pondělí 7. února 2011

... na přání pro Renatu :o)




:o)


6 komentářů:

  1. Ahojky babulky:-),
    taky teď máte - levou ruku opřenou o loket na stole,v levé dlani opřenou hlavu o bradu,pravá ruka drží hrníček s kávou, a kroutíte hlavou doleva doprava doleva doprava, a říkáte si "to snad není možnééé ?!"...kolik nás asi dělá to stejné teď, v tuto chvíli?...a na celém světě?!? :-)) Já původně přišla jen na skok, že načechrám Vlaďce polštářky, a hele - ona je má už načechrané, a ještě si na nich velebí dva zajdové.....tak takhle vypadá zaječí zamilovanost ?!? Krásně něžně...inu "den je krásnýýý" :-)) Takže - Renátko "pozor, až budete juchat a skákat až do stropu, na hlavu !!!" :-)
    Pěkný slunečný den všem zajdomilkám, Žanda:-)
    p.s. klidně se s váma vsadím,ale fakticky se mě zdálo,že zajda na mě mrkl.....je to možné?.......hááááá, a hlavně mi někdo nepište "nemáš v kávě rum ?"....bo....NEMÁM :-))

    OdpovědětVymazat
  2. Žanetko naše milá...dívám se na zajíce a usmívám se, čtu Vaše řádky a usmívám se více....a mám opravdu kráááááásnýýýýýýý dééééééén :-))))))))
    A to ani nemám kávu v ruce, neb máme hodinu informatiky a já dala dětem nějakou prácičku a honem honem aspoň juknu k Vladěnce...hihihihihi.....tomu říkám ulejvárna :-)))))))
    Vladěnko, zajoši jsou úžasní, zamilovaní...prostě romantika, jak má být!!!!!!
    A já jdu zase pracovááááááááát...pusýýýýýýýý venda

    OdpovědětVymazat
  3. Tááááák! Konečně mi usnulo dítko(již jsem ani nedoufala) a šupky dupky k Vladce na blog. Musím uznat,že levá ruka podpírala bradu,v pravé ruce sice nééé kávička(na tu ještě nebyl čas),ale správně hlava se mi kroutí doprava doleva doprava doleva,Žando,já vás nenašla v minulém komentáři a já jsem se stráááášně bála,co se asi děje,že nepíšete!!! Ale jak jsem otevřela nové Vladěnky zajochy(mimochodem mooooc vymazlený páreček,trošku Renče závidím)a viděla jsem váš komentář(opět na prvním místě:((,já chci být taky prvníííí!!!)spadl mi kámen ze srdce,přečetla jsem komentáře,prohlédla fotečky(Žando,já si myslím,že mrkal na mě!!!) a mám hned lepší náladu,pohlazení na duši a úsměv na rtu!!!! Papapapa Romča.

    OdpovědětVymazat
  4. ... no konečněěěěěěěěěěě, no co to je za nekázeň, Žandoooooo??? No že jo holkýýýýýýýýýý! :o)
    ... já už si taky říkala, co že to s tou děvčicou je, že se ani neukáže :o)
    ... tak to jsem ráda, že je vše v pořádku a jsme tuuuuuuuuuuuuu všicííííííí :o)
    ... mí milé, ze všech nejvěrnější, ještě, že vás mám :o))))))))
    ... dnes je tak krásné počasí, venku pere slunce už od ráda, hnedle je žena naladěná do skoku :o))))). Doufám, že vy takýýýýýýý?! :o)
    ... Žanetkoooooo, Vendulkoooooo, Romčoooooooooo, krásný deeeeeeeeeeeeen :o)
    ... a nejen teeeeeeeeeeeeeeeen :o)
    ... DĚKUJI za všechno :o)

    Vlaďka harcovnice - Jindra Vostrá údernice (někdy i úřednice) ...

    OdpovědětVymazat
  5. Tééda, vy mě fakt bavíííte :-)),já se tu směju jak Viktorka u splavu. Tak abyste věděly:já tu byla i minule u zaječích slečen,a dokonce jsem napsala komentář typu "to jsou ale kočky"...pak jsem si to přečetla, řekla "ty seš vůl, dyť to jsou zajíci :-))",komentík smazala a jen se kochala:-)Jinak docházku mám poctivou,i když zrovna nekecám a mlčky koukám....fáááákt...Ale jak si mě teďko,Vladí,"sprdla", tak jsem si hnedle vzpomněla na skřítka Tobyho z Harryho Pottera,který si za trest pálil ruce žehličkou....máááám ?!?!? :-))
    Vendy: hlavní je nezapomenout předstírat,že horečně přemýšlíte a tvrdě pracujete !!!! Káva v pravé ruce hold musí počkat....:-)
    Romíku: taky koukám jak puk, že jsem první, a fakt nelžu - nikoho jsem z fronty nevyšťouchla a žádné komentíky jsem nesmazala....prostě se zadařilo...káva ve správnou chvíli :-))Osobně si myslím, že první komentář by měl být odměněn štamprlou.....slyšíte paní Žulííííkováááá ?!?!.......prý jí zaléhá někdy v uchu :-))))
    p.s.užívejte si sluníčka, protože když nám dneska zasvítilo do oken,a odkrylo ten nános na nich,tak vůžně uvažuju, že ho sestřelím z oblohy...ahojá babule,fakt jste mě pobavily :-)) Žanda:-)

    OdpovědětVymazat
  6. Hooojte ženy moje milé rozmilééé, co to tu máte dneska zase za jízdu? Sáákra mně to zase ujelo :o) chiiichiii.. ale naskakuju za jízdy ...lístek nemám, doufám, že Žulíková nedělá i revizora .. to by se mi teda prodražilooo .. chii :o)
    Mno jinak Žandi jsi to vystihla teda perfektně, až jsem se lekla, jestli se za tou zaječičí neschováváš ty a vedle tebe tajně v přestrojení nemrká Vladuš ..cholky fakt sedím s levou rukou opřenou o stůl, v dlani bradu ..hmm teda dvě brady :o) a v pravé ruce hrnek ale s čajem .. ted včul ne, včul ťukám píísmenka :o)
    Joo a paní Renatce teda trošku nezávidím, já ji teda závidím moooc, protože takový jarní vymazlený zamilovaný páreček by se mi tůůůze líbil :o)
    Teda Vendulko pozor pozor, co když některá nadřízená paní je taky fanoušek Vladěnky a pak si přečte, že si v hodině informatiky takhle krááásně serfuješ tu na bloguu :o) Ale máš recht .. určitě se ti pak lépe pracovalo.

    Tož ženy a kterú dáme dneska? No to víte, že jsem nezapomněla na nějakou hitovku. Mně se dnes odpo udělalo tak nějak smutno ... byla jsem na kávičce se svými kolegyňkami z práce, kam se mám za chvíli vracet a nabyla jsem dojmu, že jsem tak trochu mimo mísu, že mám docela strach, jaké to bude ... Tak mi promiňte, že to dnes nebude z vesela.
    Přeju krásný zbytek večera, ještě krásnější ráno a príma den

    Vaše Jíťa

    http://www.youtube.com/watch?v=1v1ywQSxRK0

    OdpovědětVymazat