pondělí 7. března 2011

Dádynky mazel :o)


11 komentářů:

  1. A budu taky jednou prvníííííí...a budu a budu a budu :-))))))
    Krásný den všem...já jsem po těch horách tak hezky naladěná a do toho to sluníčko...holky no není to krása, když se na nás tak usmívá. Mě Vám je tak dobře po delší době a už se začínám těšit na velikonoce a narozeniny mojí mladší cácorky.
    Dodatečně ještě posílám gratulacii Klaudii...krásných sladkých sedmnáct...mít rozum co dnes a tento věk...ach ach ach :-))))
    Tak vám všem posílám trochu té pozitivní energie ......pusýýýýýýýýýýý Venda
    Jo a zajda to je teda frajer....hlavně ten svetr ten tedy je šviháckej...jsem se asi zamilovala...hihihihihihihihi :-))))))
    Ba nééééé...Richard je Richard :-))))))

    OdpovědětVymazat
  2. Hééj ženy zkouška spojení, zkouška spojení ...tady orel tady orel ... volám "hjůůůstn"

    OdpovědětVymazat
  3. Tak tenhle ušák je tedy přenáramně vyšňořenej....on se vidí u nějaké stepilé ušaté slečny na velikonoční mrskačce....a kombinace tlustého svetříku s kapuckou , tlustoponožek a k tomu spodek od pyžama...to taky není k zahození, prostě a jasně další povedený a vymazlený ušák od Vlaďky....s tím bych tu svou anginu klidně proležela v jednom pelíšku, pojdˇ ušáčku pojď....jednu živou slečnu králičí bychom doma měli..........Kája...

    OdpovědětVymazat
  4. Huuurááá huš huš to jdeeee ... já už napsala dva dlouuuhatááánské příspěvky a ony se mi celé smazaly ... bééé. To je pech.

    Takže snad dnes ještě jednou naposledy.

    Vladěnko, my víme, že pracovat musíš, aby se bylo čím kochat a čím pohladit duše, ale my Tě tu potřebujeme. Myslím, že teď budu mluvit za všecky účnice, že my už nechodíme k Tobě na blog, ale ZA TEBOU!!! My Tě totiž máme rády! Tak Tě moc moc moc za všecky prosím a občasnou účast "páánčelko" :D.

    Žaníku, tož to se nedá nic dělat, že máš černý puňtas. Já kontrolovala účast v tom příspěvku, ty nikde, žádná omluvenka rodičů ... kázeň muší být, to by tu Vladěnka měla jinak holubník. Ale když mě ženo aspoń ještě jednou rozesměješ tak, že to cvrnkne do textilůůůů, tož ti ho vymažu a možná aj jedničku s hvězdičkou připíšu :D :D.

    Romí, Zuzííí, to víte chooolky, že s Vámi počítáme, co by ne. Pro neznalé, jsem se já Jíťa Jitule občas praštěná kebule, samo pasovala do role kontrorolky docházky, za každou neomluvenou účast se píše černý puuuuntíík.

    Vendulko to jsem ráda, že jsi si odpočinula a nabila energií a už jsi tu zase s námi. Myslím, že Vladěnce by bylo smutno a nám vlastně taky.

    Jooo ženy než jsem to ráno dopsala, tak malé stačil utéct křeček .... byl rychlejší než nejrychlejší a zalezl pod gauč. Do současné chvíle je stále nezvěstný ... takže ženy lovu zdar a těším se zítra .. holt někdo bude střílať zajochy, někdo křečky :D :D

    Moment, ještě si to raději kopíruji do schránky, kdyby nááhodou to zase nefakčilo a huš letím likvidovat horu prádla .... pak probrat šatník (mmch nepotřebujete některá kostýmky do práce? Já se do nich po MD nevlezu, jsou šité na zakázku, kvalitní látky i práce) a večééér jdu Zumba ..lalalall Zumba lallalala Zumbaaaa

    OdpovědětVymazat
  5. Ahojáááá babky :-),
    tak koukám, že pan Net se už umoudřil,a fotky lze vkládat. Všimla jsem si, že si na toto stěžovalo vícero holek, takže já osobně to vidím na nějakého blba, který zase vylepšuje, co už prostě dobře fachčí, strká pracky kam nemá, a výsledek už víte...Jeden bodrý pán vždycky říká "zpřelámat hnáty a poslat pryč" :-)
    Ale dále..- zajíc naprosto famózní..je celý celičký dokonalý..ale mě totálně dostaly ty jeho fusekle..protože já budu lítat doma i v pěkné zimě klíďo "jen tak"...ale fusky na noze musí být !! :-)) Takže si představuju,jak mu musejí pěkně zahřívat ty jeho zaječí tlapky...
    Jináč samo zdravím všechny, dívala ses, Vladí, že máš nový titul přidělený Zuzíkem ?! :-)))) "matka představená" mě dostala :-))) Promiň, nějak mi nepasuješ do černého hábitu...ale představa to je srandovní :-)) A všimly jste si, jak je Venďás nabitá ?! Skáče jak pimpongový míček...
    Jíťo, křečka teďko nehoň, je to noční zvíře, takže někde zalezl a chrní..věř mi, s křečkama mám ty "nejlepší" zkušenosti. Zkušenost č.1: vzala jsem kdysi dva křečky od svých známých..jeden angorský, druhý obyč. podřadná rasa..dala jsem si je pod tričko a úkol zněl jasně: "budete se procházet volně po mých zádech, čímž mě budete příjemně drbat.." Ti dva primitivní pitomci to vzali každý na opačnou stranu kolem mých zad, potkali se pod tričkem vpředu na mém břichu, někde v oblasti pupíku, tam se jeden druhého evidentně lekl ("co dělá druhý křeček pod tričkem, že jo"), oba vypískli a OBA mě kousli do břicha !!!! Takže jsem zařvala i já, a všichni pak chtěli vidět ty zuby, co jsem měla vyznačené "v pnójmatice"..Poučení: nikdy si nedávat pod tričko dva křečky najednou...nikdy....Další zkušenost s křečkem příště, dneska by jste to neunesly..:-))) A taky prozradím, jaké největší zvíře mě kouslo a kam....taky příště....dneska by jste to... neunesly...:-))
    Táákže, ahojá všem, zajíci ty si zpívej "modrá je dobrá, už je to tak", a hajdy ven za sluníčkem, ať nám můžou naskákat pihy na nose...mějte se hezky, babulíny, Žanda :-)

    OdpovědětVymazat
  6. Ahojda Vladěnko a ženy mé, rozmilé.
    Téda, ráno nás pán NET pěkně překvapil. Já zkouším psát až nyní.

    Nooooo, se teda ten zajda rozvaluje u Vladěnky na kanapy, co? A jak se vyšňořil. Snad nejde na námluvy? Chiiiiii

    Moc Vás zdravím ženy a pa páááá
    Sabrina

    P. S.
    My se teda na slunci nevyvalujeme, páč má dvouletá dcérka má horečky a rýmu takovou, že by jsme rozvodnily nějakou z českých řek. A ta starší se nudí a chce ven. Tak mě tu líta na odrážedle po kuchyni. Chiii
    Už ať jsme zdraví.

    pa pá

    OdpovědětVymazat
  7. genial con unos acabados perfectos
    besos

    OdpovědětVymazat
  8. Ahoj holky moje milovaný :o)

    Vendulko, děkujeme za přání :o)
    Jituš, Ty mě vždycky vykouzlíš tolik emocí ... slza na krajíčku ... děkuji za tu poctu :o)
    Žanetko, tak "matku představenou" jsem přehlédla, to se moc omlouvám! Ale to má grády tedy !!!!!!!!! :o))))))))))
    žando, Ty zvíře, a kdo nám jako ty židle bude pořád čistit :o)?!? Zase tam mám skoro nadělení, a nebudu asi sama, že? :o)))))))
    Sabríku, my jsme to všechno probraly po tele ... po rádnu ... děkuji, děkuji, děkuji ... a slibuji ... že ... "voraz" na blízku :o)

    JINAK DĚVČATA VKLÁDAT MI STÁLE FOTOGRAFIE NEJDOU, NEVÍM CO SE DĚJE TADY NA BLOGU, ALE ASI SE NĚCO DĚJE ... EVIDENTNĚ ...
    TEDY JSEM TROCHU OBELSTILA A VZALA TO OKLIKOU, NAHRÁLA FOTKY NA JINÝ WEB A PAK VLOŽILA FOTO Z WEB STRÁNKY ... ALE ČASOVĚ JE TO DOST NÁROČNÉ ... ZÍTRA UDĚLÁM NAPOSLEDY A BUDU ČEKAT, JESTLI SE TO NĚJAK NEPOLADÍ ... PŘÍPADNĚ NAHLÁSÍM POTÍŽE ... STAV BEZTÍŽE :o)))))))))

    PŘEJI KRÁSNÝ VEČER A MOC VÁM DĚKUJI ZA VAŠE KOMENTÁŘE, ZA NÁVŠTĚVY, ZA MILÁ SLŮVKA, KAŽDÉHO PÍSMENKA OD VÁS SI MOC VÁŽÍM ... I ČASU, KTERÝ MI VĚNUJETE :o)

    DĚKUJI ZE SRDCE ...

    Vaše Vladuš harcovnice, Jindra Vostrá údernice - někdy i úřednice, toho času i pistolnice ... no a "matka představená se mi sem už nevejde" ... :o) Zuzík tedy promine ... přijímám připomínky ... chtělo by to nějak poladit :o))))))))))

    Mám tedy momentálně "vagumováno", ale už by to chtělo zase nějakou báseň, co říkáte?!? :o)))))))
    Kdo se hlásí??? :o)

    OdpovědětVymazat
  9. Básním, básním...a ač matematik, tak vím přesně co mám říci,
    všichni milujeme Vlaďku , ať už harcovnici, úřednici či pistolnici :-)))))))))
    Bodo nóóóóóóóc.....pusýýýýý Venda

    OdpovědětVymazat
  10. Dobré den žínky moje, tož venku nám opět svítí sluníčko ale je ziiima. Já už to byla nucena vyzkoušet... Brzy ráno na mě zvonil soused, zda bych byla tak laskavá a posunula si auto. Jéé trapas hned po ránu ... v pyžamu a žádné sexy tedy nebylo, oležená, neumytá, neučíslá .. prostě v mém věku už žádné sexy ranní kuřátko :D :D

    Jinak hlásím, že křeček odchycen a zajištěn pár minut po včerejší zprávě. Stačilo vydat jakýsi zvuk, před kterým se raději dobrovolně vzdal, než aby ho slyšel znova :o). Žaníku my taky zkušenosti máme, tohle je už druhý džungarák. Ten první byl skvělý, ochočený ale podšívka mazaná. Když jsme byli doma, tak lítal všude po bytě, ale většinou kolem nás na gauči, na zemi. Miloval vánočku s máslem nebo salám vysočinu. Když jsme snídávali v neděli u TV tak si vylezl do klína čekal, co dostane. Pak jsme bývali dlouho v práci, on se nudil, tak se často z plastového boxu prokousal ven a utekl, co ten dělal za akrobace, jakou měl houževnatost, jéjeje. Přežil dokonce, když jsme ho 2x přejeli gaučem .. zalezl do gauče, máme rozkládací, a ten trumbera vlezl do kolejnice, no tak bylo pííísk ... pak pííísk a počůraná placka .. a já už řvala jak tur, že jsem ho zabila. A on se po chvilce oklepal a šmejdil znova .. leč nepoučil se a nechal se přejet za pár dní znova .. taky si vzadu v gauči udělal domeček a vydržel s námi hooodně dlouho. Ve zverimexu nám to nechtěli věřit .. za to jistě může řádná strava, pravidelná dávka zeleniny a hlavně vysočiny :D :D :D

    Vladěnko, ženo moja, není vůbec zač. Prostě je to tak, že jsi naše Madona.
    Básničku, říkáš? Tak jsem zapátrala v tajné krabičce se vzpomínkami na studentská léta a první co mi padla do ruky z vlastní tvorby jest, tato:

    Často mi to připadá, když přivinu Tě k sobě, žes kvůli mně na světě a já kvůli Tobě. .. poootlesk ..ooooÓ děkujiii :D :D :D

    A ještě: Vaše Vladuš harcovnice, Jindra Vostrá údernice - někdy i úřednice, toho času i pistolnice, s látkou vždy kouzelnice


    Hezký den všem Jíťa

    OdpovědětVymazat
  11. Merveilleux ! Magique !!!
    Vos réalisations sont à couper le souffle !
    Merci pour tout cet enchantement !
    Pouvez-vous me dire ou je puis trouver le tuto du lapin ? Merci beaucoup.
    Continuez à nous enchanter car même en France je suis sous le charme.
    huguette.majord@laposte.net

    OdpovědětVymazat