neděle 22. května 2011

... období rytířů :o)


... všechny vás moc zdravím a jen se ozývám, že jsem na vás nezapomněla :o) ... objednávky vyřizuji tak jak je domluvené, jen nestíhám ani fotit ... My si teď hodně hrajeme :o) ... Maxík má období rytířů :o) ... K tomu tak trochu bojujeme a to nejen s viry ... Léto má takových kouzel ... ale ZDRAVÍ máme každý jen jedno ... budu se na vás těšit v plné kráse po letních prázdninách :o)
... přeji vám krásné dny plné sluníčka, mějte se blaze :o))))))))))))))

6 komentářů:

  1. Very beautiful pictures. Prince - winner

    OdpovědětVymazat
  2. Ahojda princezno,

    ty máš tak krásného rytíře.
    Noooo zlato, jestli bude za 20 let volný, tak přijedeme na námluvy. Chiiiii

    Moc Tě zdravíme

    Sabrina

    OdpovědětVymazat
  3. Целая армия солдатиков :)
    Здорово :)
    Хорошего дня :)

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj Vladěnko, ženo moje milá,
    hodně síly, víry a naděje, ať už se děje cokoli ... není den, kdy na Tebe nemyslím. Drž se, odpočívej, užívej sluníčka, nastávajících prázdnin a kdybys potřebovala COKOLI ... zvedni telefon a na druhé straně se ozve s radostí: "Ahooooj ženoo, copak?".

    Ženy moje milé rozmilé ostatní i Vám krásný čas letní, sluníčkový, koupací, flámovací, zahradnický, dovolenkový .. hlavně ve zdraví strávený. Budu se těšit na průběžné zprávy od Vás.

    Mě čekají velké změny, stěhování z bytu na NEdodělaný domeček (takže nějaký čas budeme bydlet s rodiči dole), návrat do práce po RD, dcerka školka a Bůh ví, co nám ještě nadělí do cesty ....

    Mějte se krásně. Jíťa

    http://www.youtube.com/watch?v=o5jxHFNuDKk

    OdpovědětVymazat
  5. ... moc děkuji :o) všem holky moje zlatý :o)

    OdpovědětVymazat
  6. stejná zábava jako u mého prcka, akorát se divím že si s rytířema hraje princezna, i když vlastně proč ne... jinak pamatuju že před 30ti lety za našeho mládí to nebyli rytíři, ale indiání z NDR :o)

    OdpovědětVymazat