středa 25. září 2013

Když jsou lidé zamilovaní, za-mi-lo-va-nííííí :-)


OSHO

Láska není vášeň, láska není emoce. Láska je hluboké pochopení, že vás někdo nějakým způsobem doplňuje. Někdo z vás dělá úplný kruh. Přítomnost druhého posiluje vaši vlastní přítomnost. Láska vám dává svobodu být sám sebou, není majetnická.


Proto buďte opatrní - nikdy nezaměňujte sex s láskou, jinak budete zklamáni. Buďte bdělí, a když začnete mít u někoho pocit, že jeho pouhá přítomnost, ryzí přítomnost - nic jiného, nic dalšího není třeba, stačí, že ten druhý je, a to stačí ke štěstí... a ve vašem nitru začne něco kvést, začnou v něm vyrůstat tisíce lotosových květů, pak jste zamilovaní. Tehdy můžete překonat všechny potíže, které přináší realita. Pak zdoláte všechny obavy a nepříjemnosti, a vaše láska bude stále kvést, protože těžkosti se změní ve výzvu. A vaše láska bude sílit jejich překonáváním.


LÁSKA JE VĚČNOST. POKUD EXISTUJE, PAK ROSTE A ROSTE. LÁSKA MÁ POČÁTEK, ALE NE KONEC...

7 komentářů:

  1. Согласна с Ошо на 100%

    OdpovědětVymazat
  2. Jejkote Vladííííííí.... to je krásnýýýýýýý.... ani jsme ten text málem nedočetla a válí se mi po tvářích slzy jak hráchy.... JSEM TOTIŽ ZAMILOVANÁ... do Božského Richarda pochopitelně ;-)))))) Přesně takhle to je...... ano je to přesně tak, jak je tam napsáno.... nemusíme spolu doma mluvit, ale jsem šťastná, když cítím jeho přítomnost, čím déle jsme spolu tím hůře snáším odloučení a stýská se mi.... každý den mám potřebu se ho dotknout, objemout ho....jsme uvnitř celá rozkvetláááááááá :- )))))) A Tobě opět děkuji za krásné připomenutí, čeho si má v životě člověk doopravdy vážit.... krásný den, Venda.,

    OdpovědětVymazat
  3. Soy una seguidora tuya Española y me encanta tu blog ,tu perfeccionamiento en el trabajo,las combinaciones ,perfecto todo que bonito, te admiro,un beso de Victoria. Las creaciones de Victoria es mi enlace. http://victoria12220916.blogspot.com.es/

    OdpovědětVymazat
  4. Simplesmente adoro seu trabalho, não me canso de olhar seu blog foi um dos primeiros que conheci, que Deus abençoe suas mãos talentosas.
    Um alegre final de semana.
    Beijos.
    Aninha Costa
    http://minhascoisassuascoisas.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  5. Estoy enamorada de su blog, es un dulce,todo con hecho con mucha delicadeza y gusto, me encanta ,me gustaria invitarle a mi blog este es mi enlace :Bss De Victoria ,la Española.
    http://victoria12220916.blogspot.com.

    OdpovědětVymazat