neděle 11. prosince 2011

Poděkování ...


Štěstí nelze vlastnit. Šťastný může člověk pouze být. Dokud hledáme štěstí vně nás samých, bude naše hledání marné. Štěstí můžeme nalézt pouze v sobě samých.
Kdykoliv máme nějaké trápení, znamená to, že jsme někde v něčem životu odporovali. Jenom my to můžeme změnit. Když není naše štěstí závislé na okolnostech kolem nás, můžeme být šťastní v každé situaci. My bohuže...l činíme své štěstí závislé na okolnostech v našem životě. Stále čekáme, že až se "něco" stane, pak budeme šťastní...
My můžeme být šťastní již v tomto okamžiku, když našemu životu takovému, jaký je, řekneme bezpodmínečné „ano“! Nepodmiňujme už své štěstí dosažením nějakého cíle! Být šťastný ve skutečnosti znamená být sám se sebou a s životem v harmonii a plně prožít každý jeho okamžik. Tak řadíme jeden naplněný okamžik k druhému, až je z toho naplněný život – a jsme šťastní.

Kurt Tepperwein


... PODĚKOVÁNÍ vám všem, za vaší přízeň, návštěvy blogu, krásné komentáře, emaily, vzkazy, váš čas, prostě, že na mě myslíte :o))) - moc si "toho" vážím a cením :o)))
... OMLUVA za to, že nemám tolik prostoru a času být tady s vámi, jako dříve ...
... důvod je zcela jednoduchý: ... ŽIJEME A JSME ŠTASTNÍ!!! :o)
... to samé přeji i já vám :o)))

S úctou ...

Vlaďka


5 komentářů:

  1. Děkujeme vám za vaši krásnou práci! Ty jsou krásné!

    OdpovědětVymazat
  2. Děkuji za ta pravdivá, krásná slova. Škoda, že jim spousta lidí nechce rozumět, ale...
    Přeji hodně štěsí, lásky a tvořivosti.

    OdpovědětVymazat
  3. dobrý den,

    děkuji za milou chvíli, která mne na Vašem blogu naplnila poklidem , láskou a pocitem krásy. Jak Vaší tvorby, tak i čtením. Musíte být silná a úžasná osobnost. Máte to tu vše moc krásné, děkuji ... Věrka

    OdpovědětVymazat
  4. Minha querida amiga , moro no Brasil , fiquei encantada com tudo o que faz , seu trabalho é lindoooo! gostaria de ter seus tutoriais para aprender , com você, a fazer lindos trabalhos ...se puder compartilhar comigo te agradeço muito de todo coração , sou viuva e preciso fazer algo , assim tão lindo como é o seu trabalho , desculpe pela pretenção. Sua Fã, INESMELLOS@GMAIL.com.Que Deus a ilumine sempre em tudo o que faz.

    OdpovědětVymazat
  5. Querida Vladka, sempre que posso visito seu blog lindo , sou apaixonada por tudo o que faz , com suas mãos de fada. Seria possivel me enviar pelo menos 1 molde , do seu lindo coelho? Amo de paixão todo o seu trabalho . Beijos . Obrigada .

    OdpovědětVymazat