středa 19. ledna 2011

... Andělka pro Kačenku :o)


... ženu šikovnou a statečnou!!! :o)
... tak co, líbí ženooooooooooooooo???  :o)
... pro představu o velikosti medvídků, jsem jí vyfotila i s meďanama :o)

6 komentářů:

  1. HOLA COMO ESTAS,QUE HERMOSOS MUÑECOS,REALMENTE UNA BELLEZA,ME ENCANTARÍA PODER REALIZARLOS,EL BLOG PRECIOSO,BESOS DESDE ARGENTINA♥♥♥♥♥

    OdpovědětVymazat
  2. Nevím,jak Kačce,ale "mě se lííbíí, tůůzee lííbíí :-)".Líbí se mi účes paní Andělové,její šatičky též - jóó,slyšela jsem někde,že Karl Lagerfeld spolu s Dolce a Gabbanou si už z tohodle módního blogu a zde přítomného českého "haute couture" nervózně hryžou nehty,tak bacha,ať je neklepne:-),dále se mě líbí,jak se k ní tulí méďové i myška..no nevím nevím,jak se ti budou s paní Andělkou loučit,to zase bude breku a pískotu !!! Takže sýreček a medík na uklidněnou - připravit !!!
    p.s.Máš Vladi nějakou evidenci,kolik jsi už toho rozeslala do světa?!? Druhé nebe na zemi...:-) Ahoja všem - Žanda:-)...a u nás krásně zamračeně,s kapkama deště, no není to nádhera?!? :-)))))))

    OdpovědětVymazat
  3. Jupíííííííííí a juchuchcůůůůůůůůůůůů, ta bude jen a jen mojéééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééé
    Papa a už se na ni (na tebe teda taky :-) tůze těším
    K

    OdpovědětVymazat
  4. U nas też pochmurno i desz:( Misie słodkie i bardzo mi się podobają. Myszka ma taką słodką mordkę. A anielina jest piękna

    OdpovědětVymazat
  5. Hi! I`m so glad that i found your blog! It`s amazing and wordless! Your dolls are so pure,kind and nice that i cant describe. I just began to improve my tilda sewing experience but i want to get such result as your projects. Thank you for such great possibility to enjoy your work. If you have time,wellcome to my blog.

    OdpovědětVymazat
  6. Dobré ráno ženy ... teda nevím, jak Vy ale já z ní cítím úplné jaro, vůni kytiček a trávy, včeličky a broučky, sluníčko a větříček ... ach ach. Krása krása krása!!!
    U nás tedy včera mlha, pak déšť, pak sněžení a v noci to všecko zmrzlo. Ale teď se tady po 14 dnech klube sluníčko, takže náledí nenáledí, jdeme vééén.
    Hezký den Vám všem. Jíťa

    A což si dneska zanotovat tuto: "Den je krásný, den je krásný, den je krásný s tebou. Když dva se rádi mají i v lednu je jak v máji i v lednu je jak v máji s tebou, s tebou, s tebou, s tebou. Noc je krásná, noc je krásná, noc je krásná s tebou. Když dva jsou jako jeden, tu v máj se změní v leden, tu v máj se změní leden s tebou, s tebou, s tebou, s tebou.

    Svět je krásný, svět je krásný, svět je krásný s tebou."

    A ještě z jiného soudku ... už jen k poslechu http://www.youtube.com/watch?v=lcfoZz5OtbI

    OdpovědětVymazat