čtvrtek 11. listopadu 2010

ala GREEN GATE a KATH KIDSTON :o)




... vše na přání :o)

11 komentářů:

  1. Velká nádhera.......♥ ♥ ♥ Jana

    OdpovědětVymazat
  2. Paní návrhářko, moc Vás zdravím.

    Dnešní módní přehlídka se Vám náááááááramně povedla - úúúúúúúúchvatné modely a samozřejmně modelky. Jedna hezčí než druhá.

    Krásný den Ti přejeme
    S.

    OdpovědětVymazat
  3. Ty Vaše věcičky jsou naprosto boží, neustále se na Vašem blogu nechávám inspirovat :)

    OdpovědětVymazat
  4. tjr j'adore tes creations, absolument craquant ton blog ^.^
    biz
    Aldina

    OdpovědětVymazat
  5. Jedna kráska vedle druhé, jaké nožky mají dlouhé :o).

    Ženy krásný dne .. u nás zase chčije a já jsem už pátý den zavřená doma s malou ... a začíná to mít silné dopady na mé psychické zdraví :o(

    OdpovědětVymazat
  6. Do slova a do písmene "BABSKÝ SLET" :-)) Moc krásný...Žaneta:-)

    OdpovědětVymazat
  7. Vladěnko...no to je úžasný spolek andělek dlouhonožek....nevěděla bych, kterou vybrat, musela bych mít všechny nebo nic...hihihihihihi :-))))) A ty Vaše látečky...jste teda pěkný syslík :- )))) Ale úplně Vás chápu,já zatím oproti Vám troškařím, ale už mám ve skříni také pár kousků. Jen na to tvořeníčko není čas. Za pár minut běžím na třídní schůzky, a tak tu poslouchám ty Vaše cajdáky a kochám se kochám, abych ze sebe schodila tu nervozitu. Budu muset sdělovat i nepříjemné zálěžitost. Večer ještě nahlédnu znova se nadopovat, aby se mi hezky spalo :- )))
    Ach Ty vaše andělky, můžu na nich oči nechat, taková krása to je veliká!!!!
    A Jituško klidně můžeme zůstat u toho TY...pokud nevadí, já budu ráda :- )))) Jsem vděčná za ta setkání tady u Vladěnky a za ta nová virtuální přátelství.
    Vladěnko vidíte za co všechno krásné jste se zasloužila...Vy jste prostě opravdový anděl!!! Děkuju...pusýýýýýý Venda.

    OdpovědětVymazat
  8. Vladěnko, andělky moje nejkrásnější, které mám od Tebe, mi dělají každý den radost. pořád na ně koukám:-) Jsou tak krááásné a mají v sobě pohodu a klid. Děkuju za andělskou zásilku od srdce. Moc pro mě znamenají. Nevím, jak to děláš, ale asi do nich dáváš nějakou dobrou náladu, protože mi vždycky vykouzlí úsměv na tváří. Moc děkuju za to co děláš, i za to, co jsi udělala konkrétně pro mě. Takový malý kousek nebe na zemi. Krásný čas adventní. cmuk<3

    OdpovědětVymazat
  9. Milá Vladěnko, děkuji za nádherné přenádherné andělky. Dělají mi radost každý den. Asi do nic něco dáváš, ale pokaždé mi vykouzlí úsměv na tváři. Mají v sobě klid a pohodu. Děkuji ti za to co děláš, i za to, co jsi udělala konkrétně pro mě. Moc to pro mě znamená a je to takový malý kousek nebe na zemi. Jsou krásné, překrásné, že nemohli být krásnější. Ani nevíš, jak jsi mi tou andělskou zásilkou udělala radost (ono to nejde předat slovy). Přeji ti krásný adventní čas.

    OdpovědětVymazat