karlově univerzitě. A ten chudák musí vést se mnou nekonečné debaty na mé "blbé dotazy" :-)) No však mu říkám "hold ses na to dal, tak bojuj" :-))A když jsem se ho ptala na jeho názor, co následuje po smrti, tak to bylo dlouhé filozofické odpoledne :-) Já si myslím teďko jedno (ale to je můj pohled): ten klučina teď potřebuje tady na zemi lidi, kteří na něj budou myslet - a to s láskou - protože si myslím, že jeho duše tak nějak prochází kvůli způsobu odchodu takovým nějakým "očistcem"..Těžko se to dá napsat několika větami, říkám, Davidovi to zabralo spoustu času, než jsem se spokojila s odpovědí :-) Ale tak to cítím - myslet na dobré lidi, kteří klopýtli, co nejvíce, ať najdou jejich duše klid..
    Jinak Jíťo, tak to prostě je - dneska se tady bavíme trošku filozoficky :-) A tak to je správné, tak to má být...nemůžeme pořád probírat jídlo a sex :-))) (to jsou totiž témata, u kterých se VŽDYCKY skončí...:-)))
    Tak ahojky, Jíťo dneska večer všichni pálíme...a jinak Tena lady nachystaná, tož čekám Žulíku !!!! Už jak jsem si přečetla, že máš eso v rukávu s alergií, tak se mě zlomyslně ulevilo :-))))))) Žanda :-)

    OdpovědětVymazat
  13. ... tak jsem myslela jak vás všechny pobavím naší historkou o alergii (viz. MAMINKA -INDIÁNSKÁ BABIČKA A NÁČELNÍK APAČŮ HADR :o), ale přiznám se, že večer už melu z posledního ...
    ... tedy si to necháme na začátek nového týdne a TENA LADY nachystat na dosah :o)
    ... Žaník - náš nejoblíbenější komentátor to jistě pochopí ... moc se mu omlouvám ...
    ... a ještě se ho zeptám: ... přišlo mu pismóóó? ... myslím poštou :o)

    ... jinak dnes mám o zábavu do ranních hodin postaráno: ... vyklízím kuchyňskou linku ... to by člověk neřekl ... co tam toho jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :o)

    OdpovědětVymazat
  14. Tak jóóó téédy - s nadějí budu upírat zrak do začátku příštího týdne, kdy se dozvím, jak si Žulíku trpěla na kráse :-)), a jak jsem řekla "zlomyslně si budu mnouti ruce a úleva příjde coby dup vzápětí..:-))"..i když bacha, Kim-čong-il ustupuje, zůstává tak pouze Majkí Jackson :-))
    Apropóós, ještě se zeptám Žulíka, našeho nejoblíbenějšího tvořitele:...přišlo mu SéMéSé?...myslím mobilem...?!? :-)) Hned poté co přišlo Žaníkovi poštou psaní ?!? :-))) ...Koukám, že došlo ke "komunikačnímu šumu" :-)) Hihi haha hehe...Žanda :-)

    p.s. až skončíš s tou linkou u vás, očekávám, že budeš tak rozšoupnutá, že příjdeš pokračovat k nám...tady se toho taky najde...

    OdpovědětVymazat
  15. ... esemééééééééééés žádná nepřišlá ... proto se ptám tetko, néééééééééé :o))))))))))
    ... páč nevím jestli ten holub poštovní nakonec doletěl ...

    OdpovědětVymazat
  16. Tož do prdééélky, komu jsem tu zprávu odeslala ?!? Ale posílala jsem to na číslo z tvé vizitky....tož su blbá nebo mladá ?! :-))
    No prostě jsem ti v ní psala, že byl u nás vřískot :-)), druhé Vánoce a takhle za sebou...Až na to, že to manža okomentoval po puštění MD slovy: "nóó, a teď abysme znovu nechali vysvětit naši domácnost nějakým rockerem...:-))" To bylo "ježkovy, ztlum to, co si o nás sousedi pomyslí, přece jen tu máme už nějaké rockerské renomé..." No dramatik..histerka..:-)) Já byla v ABSOLUTNÍM ŠOKU, moje milá :-)) A hned jsem psala SMS, ale jak tak koukám, tak šla někam do trapu...Takže ještě jednou DĚKUJÍÍÍÍÍÍÍÍ, jak jsem psala - ty ale umíš překvapit :-)) Mile, příjemně, s úsměvem...dík Žulíku - Žanda :-)

    OdpovědětVymazat
  17. Takové krásné andělům, aby spali! Také jsem v poslední době u Tildas.
    Přeji krásný víkend a přání všeho nejlepšího od Luna

    OdpovědětVymazat
  18. Ženy moje milé rozmilé, dobrý večír všem :).
    Vladěnko děkuji moc moc moc moc moc !!!!!!!!!!!!
    Žaníku děkuji moc moc moc moc!!!!!!!!!!!!!!
    Sabríku děkuji moc moc moc moc!!!!!!!!!!!

    Děkuji Vám všem a hezký zbytek víkendu. Jíťa

    OdpovědětVymazat
  19. Tak děvčata já se hlásím až dnes,neboď tady je ještě to mládí,ale já už jsem v tom rozpadu po záruce.Ruka bolí jak sv..a sotva ťukám,ale neznamená to,že jsem nepřítomná svíčku jsem zapálila.Jinak Žandí alergie je též můj skoro každodenní boj.Jednou mám kopřivku snad všude, potom hubu jak indiánskej bubeník.A když nemám tohle,tak mě chytnou snad všechny klouby,které používám.Ale pořád tvrdím,že jsou na tom někteří ještě hůř i když tomu někdy nevěřím.Tak že,děvčata andělíny i zajoch je úžasnej i vy všichni!!!! Moooocccc vás zdravím a držte mi palce ať to zítra s tou lopatou zvládnu!!!

    OdpovědětVymazat