čtvrtek 10. března 2011

Ježourkovi jako zajdové :o)



25 komentářů:

  1. Jééééééééééé holkýýýýýýýýý rychléééééééé, jsou tu noví zající !!!!! Lebedí si na podlaze a čekají na náš obdivný hvízdot....Takže hvííízdááámm jako prvníííííí :-))))) A teď rychle odeslat, než se přiřítí nějaká jiná babule....Žanda :-)

    OdpovědětVymazat
  2. ... huš se řítííííííííííííííím :o)

    OdpovědětVymazat
  3. Jůůůůůůů...Ti jsou ale krááááááásnííííííí a určitě moc zamilovaní, vždyť se k sobě tak krásně tulííííííí :-))))) Já bych se taky pořád jen a jen tulila.....hihihihihihi jsem to holka tulivá :-))))))))
    Všechny moc zdravím....určitě jsem za poslední dny adept na černýho punťu, co se docházky týče, ale já tu jsem, jen nějak nebyla síla a čas psát...tak snad prominete...budu se snažit to odčinit :-)))))
    A teď jeden příběh o náhodách a mě milých maličkostech a radostech (Vladěnka už ví....):
    Byla jsem včera s dobrou kamarádkou na kávičce, odcházíme z restaurace, loučíme se u přechodu, zafouká vítr směrem od ní ke mne.....čuchám, čuchám...jééééé, holka, ty voníš jak Vladěnky andělka :-)))) A po konzultaci s Vladěnkou si píšu velkou jedničku...já tu vůni vážně poznala!!! Určitě tuhle Vladěnky tajnůstku neprozradím, ale možná si tu vůni jednou koupím, jen nevím, koho pak budu vonět víc, jestli Vladěnky andělky nebo sebe:-))))))
    A pozor příběh pokračuje...ta kamarádka totiž před pár měsíci byla v Praze v jednom salónu u jedné milé osůbky a když si to tam tak hezky užívá, uvidí na stěně andělku....slovo dalo slovo, já dohledala fotku na Vladěnky blogu a Romíku BINGO...ona vážně byla u Vás :-)))))
    A aby těch náhod nebylo málo má tahle moje kamarádka první andělku, kterou jsem se pokusila ušít já.....žádná krása úchvatná, skoro bych se za ni dnes styděla, ale byla prostě první....a ta je vždycky jen jedna.
    A tak si říkám, jak nám ten život zkřižuje cesty a ti správní lidé se vždy tak nějak potkají...Možná si myslíte, coto tu ta holka plácá...ale já se jen snažím radovat z těch maličkostí.
    Babulky,kočenky...holky zlatý mějte se bájově...pusýýýýýýýýýý Venda
    PS:Hvííííííízdááááááááám jako bláááázééééééééén :-))))))))

    OdpovědětVymazat
  4. To Vendy: "Inu, svět je malý, a o náhody zde není nouze.." :-)) Váš Lotrando Ž. :-)

    p.s. pchá, kdyby puntík..na konci roku se vrátíš (a tady se omlouvám za tykačku,ale myslím, že už je načase..:-) o třídu zpátky..anebo učítělnice nemůžou propadnout ?!?
    Zeptáme se předsedy.....

    OdpovědětVymazat
  5. Když je ta náhoda příjemná,tak to je fajn.Jenže někdy si s náma život zahraje a náhoda nám pěkně zavaří.Ale zajdové jsou úžasnííííí a to neni náhoda!!!

    OdpovědětVymazat
  6. Milý Lotrando Ž....děkujííííííí...a tak tedýýýýýý...na tykáníííííí...ahóóóóóóóóóóój :-))))))))))
    Sama bych si netroufla.....jsem kapánek mladší generace, o moc tedy neééé, ale společnská pravidla učím v občance, tak musím jít příkladem :-))))) Ale rozhodně vás nepokládám za nějaké babky, protože mysl máte tak mladou, že kam se hrabou osmnáctky :-))))))
    A učítělnice propadají každý rok...my už se z tý základky snad ani nevyhrabem :-))))) Máme to na doživotí, tedy pokud nezměníme profesi.
    Žaní a nemohla by ses občas proměnit v mušku a napovídat mi při hodinách...aby ta fyzika a matematika byla pořádná sranda, možná by pak dětičkám líp lezla do hlaviček???????

    OdpovědětVymazat
  7. Héééj ženy jsem tu a kontroluji docházku :) :o). Tak prvně slibuji, co jsem slíbila .. a prohlašuji, že černý puňťas účnici Žandě jest vymazán ... páčto se jí to povedlo .... je to zase durch ženo :D :D :D.
    K tomu přidávám, že mám doma výslovný zákaz zasedat k PC s jakýmkoli nápojem či jídlem a pod pérdelku si mám dát igéélit nebo se mám "okřídlit" ... tak já nevím, já snad zítra vyrazím nakoupit nějaké inkontinenční pomůcky :o) :o)
    Teď pro Vladěnku, ženo moja milovaná ... děkuji za tak komplikované vložení foteček, to jsi nemusela, ale potěšila jsi jistě i ostatní účnice ... a k tomu jsme si mohly aspoň přečíst zase "Žandiny jobovky" :D :D ... jsi zlatá, díky moc ... pusu, pusu, pusu :)

    Vendulko, to je ale krásný příhoda ... opravdu svět je malý. I já jsem zažila pár takových úžasných událostí a u každé jsem kroutila hlavou, jak je to možné. Tu u nás se říká, že nic není náhoda.

    Joo taky se mi teda nelíbí, že tu máte jako tajnosti cholky... my to chceme taky vědět jakoooo :D .. Vladěnko čím Ty nám to tak krásně voníš? Já mám třeba děsně ráda Hugo Bosse Intense a z těch darů přírody vůni fréziíí a fialek. A co voní Vám? :o)

    Taky hlásím, že školku jsme zfoukli za 15 minut, pocity smíšené, bulela jsem až v autě :D

    Tak dobrů noc babule a hvízdám, hvízdám ... poslušně hlásím, bo nechci dostat zelený punťas :o)

    Jíťa

    OdpovědětVymazat
  8. PS: můj chlopek ješitně, uraženě odešel do lóže s podezřením, že si tu píšu s nějakým milencem a eště se u toho blbě culím, prý .... takže ženský čekám návrhy, která z Vás mi teda toho milenca bude fingovat :) :)

    Vladííí už se nám mlčky kradeš do ložnic :) ..sáákra to bude jízda .. chihichi

    no nic .. je sice po 22 hodině, ale tohle téma sem teda nepatří .. beru zpět, pardoooon

    snad mi může býti omluvou, že za to můžou ti rozkošní zamilovaní zajoši výše

    OdpovědětVymazat
  9. Tak k těm vůním.Já mám ráda ÉCLAT D'ARPÉGE od LAVIN.A taky ANGEL od THIERRY MUGLER.Jedna je taková jemná letní a druhá těžší zimní.Jíťo doufám,že sis to v tý posteli vyžehlila!!!

    OdpovědětVymazat
  10. Krásné páteční odpoledne...nevím jak vy, ale já pátky miluju, ta představa volného víkendu je k nezaplacení :-)))))))
    A já osobně miluju vůni miminek....obyčejný modrý dětský olejíček s azulénem ve skleněné lahvičce....takhle nějak si představuju, že voní štěstí :-)))))))))
    Krásný víkend...nebe i duši bez mráčků, všude samá sluníčka....pusýýýýýýý Venda

    OdpovědětVymazat
  11. Vendooooo!!!!! Ty jsi mě rozplakala!!!! To se nadělá...kamarádka je (doufám,že se nepletu,střílim z hlavy)...Jana Lu....úžasná,velice příjemná,hezká,milá,no já nevim,co bych ještě dodala...byla u mě dvakrát,povídaly jsme si o Andělkách i o té tvojí první,řikala jsem jí,že si jí musí vážit,že jsi do ní vložila vše...naposledy,když u mě byla,tak povídala,že se stěhuje z Prahy...bléééé,takovýhle zákaznice,miloučký mi nesmějí odcházet!!!! Tak to je neuvěřitelný příběh,to se může stát jen a jen v našem spolku!!! Jo,a pokaždé,když přijdu do práce tak Andělku od Vladky hlasitě pozdravím a šáhnu si na nííííí pro štěstíčko,spíš ji lehce pohladím!!!!
    A jak psala Žanda,že vrhla špenát na pí učitelku!!! Tak do mě takhle narvaly koprovku!!!! Jedna mě držela a druhá ládovala,ale též jsem se pomstila a když si sedly přede mě tak šup....a měly to zpátky obě dvě!!!! Koprovku jsem pak leta nejedla,ale ted už jí zblajznu v pohodě..Máma tam pak na ně vlítla a ta školka jim teda byla malá!!!!

    Holky mé nejmilejší,mám vás moooooc ráda a ještě,že vás tady mám,jinak by mě houklo!!!!! Děkuji Romča!!!!!

    OdpovědětVymazat
  12. ... pěkný podvečer ve spolek "má" děvčata :o) milovaná :o))))

    Mám tedy u zádi vrtulu, ale musím reagovat především na tu KOPROVKU, kterou nesnášíííííííííííííím!!! A právě proto, že mě jí nutily učitělnici v mateřské školce ... Holky já bych se fakt z ní PO .... a tak jsem jí už jako malá holčička potrají rvala do kapes u zástěrky (prozíravé děvče, že? :o) ... Nevím, jak jsem si v těch 4řech letech mohla tak naivně myslet, že na to nikdo nepřijde :o)
    Každopádně KOPROVÁ OMÁČKA je pro mě na celý život jediné jídlo, které fakt nemožůůůůůůůůůůůůůůůůůůůů!!!!!!!! Romče závidím, že už jí může, protože já fááááááácht ani náhodou ...
    jsem na tom tak, že jí nemožu ani ohřát dětem ... když je obdaruje babička ... Halt na koprovku musí jezdit k babičce ... jakmile cítím vůni kopru ... vrhám ...
    Romčo a jako, že tedy mamča vlítla do školky a tam jim byla malá, tak to má u mě velký obdiv ... Mí drazí rodičové pokorně mlčeli .......... a Vladěnku koprovkou tak ve školce mučili :o(

    Co se týká vůní, tak já miluju skoro všechny od Clavin Klein :o))))))) a už víc jak 20 let se voním právě tou ... kterou voní i ty andělské duše ... co k vám přiletí ...
    Když už do těch výrobků dávám kus sebe, tak aťtaky voní jako já, no néééééééééééé???!!! :o)))))))))

    Bo já asi fakt nejsem normální :o)))))))) chiiiii
    Chocholoušek mě asi brzy nemine, sejdeme se taaaaaaaaaaaaaaaaam!!!! :o))))))))))) Co říkáteeeeeeeeee???

    Jo a Jíťooooooooooooo, doufám, že si to včera neschytala ... My si psaly po skype a já jako psala: MAZEJ DO PELECHU!!! MANŽA ČEKÁ NA LÍBENÍČKO :o) ... ale když ona holka jedna dřevorubecká ne a ne a ne a neposloucháááááááááááááá :o)))))))

    Krásný víkend vám všem holky, bude krásněěěěěěěěě :o)
    Já už nakoupila kytí, tak budu sázet jak divá, už se na to těším :o))))))))

    Vaše Vladuš harcovnice, Jinra Vostrá údernice ... někdy i úřednice (toho času i pistolnice a matka představená) chiiiiiiiii

    OdpovědětVymazat
  13. SLÍBENÍČKO/korekce

    CALVIN KLEIN/korekce

    ... to ta vrtuleeeeeeeeeee :o)

    OdpovědětVymazat
  14. Vladíííí!!!!! Ty jsi nám prozradila kouzlo vůně!!!!! Tak já netušila,jaký program zítra vymyslím pro syna...a chudáček maličkej se mnou bude trávit čas v parfuméééérii v Tescu,protože já tu vůni najdu. Mám sice veeeeelikou rýmyčku,ale ty navoněný papírky nacpu až za nosní mandli!!!!
    Jak jsem psala,že mamka udělala ve školce čoromoro,tak to ona nás ani sebe nikdy nedala a vždycky zakročila,mamka má asi 155cm,černý vlasy a brýle,přísný pohled komisařky z hygieny nebo paní profesorky a řikalo se jí potají "brýlatá vichřice".Cha cha cha!!! Ale jinak je mamka hrozný sluníčko a je s ní fakt sranda,nechápu kde se v ní v šedesáti bere tolik energie!!!!
    Joooo,holkýýýý,drze jsem vám všem začala tykat,včetně tebe Vladíííí,tímto se vám všem mooooc omlouvám,ale mě to přijde nějak přirozenéééé!!!! Děkujipa pa Romááááleee!!!!

    OdpovědětVymazat
  15. Holky,já jsem si všimla,že píšu jako prasátko a chyb mooooc,tak prosím o odpuštění,jsem nemocná(to mě samozřejmě neomlouvá),ale budu se víííííce snažit!!!! Pa pa Romčuchááááá!!!

    OdpovědětVymazat
  16. Stejně je ten svět malý, vííííííííď Romčoooooooooooooo??? :o)
    Musím pořád myslet na tu náhodu ... s tou Vendy kamarádkou, andělkou a vůbec tady ........ :o)

    Já už si to říkala dávno, že nechápu proč zrovna my dvě si ještě netykáme :o)))))))))
    Tož čůůůůůůůůůůůs ženooooooooo :o)
    Vítám Tě v klubu šílených manželek, maminek a kamarádek :o)))))))))))))))

    Tady na blogu jsi již "inventář" - tak bylo třeba to takání :o)))))))
    To byl KOMPLIMET, kdyby jako nědko nevědět (ten inventář) ... chiiiiiii

    ... DĚKUJI VÁM VŠEM ZA VŠECHNO, JSEM RÁDA, ŽE VÁS TU MÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁM, ŽENY MOJEEEEEEEEE :o) ... VÁŽÍM SI VAŠEHO ČASU, KTERÝ MI VĚNUJETE A KAŽDÉHO PÍSMENKA, KTERÉ NAPÍŠETE :o)))))

    Už se nám blíží termínek, jukáte do kalendáře, jooooooooooo Je to jasný!!!??? :o)

    OdpovědětVymazat
  17. ... no já taky píšu tedy ... pan profesor by se asi divil ...
    ... Romčo, my to chápeme, taky toho chceme totiž stihnout víc a děláme tedy víc věcí najednou ... což se občas nevyplácí ... i když tedy s postupujícím věkem mi to jde stále víc a víc hůře :o)))))))
    ... bu%d píši email, nebo na mě mluví dítě, oboje huš nedokážůůůůůůů :o))))))))))))
    ... joooo zub času hlodá a hlodá :o)))))

    PŘEJI TI BRZKÉ UZDRAVENÍ :o)))))))

    Já mám chorá zádíčkaaaaaaaaaaa :o(
    Dneska jsem byla na fyzioterapii a kamarád mi dal tak do těla, že jsem normálně po návratu domu lehla (padla) a spala :o)))))))))
    Jooooooooo, ale teď jsem jak rybička, tož to bude pícháníčkoooo do textilu až do ranních hodin, juhuhuhůůůůůůůů, tvoření já milujůůůůůůůůůůůůůůůů :o)
    A dneska si ho užijuuuuuuuuuuuu :o)

    OdpovědětVymazat
  18. Romíííííí...no a teď tu bulím já :-)))) Vážně je to Jana...taková dobrá duše, moc hodná holka.....jsou to krásné náhody. Až jí to budu vyprávět, že jsme se potkali tady u Vladěnky!!!!
    Vladí, těším se na další Vaše šitíčkování, ale šetřete se, ať se nám nesedřete :-))))
    Pa pááááá a pusýýýýýý všem Venda
    Neumím psát tak krásné komentíky a nejsam tak vtipná jako velmistr Žanda, ale jsem tak ráda, že tu můžu být s Vámi....děkujíííííííííí

    OdpovědětVymazat
  19. Tak žeňuľky, dnes som to tu všetko stihla akurát tak prečítať, ale nakoľko Jíťa si ma už asi zapisuje, tak podľa sľúbeného hesla: bola som tu, pokochala som sa krásou zajačikou, ale viac už nestíham, takže myslím na vás, pa, majte sa krásne, cez víkend si užite čerstvého vzduchu.
    Zuzka

    OdpovědětVymazat
  20. Holkýýýý moje milovaný,
    jak je ten svět úplně malinkatej,což?!!! To jsou životní náhody,že člověk pak jen zírá!!! Já jsem fakt fakt fakt tak štastná,že vás tu všechny mám!!!!
    Holky je fakt,že kdyby jsme daly všechny hlavy dohromady,tak na Žandu stejně nemáme,její kouzlo písma,humoru,vtipu atd.,to by jsme nedaly ani náhodou!!!! Holka smekám před tebou,ty by jsi se měla dát do psaní nějakých veselých povídek,já bych si je kupovala a válela bych se u toho smíchy,byla by jsi takový můj Viewegh v sukních!!!
    Vladííí,já už taky nezvládám více věcí najednou,když se mi to nějakým zázrakem podaří,tak je jedna z věcí co dělám nějaká nepovedená!!!
    A holky jupííííí,jupíííí,jupíííí,už se nám to blííííížíííí!!! Slet bab čarodějek,už tuká na dvééééřee,kdyby jste věděly jak já se těšíííím,že alespon na malou malinkatou chviličku uteču z toho stereotipu,který jsem si tak strašně chytře utvořila!!!!
    Pa pa pa Romča!!!!

    OdpovědětVymazat
  21. Witam ,cudowne króliki i śpioszki, wspaniały blog, pozdrawiam serdecznie :)))

    OdpovědětVymazat
  22. Решила высказать свое восхищение вашими работами! Я горячая их поклонница!

    OdpovědětVymazat
  23. čauky ,konečně jsem se dostala očíhnout blogy, nádherná zaječice!!! ...jinak, jsme bez PEVNÝ :( asi na věky :( pááá

    OdpovědětVymazat
  24. Me interesan tus productos.
    A que precio los vendes.
    Mi email: raquelcelaya@yahoo.es
    Un saludo.
    Raquel.

    OdpovědětVymazat