středa 30. března 2011

... dárek


7 komentářů:

  1. Vladíííí.....ta je úžasnááááááá, nádherný dáreček....opravdu od srdce. Tahle se mi teda vážně moc moc líbíííííííííí :-))))))
    My dnes slavíme a chystáme taky dárečky....Markétka, moje mladší cácorka má čtyři roky :-))))) Dnes jen symbolicky, ale dortík se svíčkama čeká v lednici, až přijede oslavenkyně s tatínkem z výletu do Prahy. Jinak budem slavit o víkendu.
    Vladi, tak tu přestabu dobře zvládněte, ať Ti pak kuchyňka dělá jen ajen radost, ať se Ti v ní dobře vaří...dle mne je totiž kuchyně a pořádný jídelní stůl srdce domova :-)))))
    Mějte se sluníčkově holčičky, myslím na Vás na všechny, i když zrovna nepíšete...pusýýýýý Venda

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj ženy moje milé,
    jen Vás letmo pozdravím a Vendulku ujistím, že žiju ... moc moc Venduš děkuji!!!
    Vladěnko gratuluji .. už jsi se holka přehoupla přes šestistovku pravidelných čtenářů ... no to je bááječné a jaká zahraniční účast ... skvělé!!!! Těším se, jestli pak hodíš nějakou fotečku z přestavby :) ... paá ma milááá rozmilá.

    Ženy pádím ... od noci mi k tomu všemu malá horečkuje :(.
    Mějte se krásně, skládejte básně, užívejte sluníčka a teplíčka :o) ... Jíťa

    OdpovědětVymazat
  3. Ahojky vy moje žíížalky :-),
    tak jsem ráda, že vás můžu po menší pauze zase všechny pozdravit, trochu se obávám, jestli to s váma teďko neplesklo o zem, že "se Žáža konečně uráčila...:-)" - ale hnedle vysvětlím...Minulý týden byl pracovní, byla jsem hodně mimo "na cestách", takže jaksi nebyl časík psát komentíky, ale koukala jsem tady vždycky v rychlosti před spaním, abych se nabažila té Vladěnčiny nádhery a zasmála nad vašimi komentíky...Nó, a tento týden, bych já osobně nazvala "týden vůl", protože:
    - Po: ráno v koupelně stříkám na vlasy něco, co pěkně potom klouže na dlažbě...já to sice pravda vím, ale nějak jsem zapomněla, že v ponožkách to má větší švih, a tak jsem pěkně vlítla z chodby do koupelny, že jsem dostala smyk, udělala otočku (čí já vím, možná to byl dvojitý Rittberger, Flip, Lutz či Axel), zachytla se sice o žebřík, což mě pravda zachránilo před dopadem na moje pozadí, ale natáhla jsem si pěkně zádové to svalstvo...Takže teďko si vážím i takových věcí, jakože "si člověk může zvednout ruku a svázat vlasy do copíku, vyčistit zuby v předklonu, normálně se obléci bez nějakých divných figur atd. atd..." Musím říct, že to trvalo do včerejška, ale večer jsem porcovala kuře a jak jsem udělala takový ten rázný řez přes kost, tak se najednou ozvala "křup" a já zjistila, že to nebylo kuře, ale já...a páni jáni - záda OK !!! Normálně mě to kuře napravilo..za odměnu bylo s láskou zbaštěno :-))
    No ale bacha...je tady úterý..takže k zádům ještě přidávám...
    - Út: ráno spěchám, chci se namazat, zjišťuju, že došel krém, tak letím pro náhradní,a ejhle, tam taky žádný není, no tak có, tak si to máznu světově kosmeticky nejprodávanější jedničkou zn. Nivea (kterou jsem si nekoupila, vzoreček byl v nějakém balíčku), a mažu se, i když vím, že mám na tuto značku ALERGII JAK PRASE.:-)) Takže přes den ještě celkem ok, večer v 7 poslední prac.schůzka, a to už cítím, že se něco děje...zkrátím to - večer začínám natíkat...no a ráno ve středu to bylo..zjišťuju, že neumím nějak otevřít oči, vedle se ozývá "ježkovy voči, to si musím vyfotit", takže tuším, že je zle...jdu k zrcku..no a tam na mě kouká Michael Jackson zkřížený s Kim-ong-čilem...nemám oči (jen 2 škvírky), nemám půlku nosu (ten se slil s čelem), rty alá Dolly Buster..Fakticky paráda...Dneska už se škvíry trošku zvětšily, takže se můžu "normálně" koukat, tož jsem tu pádila napsat pár slov, než si tělo zase něco na mě vymyslí...Jinak jsem stála před zrcadlem a říkám si "no tak, holka, aspoň něco pozitivního na tom najdi...snaž se..."...Tak jóó, musím říct, že mi zmizely vrásky...ten obličej je tak dokonale nalitý tkáňovým mokem, že vrásky nemají prostě šanci..jsem vyhlazená, mám lifting zadara...A tak se ptám - máte některá zájem ?!?!?! :-)))
    Nezlobte se za můj dlouhý komentík, to víte, musím se vykecat, nechodím teď mezi lidi, abych je neplašila...S tou hubou můžu tak leda mezi divočáky...
    Takže všem posílám ahojky, a řeknu vám "to jaro má nějakou síííílu....." - to vidím na sobě...jenom kvetu...:-)))))))) Žanda :-)
    p.s. středa byl tudíž kritický den - záda v kombinaci s Jackson hubou - teďko po odblokování "jen" to, čemu se říká obličej...a protože se říká do třetice.....tak já teda fakt čekám....přeci jenom konec týdne daleko....:-)))

    OdpovědětVymazat
  4. Andělka je andělsky krásná!!!No Žandííí to jsem se nasmála ty si kousek.Doufám,že do neděle už žádná pohroma nepříjde.Já mám též takovou alergii na kdeco,takže alergin je můj společník na každým kroku.A já pro změnu na noční bulela jak mě bolí celá ruka-noooo lazar!!!Doufám,že nás sluníčko vyléčí!!!Letííím dát opalovačku!!!

    OdpovědětVymazat
  5. Žando já Tě žeerůů holka ... to jsem od minulého týdne potřebovala .. ten tvůj humor a bezprostřednost. Díky .. ikdyž to teď zní škodolibě ... alergii nezávidím a záda už vůbec ne. Tak se opatruj a podej patřičná hlášení.

    Ženy moje milé mějte se krásně, užívejte za mne sluníčka. Pa Jíťa

    OdpovědětVymazat
  6. Ahoja Žaníkůůůůůůůů a holšiškýýýýýýýýýý :o)

    Tak to peklooooooooooo ty Tvé zážitky, no ale myslím, že jsme na tom podobně děvčata, žeeeeeee? :o)
    To jako s námi dělá divy :o)))))))))))))))
    Já už si říkala, co že s Tebů je ženo naše milená ... je tady bez Tebe jaksi nudno a vážno ... no že jo holkýýýýýýýýýý??? :o)
    A já tušila, že se něco děje :o(
    Posílám moc pozdravů, pohlazení a taky hromadu úsměvů ... :o)))))))))
    Bude líp ... Jenak děvčata jsem také alergik a dost těžký, tak že i to je jeden z důvodů proč večer padnu za vlast a nějak hůř se nyní po nocích tvoří ... páč ty oči večer vypadají jak z Mongolska :o))))))))
    Přeji krásné jarní dny ... vám všem ... a pište o všem :o))))))))))))

    Vlaďka

    OdpovědětVymazat