středa 2. února 2011

Zajacííí - poslové jara :o)



8 komentářů:

  1. Die sind so süß die beiden.
    Liebe Grüße Jana

    OdpovědětVymazat
  2. áááááá...óópět oči na klávesnici :-))Já už si je tak nechám,nemá cenu je tlačit zpátky,no tak co,budu chodit jako šneček..Mě rozesmály ty zaječí uši,jak si je pěkně překřížili zajíčci:-) Asi bych neodolala a svázala jim je k sobě...myslím si,že by jim to nevadilo,vypadají jako správně sehraná dvojka :-)Že by fakt už tady bylo jaro?!? No nevím - u nás snížek a děda Mráz řádí..
    Jinak je to balzám na duši,když tak sleduju,co se děje kolem týraného Dominička,tak se obávám,že bych byla schopna....víte co....střílet...:-(( Takže je pěkné vědět,že furt člověk může věřit,že dobří lidé pořád jsou a existují...takže - babulky,mějte se hezky a ....dělejme svět hezčím :-)...p.s.Vladíí:-)ty to děláš za několik lidí najednou :-)!!! Ahojá Žanda:-)

    OdpovědětVymazat
  3. Žanííííííí, to mi neděleeeeeeeeeeeeeej, jsem z toho na měkko ... Ty tlačíš oči a já pouštím hrachy ...
    To jsme tedy dvojka :o))))))
    DĚKUJI moooooooooooooooooc :o)
    Za všechno, vždycky se těším na ty Tvé komentáře, miluju lidi s humorem sobě vlastním :o)))))))
    A Ty mezi ně každopádně patříš, o tom žádná :o)))))))))
    Smíchy brečet, dojmout k slzám ... to je velký dar ... se smát
    VIVAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAT ŽANDA :o)

    OdpovědětVymazat
  4. Vladěnko no ti jsou fakt boží, takoví jarní .. sněženkoví :o) ...

    http://www.youtube.com/watch?v=9vqecdkv8sU

    http://www.youtube.com/watch?v=BWU_Ku9-p2c

    Žeeny já se taky přiznám .. opravdu první, co jsem dnes četla na netu .. bylo o Dominičkovi ... a bééčela jsem jak kráva :(. Opravdu nechápu, jak tohohle může být někdo schopný a druhý k tomu nečinně přihlížet. Tu paní úřednici sociální bych při nejmenším nakopala do zadnice .. boože já jsem člověk mírumilovný, ale tohle mě taaak vytočí, že bych fakt byla schopná udeřit pěstí. To jsou ty naše slavné zákony, postupy, sociální dohledy .. je mi z toho moc smutno :(

    OdpovědětVymazat
  5. No tak,Vladíí,já ti teďko něco řeknu:"myslím si,že to je 1:1,protože já mám tobě taky za co děkovat".A vůbec si myslím,že tento blog by se měl jmenovat "SVOBODA PRO NOSY",protože mi dneska odpadl po přečtení tvého komentíku ten svěrák od nosu a já můžu svobodně dýchat :-))-já vím,dělám si srandu,ale zcela vážně,pravdou je to,že tady kolikrát člověku teče skoro ze všech tělních dutin....:-))Kam se hrabe Olynth...Já myslím,že to je fajň,že se ta slovíčka dostanou tam kam mají,tam dovnitř,a že umí působit,pro mě známka,že se nad člověkem nemusí lámat hůl :-)...takže,hele,budeme se dojímat a protahovat nosy i nadále,jo?!? Dokaváď nás nezavřou k docentovi,a když,tak tam budeme pokračovat dále:-))...i s Chocholouškem...
    Jíťo, já se obávám,že vyjdou najevo ještě další skutečnosti....a fakt se modlím,ať ten dopad na prcka je co nejmenší,protože to má balvan na celý život.......tááák....a zase řvu......já se na to.....Dneska to je tady opět tuplované emoční kafe....Žanda:-)

    OdpovědětVymazat
  6. Paráda, tady frčí virtuální jaro...krása. :-)Hezký den. Petra

    OdpovědětVymazat
  7. Dobrý den! Jsem z Ruska. Líbila se mi vaše práce! Zejména králíky. Mě, jen jsem se zamiloval! Neříkej mi, kde si můžete vzít vzor z králíků? Děkujeme vám.

    OdpovědětVymazat
  8. Vladi jsou úžasní ♥♥♥ pískla jsem ti email :-)

    OdpovědětVymazat