pondělí 8. listopadu 2010

... jééééééééééééééééééééééé :o)

8 komentářů:

  1. Ty jo tak drahouš je fakt DRAHOUŠ!!! Krásné krásné a od něj je to obzvlášť krásnéééé!!!

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj Jitůůůůůůůůůůůůůůůůůš :o)
    No však Ty jsi taky úžasná, lalalalaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, si tady pořád hudůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůů, to CD je supeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer. Nejkrásnější vykopávka jakou jsem kdy slyšelááááááááááááááá la la laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :o)

    Jinak tady všichni šílejíííííííííííí, že snad ty vánoce jako už přicházejí či cooooooooooooooooo, joooooooooo??? :o)
    No tak se tata činil :o)))))))))))), aby byla žena spokojenááááááááááááá :o)
    Koček už máme plný dům, není je kam dávat, tak přesedlal na Maileg a GG :o))))))))))

    OdpovědětVymazat
  3. Какая дружная веселая компания!

    OdpovědětVymazat
  4. Ahojky Vlaďuš:-)
    -přesně tak-diamantový prsten umí koupit každý,a teď sorry,blbec,co má plnou šrajtofli.Ale nic nepotěší víc,než vědomí,že ten druhý "prostě vnímá" a ví a zná všechny ty moje,tvoje,vaše,Vaše,naše "úchylky".Takže né,že bych řekla "ježkovy fůůůj,ten šperk si strč za klobouk",ale fakticky když ten můj mi přinese z venku šišku (ano slyšíte dobře ŠIŠKU),kterou našel,když šel z pošty na chodníku,protože ví,že jsem úchyl úchylná do přírody a šišky mě fakt fascinují,tak já osobně mám slzy v očích,protože prostě vím,že ji jen tak nepřekročil,ale prostě si vzpomněl na tu svoji doma,co je prostě šišková...Pro mě to jsou malé VELKÉ věci,jsou o vnímání toho druhého...Takže uklidňuji - "nééé,nejste nenormální,jste naprosto NORMÁLNÍ LIDÉ CO SE PROSTĚ MAJÍ RÁDI:-)Jen více takových na světě,ať je tady líp a líp.Zdravím všechny krásné "blázny" - blázen Žaneta:-)
    p.s.jóóó,a to nahoře - tomu říkám jíííízdááá !!

    OdpovědětVymazat
  5. Vladěěnko, ooo taková poklona .. děkujííí .. jsi mi udělala radost u srdéénka. Hele to jsem moc ráda, že se ti vykopávkové CDko líbí .. víš já na něj mám mooc hezké vzpomínky, je to z dob mé první velké lásky ...

    Musím běžet malá pláče :(

    OdpovědětVymazat
  6. Jéééééééééééééé Vladěnko, božínku, tomu říkám nadílka od srdíčka!!!!!! Moc Ti to přeji, dovedu si představit, kolik radosti udělal!!!!!!

    pa pa krásný večer plný pohody!!!!!!
    Šárka

    OdpovědětVymazat
  7. Tady jsem jak v pohádce. Nádhera!!! Sice chodím jako myška, tiše potichoučku, ale obdivuji... tu krásu ...Moc pozdravů Soňa

    OdpovědětVymazat
  8. Jóó holky,až Vám závidím:)).Tohle prostě potěší...mějte se hezky..Raduš

    OdpovědětVymazat