pátek 21. ledna 2011

GREEN GATE holka jedna andělská :o)

14 komentářů:

  1. VLADÍÍÍÍÍÍ TO JE MOJE KREVNÍ SKUPINÁÁÁÁÁÁ.....BYCH SE BÁLA STŘÍÍÍHNOUT....NNNÁDHERAAAA.....KRÁSNÝ VÍKEND....PAPA

    OdpovědětVymazat
  2. V čem je problém, Vladíí ?!? Normálně stříííhni, blíží se léto, nastal čas šít andělíny v bikinách, dvoudílných plavkách. Jednodílné nepřicházejí samozřejmě v úvahu...Zajoši mají smůlu, a skříťani jedině tělo "alá natura" a čepička může být "Bella linen"....ale pouze čepička...Takže střihání a nůžkám zdar, zdraví střihoruký Edward spolu s Žandou :-)

    OdpovědětVymazat
  3. TAK TA JE TEDA LUXUSNÍÍÍÍÍÍÍ !!!!! MILUJU BELLA LINEN A TÉTO DLOUHONOŽCE ÚŽASNĚ SLUŠÍ :O)) KRÁSNĚ TI TO LADÍ K POLŠTÁŘKU VLADÍÍ :O)
    PŘEJI PĚKNÝ VÍKEND
    PAPA
    L.

    OdpovědětVymazat
  4. Prześliczna jest ta anielina i te skrzydełka cudowne!

    OdpovědětVymazat
  5. No Vladííí ... ta je luxusnííí!!!

    Ach jooo ...Proč jen některé "věci" musí být tak drahé? Ano pro toho, kdo "tomuto" propadl je to skvost, ale přesto ... ve své podstatě je to jen kus látky, nitě, bavlna, barvy ...kdyby to bylo aspoň ručně tkané ... Kurňa člověk by se tak rád obklopil pěknými duši hladícími "věcmi" .... aach joo ... No Jitko bohužel bohužel ... pro Tebe jsou tyhle krásy stále zapovězeny ...nenene ... až vyhraješ milióooon ... tak si kúpíš .. všecky si je kúpíš ... enem tu paní, co to tu vede, si nekúpíš ...jooo ta nejní na prodej ... to je holka ze zlata, dušičku čistou jako péří, andělské křídla na zádech schovává a nad hlavou už už už pomalu má svatozář ... ta nejní na prodej ... nenene ... to je DAR ... dar ji znát ...

    OdpovědětVymazat
  6. Очень красивые работы!!!
    Зайдите за "наградкой" :))))))
    http://handmade-mo-ru.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  7. Śliczna anielinka ja po prostu szaleję za twoimi tildami pokochałam je od pierwszego spojrzenia i jestem ich wierna fanka . Pozdrawiam Ewelina

    OdpovědětVymazat
  8. Andělka je krásná a ten přehoz, na kterém sedí, ten je přímo boží!
    Přeji krásný víkend.
    Radka

    OdpovědětVymazat
  9. Vladííí,já jsem teda mimo mísu,ale musím uznat,že látečka je skvosná a Andělka jakbysmet,vy co do rukou uchopíte to jen září. Obdivuji i přehoz a polštářky. Já osobně bych si šmiknout nedovolila,ale vy strach mít nemusíte,jen z vesela stříhat,už se těším jeká krása se objeví na vašich stránkách!!!! Pa pa Romča.

    OdpovědětVymazat
  10. Hello! Thanks for the inspiration and joy to the heart, which give your work!

    OdpovědětVymazat