pátek 18. března 2011

Drahouš jménem -"SRDCAŘ"


ANDĚL "SRDCAŘ"
Srdečně vás zdravím mé milé, už to konečně dali do pořádku a fotky jdou vkládat...
Jupíííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííí :o)

19 komentářů:

  1. Какой уютный и домашний мужчина!!!!

    OdpovědětVymazat
  2. Vlaďko, ten je tedy povedený, jen jsem šla nakouknout...po ránu před ranní kávou a takovej krasavec vystajlovanej....má perfektní vohoz, asi věděl že venku je pěkně velká zima a hlásí sníh, takže se andělsky voblíknul do teplého ,protože křídla ho asi moc nehahřejou ale teplé fusky určitě jo....Doufám že babinec promine, že jsem jim vyfoukla druhé místo....ony to svými veselými komentíky doplní....krásnej víkend, i když má bejt pěkně studenej přeje všem Kája....

    OdpovědětVymazat
  3. Какой свитер !!!! Какие носочки !!!
    замечательный мужчинка :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Vladíííí,ten je!!!! A jak píše Kája,fakt úžasně vystajlovanej!!! Zdravím všechny mé ženy a posílám pusy,počasíííí na prd!!! Pa pa Romča.

    OdpovědětVymazat
  5. Také Vás všechny zdravím.

    Vladěnko, to je srdcař - pan Myslivec? Ty fusekličky jsou parádní.
    A to je parádní zpráva, že už jdou vkládat fotečky.

    Jinak tedy u nás je zima jak v Rusku. Čekám, kdy budou padat z nebe místo deště ty malé bílé potvůrky.

    Mějte krásý víkend milé dámy.
    Sabrina

    OdpovědětVymazat
  6. Tak hlásím Český Krumlov.....bílé malé mokré a studené potvůrky co pěkně studí už tady chvilku padají, a od Šumavy jezdí auta s pěknou kupou sněhu,.....fuj, fuj, té zimě se tedy pryč fakt nechce...a já už mám v truhlíkách kytky.....Fajn víkend a asi s krapítkem alkoholu, nejlíp medovinky přeje všem Kája

    OdpovědětVymazat
  7. Baf baf :o) .. huš jsem tůůůů .. chichichi ... Teda Vladěnko, jak ty jsi věděla, že se tomu klučinovi bude svetr tůůůze hodit? Venku je teda nečas ..tedy aspoň u nás je taaak hnusně už třetí den, že má předešlá zdechlost už snad není ani zdechlostí ... už věřím lidem, kteří tvrdí, že jena náladě strašně ovlivňuje počasí a roční období ... tohle tedy zažívám prvně .. že by to bylo 30ckou na krku nebo brzkým návratem do práce? No nevím, ale už jsem protivná i sama sobě ..chichichi
    A jaký on má srdíčkový spodky .. chichi ty jsou boooží .. cholky já mám doma taky troje srdéčkové spoďáry ... v mém věku srdíčkové .. chichichci .. ale když ony byly príma :o)

    Tak ženy pěkný den, snad se o víkendu počasí umoudří. Já jdu vařit, smýčit a zatočit s tou leností. Papapa Jíťa
    PS: večír přijdu na kontrolu docházky :oD

    OdpovědětVymazat
  8. Vladěnko..ten je krásnej a svetr mu moc slušíí:o)opravdu šikulka Ivona

    OdpovědětVymazat
  9. Joooo,holky moje,zapomněla jsem napsat,že jsem dnes byla TŘETÍÍÍÍÍÍÍÍ!!!!! Tak ono to snad i někdy vyjde a budu prga!!!! Vladuš,moooooooc dííííííky,však ty víš zač,ty jsi prostě neuvěřitelná žena!!!! Pa pa Romča!!!!

    OdpovědětVymazat
  10. ááááááá bude šíípkováá se zelííím, neboť zelíčko je zelíčko :-))....taky na mě působí pantáta anděl jako nimrod :-)) Ale stejně nic nesestřelí, protože rolnička mu bude plašit zvěř. Jináč u nás na Moravě taky mraky, déšť, ale nějak to na rozdíl od vás neřeším :-)), protože můžu pálit aromku (což můžu jasně i tak za sluníčka,ale to není ono - nejde vidět plamínek), a taky více chutná čajíček....ááá že bych taky kápla pár kapek...no však víte....Tak až večír, teď mi to musí ještě myslet, což po (OH) zásadně nejde :-)))) A vůbec, holky, jen ať pořádně sprchne a spláchne se ta špína z cest a odevšáď...dyť je to hnus, velebnosti, po té zimě vždycky :-))))
    Mějte se pěkně.....obrázky už jdou vkládat ?!? Že ty si, pistolnice, někomu přidržela revolver u hlavy ?!?........:-))) Žanda :-)

    OdpovědětVymazat
  11. http://www.youtube.com/watch?v=enTPV_wkKbA

    - tak ještě jednu pro vás "dešťovou"...ale takový deštík, který umí spláchnout starosti a zacelit trhliny v duši, jak se tady zpívá, by jsme braly, nu což ?!? A bacha !! Na Bruce mi nešahejte - ten je můj !! :-)) Ž.

    OdpovědětVymazat
  12. Ahojaaaaaaaaaa, při pátku :o)

    No u nás děvčata taky padají ty mokré ... poněkud studené, bílé a ošklivé útvary ...
    Fučí vítr a je to mazeeeeeeeeeeeec ...
    Proto má fusky ten krasavec ... :o))))))))))

    KRÁSNÝ VÍKEND :o)
    ... snad se počasí umoudří :o)
    ... my už máme taky kytí v truhlíkách, tak nevím, jak to s nima dopadne :o(
    ... no musí něco vydržet! Jako my :o))))))

    OdpovědětVymazat
  13. Noooo to je hnus tam venku.Akurát jsem dovařila a jdu hodit dvacet na ucho.Jinak,ten frajer napudrovanej se povedl,moooooc mu to sekne.Pápá

    OdpovědětVymazat
  14. Vladíííííí...dnes ještě jeden veliký dík....
    Já jsem totiž ženy dnes dostala dopísek a v něm cédéčko a už mi tady jedééééé,naše holky tančí....a já si nostalgicky vzpomínám. Tahle ta ženská je prostě neuvěřitelná žena s velkým Ž !!!!!
    Děkujííííííííí móóóóóóóóóóóc:-)))))))
    Takže já ani nevnímám to příšerné psí počasí,protože na dopísku je namalované sluníčko, takže u nás dnes svítíííííííí.
    Anděl srdcař je nádherný a já v něm vidím manžela mé dobré kamarádky a spolužačky učítělnice....a hádejte jaké je jeho hobby??? No jasně myslivost :-))))) Je to pohodář s úžasným smyslem pro humor a velkým srdcem...prostě "srdcař"
    Holčinky všechny moje milovaný, přeju krásný sluníčkový víkend.....
    ".....s láskou kráčíme jak blázni létem ,den je bez problémů, náš je čas, stále se nám nechce stát a stárnout....
    .....NÁM TO VYJDE..."
    Pusýýýýýýýý všem a jen samé dny bez problémů, Venda

    OdpovědětVymazat
  15. Dobrý večír ženy moje milé rozmilé,
    tak jsem tady na kontrolu, jak jsem slíbila. Noo docházka na jedničku ..... vy jste jedničky.

    Vendulko taky taky? Já mám oooobr radost a jak to hřeje u srdce .. aaaach.
    Nevím, jak Vy ženy, ale já mám po dnešku už jasno ... ta naše Vladěnka je ANDĚL ... prostě je a je a je!!! Žádný jiný názor neberu :).
    Vladuško děkuji Ti ... strašně velice moc moc moc moc ... kdyby to šlo osobně, tak ti visím už asi tři hodiny na krku a pusenkuju, pusenkuju, pusenkuju :o).

    Žaníku, jéé ty jsi mně nadchla .. letím hledám a žádnou čajovku po zimě už nenacházím .. sákra ..čaj mátový a OH už došlo ... jedině poslední zbytky vánočního rumíčku :). A s deštíkem na očistu a jarní vláhu souhlasím .. ale kurňa už sere třetí den v kuse, tož to zase nééé :o)

    Ženy moje milé tož dobrý večír, krásný víkend snad se sluníčkem a v pondělí tady s Vladěnkou ... dobrou noc všem ... Jíta

    OdpovědětVymazat
  16. ..je kúúúzelnýýýý:o)))

    OdpovědětVymazat
  17. Oh j c'est super joli comme habituellement ! une création de rêve .....

    OdpovědětVymazat
  18. Ahoj děvčata!Tak dnes byl krásný sluníčkový den.I když trochu chladnější,ale slunečný.Tak slunce v dušiiii!!!!Papa

    OdpovědětVymazat
  19. ahoj i s překladatelem Nemohu pochopit, pokud nemáte zajíčky a sněhuláků Tilda pro zábavu, nebo pokud jste je prodat? Udělal jsem na světě k nalezení modelů nebo šablony maileg králíky? Zdá se, že to není králíci jsou prodávány udělat? Jsem tak šťastný, že vím, že si můžete koupit modely králíků. může být budete akceptovat mé odpovědi. Doufám, že si vybrat správný překlad
    polibky z Francie
    Moje e-mailová adresa je:
    clmourier@modulonet.fr

    bonjour meme avec un traducteur j'ai du mal à comprendre si vous faites les lapins et le bonhommes tilda pour le plaisir ou si vous les vendez?? j'ai fait le monde entier pour trouver les modèles ou gabarits des lapins maileg ? il semble que ça n'existe pas les lapins sont ils vendus tout fait ?? je serai si heureuse de savoir que l'on peut acheter les modeles des lapins . peut etre accepterez vous de me répondre . j'espère avoir choisi la bonne traduction
    bisous de France
    mon adresse mail est:

    OdpovědětVymazat