sobota 15. prosince 2012

Pohoda, klid a odpočineeeeek :-)


Tak jsem právě vytvořila poslední Andělku v roce 2012... Ostatní fotky vložím až po Novém roce, abych nepokazila "PŘEKVAPENÍ" :-))) obdarovaným, kteří své anděly najdou až pod stromečkem :-)))
Všem vám upřímně a z celého srdce DĚKUJI za vaši přízeň, za váš čas a milá slova při návštěvách blogu a vůbec - jsem prostě zabloudí jen "duše" co to mají tam uvnitř hodně podobně jako já :-)
A tak se na vás všechny "DUŠE" budu těšit v dalším roce... :-)

PŘEJI VÁM KRÁSNÉ BYTÍ A ŽITÍ, LÁSKU, ZDRAVÍ, KRÁSNÉ PROŽITÍ VÁNOČNÍCH SVÁTKŮ A KLID NA "DUŠI" :-))) ...  
  
S úctou...

Vlaďka 

Občas se nám stává, že se ocitneme v situaci, která je nám krajně nepříjemná, nevíme co dělat, a tak utečeme, nějak se z té situace vyvlékneme. Uplyne ovšem nějaký čas a my zjistíme, že se v ní nacházíme znovu, jen místo a čas jsou odlišné. Pak záleží na osobnosti každého, jak se k ní postaví. Můžeme od ní stokrát utéct a ona se nám stokrát v jiných podobách vrátí. Dřív nebo později ztratíme sílu s ní bojovat a přijmeme ji. Po čase zjistíme, že není tak strašná a že ji dokážeme zvládat lépe, než jsme si mysleli. A ve chvíli, kdy jsme se s ní už zcela smířili a naučili se v ní žít, se často nenápadně vytratí z našeho života a už se do něj nikdy nevrátí. A když si konečně všimneme, že je pryč, dojde nám, že jsme právě úspěšně překonali jednu důležitou životní zkoušku... ♥

Můžeme strávit život tím, že budeme zkoumat ostatní a jejich pohnutky a chování, a přesto se ničemu nenaučíme. Nejlepší způsob, jak pochopit druhé a život kolem nás, je porozumět nejdříve sobě sama. Až se vyznáme ve svém nitru, budeme znát všechny jeho zákoutí a tajné komnaty a budeme pány svého vnitřního světa, pak získáme vhled do duší ostatních a všech tajemství světa. Teprve potom spatříme dokonalou smysluplnost všeho, co se nám v našich životech děje... ♥

10 komentářů:

  1. Maravilhosa!
    Amo suas criações!
    Abraço
    Ju

    OdpovědětVymazat
  2. Milá Vlaďka,
    anjelka je krásna, pekná rozlúčka so starým rokom. ďakujem aj ja za tvoju inšpiráciu a vždy krásne slovká, pravdivé veľmi a tak ako píšeš, že sa tu stretávame "podobné dušičky", každá z nás tie slová dobre chápe.
    Prajem aj ja tebe krásne Vianoce, celej rodinke, aby ste si ich pekne spolu užili v pokoji.

    OdpovědětVymazat
  3. CO Tilda ladný, Vlaďka kolego! VAŠE ŘEMESLA jsou velmi krásné, GRATULUJEME! BRAZILSKÝ dostal se fanouškem!
    "M PO váš blog. VÍTE můj blog, komentář a POKUD ráda svou práci, FOLLOW ME TOO! :)
    VISIT: GAM DOLLS - http://gamdolls.blogspot.com
    Vždy bude vítat!
    ALL OF GOOD!

    Pozdravy z DONA GAM

    OdpovědětVymazat
  4. Přeji ti Vladěnko,jen to nejlepší,tobě i celé tvé rodině.Jsi takové světýlko,které mě dokáže nakopnout.Moc ti děkuji za to,že jsi.Tak už se těším po Novém roce na novinky a počteníčko.Mějte krásné vánoce,hodně štěstí,zdraví a božího požehnání v roce 2013.

    OdpovědětVymazat
  5. Seus anjos são lindissimos,suas fotos maravilhosas,parabens por toda apresentação!!
    Um abraço e um Natal de muito amor e muita Luz ^^

    OdpovědětVymazat
  6. Vlaďka, ten prvý citát som fakt potrebovala. Som teraz v takom divnom období a akoby bol šitý priamo na mňa. ďakujem, niekedy je dobré čerpať z postrehov niekoho druhého, otvorí to oči a hlavne obzory. Rada nakukujem na tvoje stránky ;) Pekný večer a požehnané sviatky, natália

    OdpovědětVymazat
  7. Какие красивые куколки!Мне очень понравились!Вы-настоящий Мастер!

    OdpovědětVymazat
  8. Witaj boski blog...))) jestem zakochana w twoich anielskich lalkach sama tworzę z masy solnej i dodam do swojego świata Tildę daje mi to wiele wartości i nadaje mojemu życiu sens ,twoje słowa też dały mi dużo do myślenia życie płata mi figle ostatnio bardzo bolesne !!!
    Cieszę się że trafiłam na ciebie Vladenko bardzo mi się podoba co dajesz ludziom taki dar tworzenia i nie tylko .....buziaki ściskam i pozdrawiam a z okazji święta Bożego Narodzenia życzę takich małych prostych radości i kolejnych anielskich laleczek które wywołują tyle uśmiechu i dają szczęście.....

    OdpovědětVymazat
  9. Qué alegría encontrar tu blog!!!!! Las cosas no pasan porque sí, siempre tienen un por qué, te encontré, me deleité con tus obras y me llenaste el alma con tus escritos.
    Un beso muy grande y que tengas un hermosísimo año 2013!!!!!!!!!!!!!
    Te seguiré visitando, otro beso desde La Plata, Argentina.

    OdpovědětVymazat
  10. Olá querida, amei seu blog, fiquei imensamente feliz ao encontra -la, estou te seguindo e voltarei mais vezes.Sou apaixonada por Bonecas principalmente Tildas!
    Desejo um Feliz Ano Novo que ele seja repleto de realizações com muita Saúde e Paz!
    Beijos no coração!
    http://luskidoca.blogspot.com
    Cabo-Frio -RJ- Brasil

    OdpovědětVymazat